Gość cwiara Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 daj zatwierdź. ---------- Post dopisany at 18:09 ---------- Poprzedni post napisany at 18:07 ---------- AA k**wa, bo to wsad z nowego.
bediks Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 jest wpisana stara wartosc 3200 i nowa wartosc 3200 i co dac save normalnie??
Gość cwiara Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Jeśli operacja zakończy sie sukcesem , to po połączeniu sie z licznikiem w info powinien być Twój VIN i IMMO nr. Ale wątpie że bez starego pinu pójdzie.
Gość cwiara Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 czyli brak lub niepoprawny stary pin
bediks Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 no nic , nadzieja w aso jedyny plus taki ze wydlubalem stara pestke ze scyzoryka nie niszczac jej, wsadzilem ja spowrotem i dziala ---------- Post dopisany at 18:39 ---------- Poprzedni post napisany at 18:34 ---------- kaju wyslalem ci 3 pliki co niby z jaegera zczytalo a drugi mail wsad ktory zczytalo z licznika angola ---------- Post dopisany at 19:12 ---------- Poprzedni post napisany at 18:39 ---------- cwiara mówisz ze stary pin z licznika jest taki sam jak ecu to jest sposób żeby zczytac pin z ecu, jak nie dorwę starego pinu w aso to ratować mnie będzie nowy wsad z wpisanym w niego moim vinem
kaju Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 U mnie nie poszło, ale spróbuj u siebie połączyć się commanderem z ECU.
bediks Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 odpalam commandera i ?? w zakldace gdzie jest 07 kombi zzmienic na cos?? czy zalogowac sie normalnie przez kline w zakladce 07 kombi i tam widzialem engine control unit?? zaraz pod instrumment/immobilaiser??
Gość cwiara Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 no nic , nadzieja w aso jedyny plus taki ze wydlubalem stara pestke ze scyzoryka nie niszczac jej, wsadzilem ja spowrotem i dziala ---------- Post dopisany at 18:39 ---------- Poprzedni post napisany at 18:34 ---------- kaju wyslalem ci 3 pliki co niby z jaegera zczytalo a drugi mail wsad ktory zczytalo z licznika angola ---------- Post dopisany at 19:12 ---------- Poprzedni post napisany at 18:39 ---------- cwiara mówisz ze stary pin z licznika jest taki sam jak ecu to jest sposób żeby zczytac pin z ecu, jak nie dorwę starego pinu w aso to ratować mnie będzie nowy wsad z wpisanym w niego moim vinem Dokładnie piny są takie same. Z jaegera bzdury musialo zczytać bo tam nie ma pamięci C86 tylko procek motorola.
bediks Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 jutro dzwonie do aso, napisze tez do tego co mi naprawial licznik i wymienial ten procek, moze ma gdzies zczytana jeszcze moja pamiec i wyciagnie pin z niej
xxxSzYbAxxx Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 jakby sie coś nie udało, nie żebym życzył, to dysponuje licznikami vdo szybka doszła?
bediks Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 jeszcze yy jak nie zdobede tego pinu to ryzyk fizyk wgram zmodyfikowany wsad przez cwiare z wpisanym moim vinem i immo, ale mowil ze za duzo FF w nim i moge podzielic twój los maciek:kox: szyba nie masz jakiegos wsadu benzynowego z polifta
kaju Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 jeszcze yy jak nie zdobede tego pinu to ryzyk fizyk wgram zmodyfikowany wsad przez cwiare z wpisanym moim vinem i immo, ale mowil ze za duzo FF w nim i moge podzielic twój los maciek:kox: szyba nie masz jakiegos wsadu benzynowego z polifta Grzesiek... Zrób mu immo off w tym wsadzie angielskim i niech spróbuje na immo off odpalić, powinno to wtedy zagadać.
bediks Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 szyba musi byc jakis 8D0 920 93x ---------- Post dopisany at 19:35 ---------- Poprzedni post napisany at 19:34 ---------- [email protected]
Gość cwiara Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 jeszcze yy jak nie zdobede tego pinu to ryzyk fizyk wgram zmodyfikowany wsad przez cwiare z wpisanym moim vinem i immo, ale mowil ze za duzo FF w nim i moge podzielic twój los maciek:kox: szyba nie masz jakiegos wsadu benzynowego z polifta Grzesiek... Zrób mu immo off w tym wsadzie angielskim i niech spróbuje na immo off odpalić, powinno to wtedy zagadać. Kurde, w benzynce nie mam czym wyłączyć :/
bediks Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 mowie jak nie zdaobede starego pinu, bedziemy wrzucac moded wsad
Gość cwiara Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 jakby bylo immo off na liczniku to odpale wtedy na starych pestkach w kluczykach?? Tak
Rekomendowane odpowiedzi