Gość cwiara Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Jak go wygrzebie zaraz to puszcze Dzieki. Doszedl. W wolnej chwili wgram i sprawdze czy ruszy. Narazie szukam czesci do emulatora dla Macka. No i w koncu chlopina bedzie mial licznik w aucie Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Post dopisany at 20:19 ---------- Poprzedni post napisany at 20:18 ---------- Cwiara nie masz któregoś z wsadów o którym pisałem może być generalnie dowolny z koncowka 932 Z koncowka 932 nie mam niestety. Sent from my iPhone using Tapatalk
bronson Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Jak go wygrzebie zaraz to puszcze Dzieki. Doszedl. W wolnej chwili wgram i sprawdze czy ruszy. Narazie szukam czesci do emulatora dla Macka. No i w koncu chlopina bedzie mial licznik w aucie Sent from my iPhone using Tapatalk co za emulator składasz?? sensora??? jak byś miał jeszcze jakiś dobry LCD z trupa daj znać... nabyłbym... bo jakoś do tych chinoli z allegro się przekonać nie mogę..
bediks Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 to odreanimowales mu wkoncu tego c5 polifta?
arre Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 bronson mam igle fisa a licznik trup aktualnie
xxxSzYbAxxx Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Panowie, nie uwierzycie, nie dosc ze bd mial licznik to jeszcze z dostawa do domu...
horny devil Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Pytasz ze klejone latwiej? raczej lutowane - jak ktos wprawiony w lutowanie lutownica na gorace powietrze to podobno 20 minut roboty max...klejenie podobno trudne Dobrze Arek pisze. Klejone sa gorsze. Wczoraj Mackowi zmienilem fis. Hotairem wylutowanie natomiast wlutowac to juz kolba. No i trzeba uwazac zeby folii nie stopic. Sent from my iPhone using Tapatalk Jak to mówią do odważnych świat należy
bronson Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Panowie, nie uwierzycie, nie dosc ze bd mial licznik to jeszcze z dostawa do domu... tylko jak dostaniesz do łapek to już nie pchaj tam zamiast wsadu Reksia w HD a tak na powżnie.. to fajnie że się doczekałeś.. ale rozumiem że to nie ten który poszedł uwalony pierwszą paczką???
horny devil Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Miałem kontrolę żarówek do masy i nic to nie dało. W moim roczniku jest właśnie odwrotnie i należy odpiąć od masy by nie pokazywało błęduJak podlaczysz kabel od spalonych zarowek i od klockow do masy zas od spryskow zostawisz nie podlaczony to powinno byc tylko OK Dziękuję
arre Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Postawic crypto to niestety nie taka prosta sprawa zwlaszcza nie majac ori wsadu dobrze zczytanego (czytaj nie kabelkiem z alledrogo-comanderem)
xxxSzYbAxxx Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Szczerze to zgubilem rachube ale chyba to 3 licznnik od momentu wyslania do Grzesia uwalonego, a ogolnie 7 juz licmznik w moich rekach
bronson Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 bronson mam igle fisa a licznik trup aktualnie daj na PW ile będziesz za niego chciał i czy poczekasz do "pierwszego" masz jak go bezpiecznie wylutować???
The a4 Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Jak by co to mam graty do emula sensor.ale to pewnie przesylka wiecej wyjdzie niz to warte A jak by to rozkminic zeby w tym emulku oszukac tylko cisnienie i poziom a temp,podpiac w ten sam pin z czujnika 1pin hmm to trza by flaszke wypic i kminic ale chyba sie nie da?
bediks Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Dlaczego wy wszyscy jezdzicie traktorami ????!!!! Bo nawet nie mam od kogo wsadu wziąć
xxxSzYbAxxx Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Wolimy traktory niz 1,6 Kaju tez nie ma wsadu do benzyny?
bediks Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 nie chodzi o 1,6 a o PB ogólnie bo zadne cywilne auto niewazne z jaka mocna nie robi na mnie zadnego wrazenia kaju dal mi dwa ale wiem ze jden napewno od ropy tj 932 fx i sam 932 ale nie moge znalezc w etce od czego on wogóle najlepszy by byl 932sx bo on wg etki jest od 1,6 a 932gx jest ogólnie od pb
kaju Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Mam k**wa, ale od gebelsa jeden osiem te, a to go nie ratuje.
bediks Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 od ajl jesli wsad to nie pojdzie nie??
kaju Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Benzyna to benzyna, to nie eeprom do ECU, żeby miało to znaczenie R4/V6 tylko regulujesz wartość w kodowaniu głównym, dziękuję dobranoc koniec historii. BTW, nie kaju wysłał manetke, tylko jego żona
bediks Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 to git to dlaczego nie ratuje mnie 18t?
Rekomendowane odpowiedzi