moskal Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Opublikowano 30 Maja 2010 muszę poprosić kogoś o VT bo ciekawie może być bądź co bądź rezaj co masz rezać bo będzie mokro u ciebie na ciemnym aucie miazga
SoMeS Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 u ciebie na ciemnym aucie miazga chyba zaryzykuje właź na gg
krolu Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 u ciebie na ciemnym aucie miazga chyba zaryzykuje właź na gg to dobrze, może i ja się w końcu zmotywuję... moje ciągle leżą rozklejone... [br]Dopisany: 30 Maj 2010, 16:51_________________________________________________zobaczę, to na granatowym padle od smsa
moskal Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Opublikowano 30 Maja 2010 moje ciągle leżą rozklejone... to najgorszą część roboty masz za sobą
krolu Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 moje ciągle leżą rozklejone... to najgorszą część roboty masz za sobą brakuje mi jednego szkła... dlatego w sumie robota stoi...
moskal Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Opublikowano 30 Maja 2010 moje ciągle leżą rozklejone... to najgorszą część roboty masz za sobą brakuje mi jednego szkła... dlatego w sumie robota stoi... a co sie stało ze ci szkła brakuje ????
krolu Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 moje ciągle leżą rozklejone... to najgorszą część roboty masz za sobą brakuje mi jednego szkła... dlatego w sumie robota stoi... a co sie stało ze ci szkła brakuje ???? długa historia.. w każdym razie nie zepsułem ich - takie były :gwizdanie:
moskal Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Opublikowano 31 Maja 2010 długa historia.. w każdym razie nie zepsułem ich - takie były :gwizdanie: kórwa mogłeś gadać , miałem jescze niedawno szkła do obu poliftowych lamp , a jedną nawet całą/kompletną maźniętą na czarny mat sprężynki na przód H&R -40mm
moskal Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Opublikowano 31 Maja 2010 a gdzie tyl? w drodze :gwizdanie: zastanawiam sie czy zakładać na tył bo on i tak siedzi o wiele nizej niz przód a jak go jeszcze opuszcze to bedzie mi tarło o nadkola
moskal Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Opublikowano 31 Maja 2010 znaczy ze cos jest nie halo... nie , poprostu przewaznie kufer zawalony+zapas+pełne lpg+prawie pełne Pb i wyglada dlatego tak: jak przód pójdzie niżej to bedzie dla mnie akurat
Maniusiek28 Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 w twoim przypadku chyba tylko przednie springi wystarczą
moskal Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Opublikowano 31 Maja 2010 w twoim przypadku chyba tylko przednie springi wystarczą tez mi sie tak wydaje
krolu Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 długa historia.. w każdym razie nie zepsułem ich - takie były :gwizdanie: kórwa mogłeś gadać , miałem jescze niedawno szkła do obu poliftowych lamp , a jedną nawet całą/kompletną maźniętą na czarny mat ;( ;( trudno
moskal Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Opublikowano 31 Maja 2010 długa historia.. w każdym razie nie zepsułem ich - takie były :gwizdanie: kórwa mogłeś gadać , miałem jescze niedawno szkła do obu poliftowych lamp , a jedną nawet całą/kompletną maźniętą na czarny mat ;( ;( trudno ale mam dwie soczewki jakbyś potrzebował :kox: :kox: :kox:
krolu Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 długa historia.. w każdym razie nie zepsułem ich - takie były :gwizdanie: kórwa mogłeś gadać , miałem jescze niedawno szkła do obu poliftowych lamp , a jedną nawet całą/kompletną maźniętą na czarny mat ;( ;( trudno ale mam dwie soczewki jakbyś potrzebował :kox: :kox: :kox: soczewki mam :cool1: dzięki
mrogal Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 końcówki do założenia w czarny mat je smignij
Rekomendowane odpowiedzi