Kowi87 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Parówa rozbita ;( Da sie odratować??
moskal Opublikowano 26 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2009 uuuuu mocno lampa , chłodnica , zderzak , maska , błotnik co żeś to zrobił Moskal... jechałem za Volvo S80 , nagle gwałtownie skręcił w lewo zjeżdżając na przeciwległy pas ruchu i uderzył w dópe mercedesa W124 , a mi przed oczami ukazał sie stojący na prawym pasie Passat któremu zajebałem w dópe. A cała sytuacja wyglądała tak że jechały 4 auta , pierwszy merc , drugi pasek , trzecie volvo i czwarty ja. merca na takim mostku zaczeło rzucać po całej ulicy ale wyprowadził go , wyhamował z tym ze zatrzymaał sie na lewym pasie , pasek zaczął hamować i zatrzymał sie koło niego , kierownik volvo chyba za późno zauważył co sie dzieje i odbił w lewo żeby nie przyrżnąć w paska, myślal ze sie zmiesci ale niestety nie było gdzie uciekać i wbił mu sie w dópe. no a ja nie miałem zadnej możliwości , tzn miałem dwie albo volvo albo pasek , wybrałem paska . Przyjechała policja i nie potrafili wskazać winnego bo w zasadzie merc wyhamował , pasek wyhamował , tylko volvo i ja nie zdążyłem. wszystkim oprócz paska chcieli wbić po 200 pln za niedostosowanie prędkości do warunków , zacząłem sie prosto w ryj śmiać gliniarzowi że tak to najprościej powiedzieć i spytałem go co by zrobił w mojej sytuacji , nie był w stanie odpowiedzieć , nie przyjąłem mandatu i finał. auto u mechanika , czekam na rzeczoznawce i naprawiam
Kolkov Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 faktycznie sytuacja z pupy dobrze że jesteście cali, a dzwon jak powiadają podstawą tjuningu takżeeeee proponuje Ci rezać polifta pas przedni (mniej jeb... się z lampami), maska ze spryskami w podszybiu, zderzak (od eSs na przykład) ze spryskami na zenona... Parówa będzie jak ta lala co prawda przedlift, ale w kolorze http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9725547
moskal Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2009 dobrze że jesteście cali, a dzwon jak powiadają podstawą tjuningu takżeeeee proponuje Ci rezać polifta pas przedni widzisz , teraz nie mam czasu żeby sie pier**lić z zakładaniem zderzaków od esy bo potrzebuje na gwałt auto. zderzak z esy bedzie na lato bez pospiechu. a właściwie zderzak z polifta pasuje P&P do przedlifta ????
_Solar_ Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 będzie pasić ale trzeba odrazu ślizgi zmienić bo stare ni jak ni będą pasić
SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Moskalito wrzucaj eskowy od razu po co 2x malować
_Solar_ Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Moskalito wrzucaj eskowy od razu po co 2x malować e tam eSowy jak sie bawic to odrazu z RSy
SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 no chyba że błotniki też poszły więc dawaj z rsy
topor Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 wlasnie... przedliftowe slizgi pasuja pod zderzak od esy; )
SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 wlasnie... przedliftowe slizgi pasuja pod zderzak od esy; ) no właśnie tak się zastanawiałem że u mnie wskoczyło to bez problemu
_Solar_ Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 no chyba że błotniki też poszły więc dawaj z rsy a w wątku o kondonie chyba pisał ze błotniki też poszły no ale poliftowego zderzaka juz nie dało by rady wsadzic ma inne slizgi
moskal Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2009 chyba zluzuje , poczekam do lata i zaloze esowy
moskal Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2009 Moskalito wrzucaj eskowy od razu po co 2x malować tak tez zrobie
moskal Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2009 no chyba że błotniki też poszły więc dawaj z rsy błotnik jeden ale tylko róg nad lampą , spokojnie do wyciągnięcia , ból jest taki ,ze potrzebuje szybko auto z powrotem , nie mam czasu na zabawy ze zderzakami , w lato na spokojnie przygotuje sie esowy
moskal Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2009 moskal, pochwal sie zniszczeniami... foto ?? nie mam , ale moge ci napisać co : błotnik , maska , zderzak , obydwie chłodnice , lampy , zbiorniczek od wspomagania , pas przedni , wisko , nadkole
moskal Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2009 Przy okazji malowania auta doszedłem do wniosku że psikne dach na czarno :naughty: :naughty: :naughty: tylko teraz kwestia czy zrobić to razem z tylnym daszkiem/spojlerem czy zostawić to w kolorze , ma ktoś jakies foto ????
Kolkov Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 psiutnij z daszkiem albo zrób jakiś VT i sam zobaczysz jak będzie lepiej... swoją drogą dobry pomysł
Rekomendowane odpowiedzi