michu93 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 dobre auto moskal pierwszy raz tu jestem kiera i podłokietnik klasa ale gałka i mieszek średnio :gwizdanie: a nie dałoby razy obszyć jeszcze poduchy?
moskal Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2010 A którędy jechaliście? nie wiem , ale dla mnie szczytem bezczelności jest stawianie w środku wsi gdzie za***iste dziury nie pozwalaja na rozwiniecie prędkości powyzej 40-50km/h FOTORADARU :polew: :polew: :polew: how much za samą kierę? pytaj Raggamańca Co do kiery i gałeczki... Na żywo też widać różnicę w odcieniach? wszystko było robione z jednego rodzaju , skóra ogólnie nie jest czarna , ale ma wieksze dziury ale gałka i mieszek średnio :gwizdanie: a nie dałoby razy obszyć jeszcze poduchy? ad.1 na żywca wygląda ładniej ad.2 nie ma potrzeby , j.w.
rafalekx Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 nie wiem , ale dla mnie szczytem bezczelności jest stawianie w środku wsi gdzie za***iste dziury nie pozwalaja na rozwiniecie prędkości powyzej 40-50km/h FOTORADARU :polew: :polew: :polew: Ale to normalne, bo u nas nikt nie patrzy na stan drogi i zapiertala A panicze z Warszawy jechali jak zawalidrogi po pięknej drodze Skuterami i maluchami Was nie wyprzedzali? :gwizdanie:
Buba Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 a dlaczego nie wziales koloru takiego jak poducha? chodzi mi o to zeby byla jak najbardziej zblizona do ori kiery + ewentualnie czerwona nic
rafalekx Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 a dlaczego nie wziales koloru takiego jak poducha? chodzi mi o to zeby byla jak najbardziej zblizona do ori kiery + ewentualnie czerwona nic Pisał przecież że w tej większe dziurki... Lubi dziurki pomacać
moskal Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2010 a dlaczego nie wziales koloru takiego jak poducha? chodzi mi o to zeby byla jak najbardziej zblizona do ori kiery + ewentualnie czerwona nic bo chcialem taka jak jest założona :kox: zadzwoń do Pozia lub Gregora i zapytaj jak wyglada na zywca , fotki nie oddają :naughty: [br]Dopisany: 22 Sierpień 2010, 12:37_________________________________________________BTW , Poziu sie podjebał i za tydzień/dwa jedzie Evka robic tak samo :naughty: :naughty:
Pucek Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Gregora? przecież wczoraj z Gregorym byliśmy nad wodą Moskal, razi trochę ta kierownica, tzn ta poducha
Buba Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 przecież wczoraj z Gregorym byliśmy nad wodą i co robiliscie
Pucek Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 przecież wczoraj z Gregorym byliśmy nad wodą i co robiliscie spożywaliśmy zimne żywce
Pucek Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 no ale napisał Gregora może Kolkov ma tak na imię czy coś w tym stylu :>
Buba Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 no ale napisał Gregora może Kolkov ma tak na imię czy coś w tym stylu :> oni sobie tak mowia słitaśnie przed snem
moskal Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2010 moskalowi chodzilo o Kolkova dokładnie [br]Dopisany: 22 Sierpień 2010, 12:52_________________________________________________100 stron nabite o tej padaczce , kto by pomyślał
Reggi Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Kiera i podłokietnik... Jedynie na gałce zrobiłbym czarną nicią, bo za dużo jej. Pan żądał to więc zostało zrobione Co do kiery i gałeczki... Na żywo też widać różnicę w odcieniach? Trochę jasna ta skórka się wydaje. Ciekawe jak moja gałeczka by wyglądała Trochę inna jest A ma raggamanik białą, albo srebrną nic która się nie brudzi? :gwizdanie: Jasna ? weź pod uwagę, że skóra naturalna pociemnieje..przecież o skórzane elementy się dba- smaruje różnymi specyfikami ect. Mój mieszek był taki sam..a teraz pociemniał znacznie. Biała , srebrna nic nie będzie się brudzić ? to są nici syntetyczne do ręcznego szycia..to nie bawełna, że pobrudzi się za drugim dotknięciem kierownicy. a dlaczego nie wziales koloru takiego jak poducha? chodzi mi o to zeby byla jak najbardziej zblizona do ori kiery + ewentualnie czerwona nic Umyj sobie kierownicę rozpuszczalnikiem z tym wszystkich warstw plaku zgromadzonych przez lata to zobaczysz jaki ma kolor Twoja poducha. Druga kwestia jest taka, że ori skóra na kierownicy S4 to skóra l a k i e r o w a n a ..jak się zetrze lakier to masz taki sam odcień skóry - grafit wpadający w czerń. Jest bardziej czarny odcień, ale skóra jest mniej sztywna i ma płytsze dziurki - takiej tak samo jak czarnej gładkiej Pan nie chciał..miało byc wszystko na sztywno
moskal Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2010 no , i ta wypowiedzią Ragga powinien zamknąć te wasze wstrętne, pesymistycznie nastawione ryje :naughty: :naughty: :naughty:
Reggi Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 no , i ta wypowiedzią Ragga powinien zamknąć te wasze wstrętne, pesymistycznie nastawione ryje :naughty: :naughty: :naughty: Taa :naughty: Nie lubię takiego pierdlenia internetowych skwarków :cwaniak1:
moskal Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2010 no , i ta wypowiedzią Ragga powinien zamknąć te wasze wstrętne, pesymistycznie nastawione ryje :naughty: :naughty: :naughty: Taa :naughty: Nie lubię takiego pierdlenia internetowych skwarków :cwaniak1: zwłaszcza biorąc pod uwage to , że wyszło za***iście :naughty:
Reggi Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 no , i ta wypowiedzią Ragga powinien zamknąć te wasze wstrętne, pesymistycznie nastawione ryje :naughty: :naughty: :naughty: Taa :naughty: Nie lubię takiego pierdlenia internetowych skwarków :cwaniak1: zwłaszcza biorąc pod uwage to , że wyszło za***iście :naughty: Dookładnie Zakup sobie jeszcze jakieś kosmetyki do pielęgnacji skóry u Oscara Kurna .. mnie to też by się przydało
krolu Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 fatalnie wyglądają białe uszczelki i czarne słupki :sick3: zrób coś z tym :sick3:
Gość DiM Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Ogólnie perfora kox mi osobiście nie podchodzi ten lewar biegów i mieszek....bbyłby lepciejszy w gładkiej skórze :tongue4: :tongue4:
Rekomendowane odpowiedzi