Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Odp: [B5 AHH] Biala Parowka A4 Avant ;> -40/40, nowe kolo 18" str 7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no właśnie karwa, a już się tak pięknie robiło :wallbash:, furka zacna :kox:

dzieki :decayed:

No i pięknie :good: Możesz przy okazji podmienić fotki w naszej regionalnej galerii, bo te nowe prezentują się duzo lepiej :cool1:

racja, zaraz sie cos tam podmieni :good:
Opublikowano

kolego co daje wyciety katalizator??

WOLNOŚĆ. Wolność spalin :decayed: Wolny przelot :>

Opublikowano

kolego co daje wyciety katalizator??

WOLNOŚĆ. Wolność spalin :decayed: Wolny przelot :>

dokladnie :decayed:
Opublikowano

Witam kolegę z Torunia.Ładna biała niunia.(ale rym) :polew: Widzę że zdjęcia robiłeś na Rubinkowie,może kiedyś spotkamy się w celu wymiany zdań :naughty: .Ja mieszkam przy Kaszowniku.Auto będę miał koło 8 maja.Może umówimy się razem na jakiś spot w Toruniu lub w Bydgoszczy.Pozdrawiam i życzę bezawaryjności.Powiedz gdzie i kto wywalał Ci kata.Dzięki za odpowiedz w sprawie kata.Wiem znam tą firmę,na bazie firmy energetycznej.

Opublikowano

Witam kolegę z Torunia.Ładna biała niunia.(ale rym) :polew: Widzę że zdjęcia robiłeś na Rubinkowie,może kiedyś spotkamy się w celu wymiany zdań :naughty: .Ja mieszkam przy Kaszowniku.Auto będę miał koło 8 maja.Może umówimy się razem na jakiś spot w Toruniu lub w Bydgoszczy.Pozdrawiam i życzę bezawaryjności.Powiedz gdzie i kto wywalał Ci kata.

Witam kolege z Torunia :hi: mozna sie ustawic na jakas dyskusje :gwizdanie: zapraszam tez na spoty kujawsko pomorskie. Katalizator wycinal mi taki majster na Żwirowej, jak sie wjezdza od tylu do galerii :tongue4:
Opublikowano

fajna furka :> ja mam ta same zawieche i tyl stoi mi wyzej niz tobie a tez mialem 1b :mysli:a

dzieki :hi:

u mnie przed MTS'em bylo 1BA ale juz zawieszka ladnie sie ulozyla i spoko wyglada :decayed:

Mnie tez sie ulozylo a i tak jest tyl wyzej :wallbash:

Witam Panowie,

co znaczy, że się ułożyło? Wyrównało się? Już przód nie jest wyżej? Też myślę o zakupie MTS -40/40 ale obawiam się wyższego przodu. Obecnie mam seryjne 1BA.

Opublikowano

ja bym brał -60/-40, :wink4:, tak dla spokoju :gwizdanie:

Opublikowano

ja bym brał -60/-40, :wink4:, tak dla spokoju :gwizdanie:

ja bym szukal gwintu :decayed: no ale jak slepy pisze bierz na przod troche wiecej lub na tyl mniej, bo i tak u mnie pupa siedzi nizej niz przod :gwizdanie:
Opublikowano

kolego, amorki masz MTS-y?? mógłbyś napisać, jak się jeździ w poównaniu do 1ba?

Amorki i sprezyny MTS. Przesiadka z 1BA na MTS bardzo mila, jest sztywniej niz na 1BA, nie kolysze jak kutrem na morzu, lepiej sie prowadzi i lepsze trzymanie drogi. Nie jest zbyt sztywno... jest kompromis miedzy komfortowa jazda a lekkim zacieciem sportowym :decayed: ale moglo by byc sztywniej :decayed: amorki troche trzeszcza jak sa wilgotne ale idzie sie przyzwyczaic :gwizdanie:
Opublikowano

a temu trzeszczeniu to można jakoś zaradzić?? może coś przesmarować czy co?? Sorki za takie lajtowe pytania, bo pisze jak jakiś laik, ale mam teraz gwint Ta technix i chcę zmienić. pozdrawiam

Opublikowano

a temu trzeszczeniu to można jakoś zaradzić?? może coś przesmarować czy co?? Sorki za takie lajtowe pytania, bo pisze jak jakiś laik, ale mam teraz gwint Ta technix i chcę zmienić. pozdrawiam

moge sie wymienic :naughty: nie mam pojecia czy idzie to jakos przesmarowac, juz sie przyzwyczailem. Dzis ostro padalo i jak byly mokre to byla cisza, wiec pewnie jakies przesmarowanie ccos by dalo
Opublikowano

Jeszcze nie słyszałem żeby ktos amortyzatory smarował :decayed:

Ja w swojej mam zawias Lowteca -35/-35 i pieknie klinem stoi. Do tego amorki bilstein. Zobaczyc mozna w galerii.

Opublikowano

Kolego. Fajny ten prosty wydech. gdzie można wymienić standard na takie proste?

kupilem koncowki na allegro http://www.allegro.pl/item1026053437_koncowka_wydechu_tlumika_kwasowka_promocja.html w srodku sa jakies niby dyfuzory, ale wyrwalem je kombinerkami :decayed: ostatnio poluzowal sie nit w jednej z koncowek i mi brzeczy strasznie. jakos na czasie jade ogarnac do spawacza :good:[br]Dopisany: 15 Maj 2010, 12:25_________________________________________________Nowe kolo 225/40/R18

dscf4559.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

dscf4560k.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Jest ładnie :good:

Opublikowano

Dobre koło :good:

Opublikowano

Nowe koła świetnie wyglądają. Ile Ciebie kosztowały?

oddalem moje stare 17 plus mala doplata z mojej strony :good:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...