Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Efekt wymiany licznika na FIS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak kto chce to mam idealny wyswietlacz i tez idealna ramke z chromami.

Wyświetlacze w A4b5 niezależnie od rocznika są takie same??

• Odpowiedzi 14.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mam licznik na sprzedaż po 98r. z analogowym zegarkiem wyświetlacz fis igła (po wymianie). Za 200zł + 15zł kurier KW. Fotki na maila.

Opublikowano

A ja mam za 160zł

Licznik poliftowy a6(bez tarczek tylko) fis perfekt,szybka z ori ringami tez perfekt.Cały idealny tylko brak tarczek.był od TDI

Opublikowano

mój to benzyna europa

Opublikowano

z tego co wiem to byly klejone chyba w przedliftach a potem lutowane :decayed:

Opublikowano

z tego co wiem to byly klejone chyba w przedliftach a potem lutowane :decayed:

Czyli łatwiej wymienić?? Ogarniał to ktoś?

Opublikowano

Pytasz ze klejone latwiej? raczej lutowane - jak ktos wprawiony w lutowanie lutownica na gorace powietrze to podobno 20 minut roboty max...

klejenie podobno trudne

Opublikowano
Miałem kontrolę żarówek do masy i nic to nie dało. W moim roczniku jest właśnie odwrotnie i należy odpiąć od masy by nie pokazywało błędu

Jak podlaczysz kabel od spalonych zarowek i od klockow do masy zas od spryskow zostawisz nie podlaczony to powinno byc tylko OK

Kabel od klocków w sensie w nadkolach czy przy liczniku jest jakiś pin o którym nie słyszałem??

Kable w kostce fis idace do pinow 16 i 19 laczysz za soba i dajesz do masy,zas kabel idacy do pin 9 czyli plyn spryskiwaczy zostawiasz wolny.Mam tak podlaczone i wszystko jest dobrze bo wyswietla tylko OK.

Opublikowano

WP_000081_2.jpg

za 165 zl z wysylka mysle dobra inwestycja, po podlaczenie pod kostki od 1/2 fis dziala wszystko, aku i temp oliwy tez wiec podlaczenie reszty to bedzie bajka :naughty:

mysle ze kaju juz manetke wyslal, tarcze eu ida , vag commander idzie , juz sie nie moge doczekac :naughty:

Opublikowano

zdrowy osobnik... nie bedziesz mial problemu ze wsadem ;)

Opublikowano

no jakies tam od kaja dostalem, zobaczymy, ogólnie jak przyszedł to wkurwienie mnie ogarnelo bo parenascie martwych lini bylo, polezal w domu dzien w cieplym i po podlaczeniu na cieplo lini brak, wiec sie okaze w praniu jak sie bedzie zachowywal podczas jazdy

Opublikowano

Swoj lepiej wgrywaj... jak comandera kupiles powinno gadac... ewentualnie szukaj eu pb

---------- Post dopisany at 17:31 ---------- Poprzedni post napisany at 17:31 ----------

chociaz nie jak masz pol fisa to nie zagada :facepalm:

Opublikowano

kaju dal mi dwa eu ale jeden chyba napewno od traktora z koncówka 932fx a drugi ma 932 samo

ale wrazie co wysylajcie jak macie jakies eu pb na [email protected]

---------- Post dopisany at 17:43 ---------- Poprzedni post napisany at 17:33 ----------

932 fx i cx to traktory reszta bedzie od pb

---------- Post dopisany at 17:48 ---------- Poprzedni post napisany at 17:43 ----------

8D0920932 GX

8D0929932 SX

takie wg etki sa od pb bez radiowki , jak macie to poprosze ;-)

Opublikowano
Pytasz ze klejone latwiej? raczej lutowane - jak ktos wprawiony w lutowanie lutownica na gorace powietrze to podobno 20 minut roboty max...

klejenie podobno trudne

Dobrze Arek pisze. Klejone sa gorsze. Wczoraj Mackowi zmienilem fis. Hotairem wylutowanie natomiast wlutowac to juz kolba. No i trzeba uwazac zeby folii nie stopic.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opublikowano

Cwiara jak chcesz to Ci ten wsad crypto moge podeslac co u mnie lata ;)

Opublikowano

To rzuc na maila , wgram i zobaczymy co z tego bedzie.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opublikowano

Jak go wygrzebie zaraz to puszcze ;)

Opublikowano

Cwiara nie masz któregoś z wsadów o którym pisałem może być generalnie dowolny z koncowka 932