d3b4 Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Opublikowano 6 Listopada 2009 no to zycze ci ich jak nawiecej heheh ale jak wyzej napisano relingi musza byc hehe dzieki a z relingami to juz nie bedzie parowka [br]Dopisany: 15 Październik 2009, 22:03_________________________________________________http://moto.allegro.pl/item774166487_audi_a4_b5_sprezyny_55_40_mm_od_fk_sport_tuning.html co myslicie o tych springach?
soolek Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Te akurat są do sedana. Z doświadczenia powiem, że 40mm to max do normalnego użytkowania. Mam -35/-35 i chyba na więcej bym się nie zdecydował. Ale no risk, no fun
d3b4 Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Opublikowano 6 Listopada 2009 hmm a gdzie to napisane, ze sedan?
Reggi Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 te bialaski robia wrazenie moze kiedys z czasem jak starczy funduszy i checi... :gwizdanie: Eeee tam funduszu to aż tak dużo nie trzeba Trochę zdolności manualnych i z rodzyna można zrobic maline A kolor przedni :kox:
soolek Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 hmm a gdzie to napisane, ze sedan? Brak info o kombi w opisie, co oznacza, że to sedan (zazwyczaj jest napisane, że do Avanta. Poza tym, że tego co wylookałem w siecie, to do avantów zawsze jest to samo obniżenie przód/tył, a do sedanów robią często większ przód, mniejsze tył. Ale na wszelki wypadek napisz do kolesia i się upewnij.
d3b4 Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Opublikowano 8 Listopada 2009 Po dluzszym zastanowieniu sie autko pojdzie -40/40 nie mam zamiaru pocic sie na dziurach :gwizdanie:
soolek Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Po dluzszym zastanowieniu sie autko pojdzie -40/40 nie mam zamiaru pocic sie na dziurach :gwizdanie: Wygląda dobrze, a da się tym jeszcze jeździć.
Reniu Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Po dluzszym zastanowieniu sie autko pojdzie -40/40 nie mam zamiaru pocic sie na dziurach :gwizdanie: Optymalna wysokość jak na nasze drogi U mnie jest -35/-35 i pasuje... wygląd jak należy a do tego nie ma problemów z progami i krawężnikami.
d3b4 Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Opublikowano 18 Listopada 2009 Optymalna wysokość jak na nasze drogi U mnie jest -35/-35 i pasuje... wygląd jak należy a do tego nie ma problemów z progami i krawężnikami. no i o to chodzi [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 23:20_________________________________________________Przyszła paczka od mapeta ( http://www.mapet-tuning.com ) w piatek beda juz zamontowane na pokladzie
johnnythebest Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 no to zycze ci ich jak nawiecej heheh ale jak wyzej napisano relingi musza byc hehe dzieki a z relingami to juz nie bedzie parowka [br] d3b4 jak będziesz zakładał relingi to daj znać jak to zrobiłeś bo też ich nie mam, a ztego co widze to B5 nie ma ich założonych w tych rowkach tylko miedzy nimi a krawędzią dachu. Więc nie wiem czy można wsadzić je wte rowki czy trzeba dziury wiercić w dachu
d3b4 Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Opublikowano 19 Listopada 2009 nie wiem czy bede montowal relingi tak jakos mi sie podoba [br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 15:52_________________________________________________zastanawiam sie nad zrobieniem grila na czarny mat ALE czy tylko ramke wokol i znaczek zostawic w chromie czy znaczek tez na mat
plastuch Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 znaczek zostaw!! nie zapomnij zapodać fotki jak białasek będzie siedział
Lipekk Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 No, no, łaaadna, podobna do mojej białej damy, tyle, że jam mam silnik AVG, relingi, zawiecha 1BE, fele oryginalne 16-tki audi, wnętrze: pakiecik s-line (podgrzewane kubły, podłokietnik, skórzana kiera, mieszek,pakiet podświetlenie) i może coś jeszcze o czym zapomniałem, ubolewam tylko, że mam pół-fis... czekam na fotki na tych felach i zawieszce pzdr dla białasa - w aleksie jeszcze jedna taka jeździ
przemciotorun Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 zapraszamy na spoty kujawsko-pomorskie
d3b4 Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Opublikowano 22 Listopada 2009 No, no, łaaadna, podobna do mojej białej damy, tyle, że jam mam silnik AVG, relingi, zawiecha 1BE, fele oryginalne 16-tki audi, wnętrze: pakiecik s-line (podgrzewane kubły, podłokietnik, skórzana kiera, mieszek,pakiet podświetlenie) i może coś jeszcze o czym zapomniałem, ubolewam tylko, że mam pół-fis... czekam na fotki na tych felach i zawieszce pzdr dla białasa - w aleksie jeszcze jedna taka jeździ No to elegancka mi brakuje podlokietnika ale moze z czasem a fotki na felach beda, sam juz sie doczekac nie moge zapraszamy na spoty kujawsko-pomorskie na spocik sie wybieram i wybieram i cos wybrac sie nie moge, w koncu moze wreszcie zawitam [br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 20:55_________________________________________________Parowa siadla nizej zdjecia na pierwszej stronie
Kowi87 Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 A jaki zawiasik zamontowałeś a juz doczytałem Fajnie stoi
d3b4 Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Opublikowano 7 Lutego 2010 i calkiem fajnie sie prowadzi jest roznica miedzy 1BA a tym mtsem, mozna bardziej gniesc na zakretach [br]Dopisany: 05 Grudzień 2009, 12:15_________________________________________________dal by ktos rade zrobic VT felg z pierwszej strony? czarny matt srodek z czerwonym rantem tym zewnetrzynm, ciekawy jestem jak by to wygladalo
PiterA4 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 fajna furka :> ja mam ta same zawieche i tyl stoi mi wyzej niz tobie a tez mialem 1b :mysli:a
Rekomendowane odpowiedzi