rafalekx Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Wiesz co... ona była jakaś całkowicie niefartowna Tyle razy dała Ci w kość, że normalnie Szkoda auta, ale luzik będzie nowe lepsze No ale współczuję. Ważne że nikomu nic się nie stało
michu93 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 jak chcesz diesela to uderzaj do mnie :gwizdanie:
moskal Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Nawet nie pytam czy paczka przyszła. przyszła wczoraj ale nawet nie mialem ochoty jej otwierać Wiesz co... ona była jakaś całkowicie niefartowna Tyle razy dała Ci w kość, że normalnie Szkoda auta, ale luzik będzie nowe lepsze No ale współczuję. Ważne że nikomu nic się nie stało wiem że dała , ale juz wszystko było zrobione jak chcesz diesela to uderzaj do mnie :gwizdanie: jak skończe 58 lat to se kupie wtedy dizla :kox:
gizmo8 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 jak skończe 58 lat to se kupie wtedy dizla :kox: Poległem haha :polew:
moskal Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2010 jak skończe 58 lat to se kupie wtedy dizla :kox: Poległem haha :polew: ale to jeszcze nic pewnego , zobacze jak bede sie czul , jesli na silach to żadnych dizli , jeśli juz bede stetryczaly to jak najbardziej
michu93 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 slepy - i ty brutusie przeciwko mnie? :gwizdanie:[br]Dopisany: 24 Sierpień 2010, 08:38_________________________________________________ja na starość będę szukał jakiego 2.7BiT
slepy Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 slepy - i ty brutusie przeciwko mnie? :gwizdanie:[br]Dopisany: 24 Sierpień 2010, 08:38_________________________________________________ja na starość będę szukał jakiego 2.7BiT taka prawda , jakbym miał kaskę to już bym szukał jakiegoś ładnego popierdalacza w benie, Moskal szkoda furacza
michu93 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 jakbym miał kasę to bym wsadził 3.0 do b5 i rezał :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Panowie - zbędne posty , hamować bajerę
tymonA4 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 moskal szkoda parówy miała styl jak byś chciał sprzedać kiere i podłokietnik to biorę
PARAF Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 To brzmi jak wyzwanie :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Wiecie co to jest "wyzwanie"...? Wyzwanie jest wtedy, gdy stoimy na światłach a obok stoi RS i oto jest wyzwanie - czy mu pierdolnie sprzęgło czy nie....
Nosb Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 E nie jest chyba tak zle z nia ? przod to pikus... d*pa widze mocniej... a jak dach ?
moskal Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2010 E nie jest chyba tak zle z nia ? przod to pikus... pupa widze mocniej... a jak dach ? z przodem praktycznie nic sie nie stalo , w momencie strzału w dópe Paulina prawdopodobnie trzymala noge na hamulcu i jak dostala to przód zanurkował i uderzyła grillem i maska w tyl yarisa , yaris ma wysoka dope więc tu tylko maska i chłodnica klimy/wody do wymiany. gorzej z tylem bo złozyl sie w miejscu koła zapasowego dach musiałbm dokładnie obejrzeć , drzwi zaszły jedne na drugie
Rafal1988Lodz Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Szkoda furki widac doinwestowana. Sam teraz swoja robie...Jak bys na czesci sprzedawal to bym wzial carbon i jak by fmic byl caly to tez.
moskal Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Auto chciałbym sprzedac w całości , jeśli nie pójdzie to wtedy na części bede sie bawił , nie mam miejsca ani czasu na rozbieranie na kawałki
Rafal1988Lodz Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Jesli dojdzie ze bedziesz na czesci sprzedawal pamietaj rezerwuje carbon i fmic.Pozdro.
moskal Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Jesli dojdzie ze bedziesz na czesci sprzedawal pamietaj rezerwuje carbon i fmic.Pozdro. te dwa elementy były juz zamówione godzine po tym jak forum obiegła wieść ,ze auto idzie do kasacji :polew: :polew: carbonu nie bierz , przynosi pecha , zostało wyjete z rozbitej Esy , wsadzone w Viagre Raggamana która tez sie zatrzymała na słupie , a teraz u mnie pojeździły 3 miesiące i dzwon. nie bierz ich Davids ma na nie chrapke , dałbym mu ale szkoda chłopaka , młody jest , młodą fajna żone ma , nie chce go mieć na sumieniu. no i za daleko do Mysłowic mam zeby jeździć "pocieszać" jego żone :naughty: :naughty: :naughty:
Kowi87 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Jesli dojdzie ze bedziesz na czesci sprzedawal pamietaj rezerwuje carbon i fmic.Pozdro. te dwa elementy były juz zamówione godzine po tym jak forum obiegła wieść ,ze auto idzie do kasacji :polew: :polew: carbonu nie bierz , przynosi pecha , zostało wyjete z rozbitej Esy , wsadzone w Viagre Raggamana która tez sie zatrzymała na słupie , a teraz u mnie pojeździły 3 miesiące i dzwon. nie bierz ich Davids ma na nie chrapke , dałbym mu ale szkoda chłopaka , młody jest , młodą fajna żone ma , nie chce go mieć na sumieniu. no i za daleko do Mysłowic mam zeby jeździć "pocieszać" jego żone :naughty: :naughty: :naughty: :polew: To chociaz fmic jak jest dobry z rurkami rurki do dyzla nie podejdą
Rekomendowane odpowiedzi