moskal Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 a tak sie teraz zastanawiam jak to bedzie hulać, skoro w ECU masz soft wgrany do tamtego silnika?? ale ja nie dojechałem na soft , auto rozleciało sie jak jechałem w tamtą strone , pisalem wyraźnie , nie czytasz wszystkich postów Rychu
Kolkov Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 nie czytasz wszystkich postów Rychu Rysiek jakiś najebany chyba jest, bo w kółko pisze, że "nie ogarnia kuwety" pewny ten nowy silnik :?:
moskal Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 pewny ten nowy silnik :?: raczej tak , sie okaze po montażu
Buba Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 a tak sie teraz zastanawiam jak to bedzie hulać, skoro w ECU masz soft wgrany do tamtego silnika?? ale ja nie dojechałem na soft , auto rozleciało sie jak jechałem w tamtą strone , pisalem wyraźnie , nie czytasz wszystkich postów Rychu to albo ja slepy jestem albo jak z toba jezdzilem to turbo ci dmuchalo 0.9Bara i sam sie dziwiles skad tyle jest a to by wskazywalo ze poprzedni wlasciciel juz cos robil.
moskal Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 to albo ja slepy jestem albo jak z toba jezdzilem to turbo ci dmuchalo 0.9Bara i sam sie dziwiles skad tyle jest a to by wskazywalo ze poprzedni wlasciciel juz cos robil. a własnie , sam jestem ciekaw co to bedzie
Buba Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 to albo ja slepy jestem albo jak z toba jezdzilem to turbo ci dmuchalo 0.9Bara i sam sie dziwiles skad tyle jest a to by wskazywalo ze poprzedni wlasciciel juz cos robil. a własnie , sam jestem ciekaw co to bedzie i kto tu kuwety nie ogarnia :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 masz dzieci/zone/rodzine ktora trzeba utrzymac?? chyba nie doceniasz jeszcze wartosci pieniadza... o chuuj Ci chodzi? daruj sobie umoralnianie i patrz w swój portfel wstrzymaj bajerę ...
Nosb Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 ja nie Nosb , bede chciał 2,7 to se ese kupie. na razie musze włożyć w parówe jakies 4500pln Gardzisz moja kaczka krzyzowka ? Przypomne ze ja na swapie sobie jeszcze teoretycznie zarobilem A jak bys dal 4,5 to bys dostal odemnie praktycznie komplet do swapa na 2,7t bo mnie wk***ia to are w garazu :gwizdanie: Co jak co ale kurfa 1200 zl za wymiane silnika ?? To ja u frogerka dzionek wymienialem w sumie i grosza ku***a nie dostalem Krystyna ty transwestytko !!
patry(m)k(3) Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Aż się boje zakładać te świeczki Ngk, które i tak poza tym już kupiłem BTW pamiętasz może czy to te świeczki były http://www.allegro.pl/item941222519_swieca_podwojnie_platynowa_ngk_pfr6q_nie_v_line.html Jak to mówią "biednemu zawsze wiatr w oczy i kamień na plecy" ;(
Rafal_ Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 ja pier...e - pech jak... teraz to już może być tylko lepiej ale te 1200zł za wymianę motorowni to trochę przydużo
Krycha Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Co jak co ale kurfa 1200 zl za wymiane silnika ?? To ja u frogerka dzionek wymienialem w sumie i grosza ku***a nie dostalem Krystyna ty transwestytko !! Ej ty hamuj bajere Źle nie miałeś
moskal Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Opublikowano 17 Marca 2010 ja nie Nosb , bede chciał 2,7 to se ese kupie. na razie musze włożyć w parówe jakies 4500pln Gardzisz moja kaczka krzyzowka ? ochójałeś , jestem pełen podziwu poprostu nie wstawie 2,7 bo to auto za duzo jeździ , na wahe bym nie wyrobił [br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 06:39_________________________________________________ Aż się boje zakładać te świeczki Ngk, które i tak poza tym już kupiłem BTW pamiętasz może czy to te świeczki były http://www.allegro.pl/item941222519_swieca_podwojnie_platynowa_ngk_pfr6q_nie_v_line.html dokładnie takie same
Reggi Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Dawid..pecha masz jak c**j Podsumowując te wszystkie pierdoły co wjabałeś w tego gumowca to kupiłbyś jakiego polifta Lajf iz brutal
Kolkov Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Lajf iz brutal wery wery brótal end ful of zasadzkas... kiedy odbierasz paroove :?:
mrogal Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Lajf iz brutal wery wery brótal end ful of zasadzkas... i samtajmz kopas w dópas załamkowo
moskal Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Opublikowano 17 Marca 2010 kiedy odbierasz paroove :?: obiecali do soboty zrobić
Buba Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 jakbys mi nie pokazal co zepsulo parowe to w zyciu bym nie uwiezyl
Reggi Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 jakbys mi nie pokazal co zepsulo parowe to w zyciu bym nie uwiezyl Ty z reguły mało ufny Rych jesteś
Rekomendowane odpowiedzi