d3b4 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Witam. Moje kupiłem jakis rok temu. Chciałem się wcześniej pochwalić ale jakoś nie moglem się zebrać do zrobienia fotek... A więc do rzeczy: Audi A4 B5 1999 Avant Silnik 1.9 TDI AHH Wyposażenie: -2x PP -2x elektryczne szyby -elektryczne lusterka -klimatronik -fabryczna instalacja 8 głośników + sub -pompowane lędźwie -wyświetlacz FIS -pakiet oświetlenie -podgrzewane lusterka -podgrzewane spryski -domykanie szyb z kluczyka Plany: -Jakaś większa felga. Będę celował w 17" jest 18" -obniżyć zawieszenie -przyciemnić szybki -wyciecie kata wstawiona rurka -zmiana wtryskow na 216 -kolektor AWX lub cos jego pokroju (zaslepienie EGR) -wieksze turbo -FMIC -HID 6000k -wirusik -ramka grilla w czarnym macie -proste koncowy tlumika A oto parówka: Czysta seria... Mody: -Zawieszenie MTS-Technik -40/40. Calkiem ladnie siadlo, tylko ten tyl troche przy nisko Bylo: zawias 1BA Jest: MTS-technik -40/40 -Felga 7,5J17 ET35 - bylo -Felga 8J18 ET33 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us -Wyciety katalizator -Proste fifki Poooozdrawiam
rafalekx Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 biały polift Piękny kolor Felga i gleba koniecznie i będzie super Zmień dywaniki z przodu i fotele wyczyść :gwizdanie:
pablo_9 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Ładnie się prezentuje w bieli... no zmienisz felgę odrazu zyska na wyglądzie ale jest Sprawdz dokładnie czy masz tylko 2 poduchy bo minimum 4 powinieneś mieć w tym roczniku
Reniu Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Fajna śnieżynka Zapraszam na sporty kujawsko-pomorskie
.Szczepan. Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Ładna biel. :> Zaciekawił mnie twój obrotomierz. Czemu masz wyskalowany do ponad 7000 obr/m a pole czerwone masz od 6200 skoro masz diesla. Przecież diesel się nie wkreci do 6200 Czyżbym był w błedzie?? Ja mam taki sam obrotomież w benzynie.
mrogal Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Witam. -wyświetlacz pół FIS masz pelnego fisa
d3b4 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Ładna biel. :> Zaciekawił mnie twój obrotomierz. Czemu masz wyskalowany do ponad 7000 obr/m a pole czerwone masz od 6200 skoro masz diesla. Przecież diesel się nie wkreci do 6200 Czyżbym był w błedzie?? Ja mam taki sam obrotomież w benzynie. Dzieki A co do obrotomierza to nie mam pojecia. Witam. -wyświetlacz pół FIS masz pelnego fisa hmm to nie powinno wyświetlać otwartych drzwi itp?
mrogal Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 hmm to nie powinno wyświetlać otwartych drzwi itp? masz cos namieszane z tymi zegarami, moze nie podlaczone jest wyswietlanie?
michele Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 spoko kolorek, jedynie pomalować plastiki (pod zderzakami) i progi a będzie
Michał Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Fura fajna :> tylko cos z tymi zegarami masz pomieszane, jak dla mnie to nie sa zegary z polifta, malo tego, to nie sa nawet zegary z diesla
Reggi Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 Fele- środki na czarno..do Twojego koloru to miazga
d3b4 Opublikowano 14 Października 2009 Autor Opublikowano 14 Października 2009 Pozyjemy zobaczymy, moze sie cos pomysli z tymi czarnymi srodkami
soolek Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Fele- środki na czarno..do Twojego koloru to miazga A rant zrób na biało. Do tego czarny dach i czarne lustra w połysku. Widziałem taką kombinację na Leonie - mega wyrąbana kombinacja.
Olaf Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Fele- środki na czarno..do Twojego koloru to miazga A rant zrób na biało. Do tego czarny dach i czarne lustra w połysku. Widziałem taką kombinację na Leonie - mega wyrąbana kombinacja. no to powiem ci pomysl idealny jest hehe wyglada to super ! ja widzialem takei audi i to biale w avancie
JohnyPixel Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Niezła fura Osobiście razi mnie troche brak relingów... jakoś w avancie pusto bez nich wg mnie, no ale to akurat moje zdanie. Co do opcji kolorystycznej to pomysł jedynie co bym zmienił to dach dać też w połysk... wtedy wg mnie jest fajny efekt, a w macie to wygląda jakoś tak jak niedomalowane, lub dopiero co przygotowane do malowania
d3b4 Opublikowano 14 Października 2009 Autor Opublikowano 14 Października 2009 te bialaski robia wrazenie moze kiedys z czasem jak starczy funduszy i checi... :gwizdanie:
Olaf Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 no to zycze ci ich jak nawiecej heheh ale jak wyzej napisano relingi musza byc
Rekomendowane odpowiedzi