Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wymiana ori układu wydechowego na podwójny od 2.5TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dwa wydechy w końcu zamontowane :D
Układ z 2,5 z wywalonym środkowym wydechem :)

2015%5C06%5C19%5Cbikepics-2746658-full.j

Edytowane przez boguc

Opublikowano

Niedługo mój będzie na handel, też bez środkowego;)

Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ooo i właśnie taki efekt chciałbym w swoim sedanie :) świetna robota

Opublikowano

w końcu i u mnie wydech z 2,5 na pokładzie :) 1,5 h roboty :)

Opublikowano

Witam panowie mam pytanko zrobiłem swap wydechu z ori 1,9 tdi fwd na 2,5 tdi fwd . moje pytanie jakie końcówki kupić ? długość średnice itd???

Opublikowano

Witam panowie mam pytanko zrobiłem swap wydechu z ori 1,9 tdi fwd na 2,5 tdi fwd . moje pytanie jakie końcówki kupić ? długość średnice itd???

Cofnij sie 10 stron wczesniej i przeczytaj wszystko napewno sie dowiesz jakie koncówki ma 90%tego forum

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cofnij sie 10 stron wczesniej i przeczytaj wszystko napewno sie dowiesz jakie koncówki ma 90%tego forum +1

Nawet w twojej odpowiedzi jest podpowiedz :wink:

Opublikowano

Witam, chce kupić końcówki wydechu Ulter 90. Mam teraz wydech od 1.8T, czytam inne tematy, szukam też w tym temacie i nie wiem jaką średnicę montażową kupić. Jedni piszą że 50mm a inni 55mm. Nie ma mnie w domu bo bym sobie sam zmierzył. Chciałem dzisiaj zamówić żeby w tym tygodniu doszły. Ktoś mi podpowie z tym wymiarem?

Opublikowano

Witam, chce kupić końcówki wydechu Ulter 90. Mam teraz wydech od 1.8T, czytam inne tematy, szukam też w tym temacie i nie wiem jaką średnicę montażową kupić. Jedni piszą że 50mm a inni 55mm. Nie ma mnie w domu bo bym sobie sam zmierzył. Chciałem dzisiaj zamówić żeby w tym tygodniu doszły. Ktoś mi podpowie z tym wymiarem?

45mm
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

W końcu dwie rury Ultera zawitaly :-D

Mega tutorial, pomogł przy w niektórych sytuacjach :-)

Czas realizacji podobny jak u autora ;-)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jaka jest średnica na końcu wydechu tzn, jakie dyfuzorki, końcówki wydechu muszą mieć średnicę? 60 mm?

Opublikowano

2fac04c1f15f8ee5.png

Panowie taki wydech z b7 2.0tdi będzie pasował do b6 1,9tdi
Czy ten wydech różni się czymś od wydechu 2.7tdi, pytam o to bo widziałem ze ktoś montował wydech z a4 b7 2.7tdi fwd do 1.9tdi i pasowało ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, mam okazje kupić niedaleko wydech od 1.8T czy podejdzie mi to? ogólnie z tematu wiem że mocowania są te same, lecz chodzi mi o sam wkład tłumików ;)

Opublikowano

Kilka osób na forum ma od 1.8t i jest ok

Opublikowano

Ja mam od 1.8 T i na prawdę jest ok, też plusem tego wydechu jest to że masz od razu proste końcówki, nie tak jak w 2.5 i 2.7, nie zauważyłem też żeby auto jakoś inaczej chodziło na ori wydechu i na swapowanym, tak że jak cena dobra to bierz.

Opublikowano

Dzięki panowie jutro śmigne go zobaczyć ;)

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie, jak ogarnąć wycinke środkowego wydechu? W sensie to łączenie w kształcie Y

Opublikowano

Jak mnie pamięć nie myli to tłumik od 1.8 T dzieli się na dwa jeszcze przed tlumikiem środkowym, czyli wycinasz to Y przed środkowym dajesz je za łącząc dwa końcowe a brakujący kawałek rurki poprostu wstawiasz, jak będziesz miał to w rękach to zobaczysz o co chodzi.

Opublikowano

Właśnie tyle co wróciłem od gościa, ledwo ten wydech upchalem :) a jak zobaczyłem właśnie ten y-pipe to banan na twarzy nie do opisania :)