Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż licznika z FIS w Audi A4 B5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No, jak z tym balkonem bo nie znam tego.

• Odpowiedzi 14,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ze balkon utrzyma cala rodzinę

Opublikowano

images?q=tbn:ANd9GcTq9rZB8VM5N3hT0BCB0WBw7b3Cqfg_4XgpEAVPrYVrnvaXMaot

Opublikowano
Szczególnie tera kiedy chcą doj**ac 80 % nie dając jednocześnie dodatku za święta nocki i łikendy , jestem bardziej dymany w dupe od niejednej k**wy

A wiecie czym się różni policjant od balkonu ?

Czujesz się dymany? Mnie Tusk wydymał obiecując po studiach pracę, perspektywy, przyszłość itd.

Studia minęły, te mendy dalej siedzą na stołkach a mnie został mgr inż. przed nazwiskiem, pracy brak, perspektywy to mam na ogłoszenia pracy a w przyszłość patrzę jedynie czekając aż w końcu ktoś odpowie na moje aplikacje.

Jak w końcu się poszczęści i zostanę tym je*anym inżynierem budowy to mam jeszcze kilka lat je*ania się za najniższą krajową bo w tym chorym kraju najdroższe są koszta pracy lecące w rządową studnię bez dna a nie efekt pracy.

Bo te obietnice były z dopskiem ** - dotyczy rodziny ludowej PSL :decayed::decayed::decayed:

sucho...

Już tam nie narzekaj, i tak masz całkiem nieźle :wink::wink:

Opublikowano

Zasmucę Cię, balkon, jak to mówił mój profesor od budownictwa ogólnego, powinien przenieść obciążenia "całego dobytku wyniesionego nań podczas remontu".

W praktyce balkon to płyta wystająca poza obrys budynku bez zadaszenia i urywają się jak projektant da d*py bez przyjemności i wzajemności.

Joggia to też balkon, ale zadaszony ze ścianami z co najmniej dwóch stron. Ten to powinien dać radę utrzymać całą rodzinę :D

---------- Post dopisany at 23:16 ---------- Poprzedni post napisany at 23:11 ----------

Bo te obietnice były z dopskiem ** - dotyczy rodziny ludowej PSL :decayed::decayed::decayed:

Tak się tylko czepiam tego rudego niemca bo jak można się czepiać kogoś kto NIC NIE ZROBIŁ. Wszystko co mi się branży je*ie to głównie dzięki jego ministrom, którzy pojęcia nie mają o temacie i jego partii ustawom, które są absurdalne.

Opublikowano

Nie mowie ze zle , bardziej pasuje nieadekwatna płacą do wykonywanej roboty , ale wtym momencie ucinam dyskusje bo dużo ludzie nie widza tego najgorszego za drzwiami mieszkań do których wchodzimy , ostatnio kolega dostal lomem d włamywacza i ma wybity bark za co za 2500 śmiech na sali

Tym miłym akcentem gutnajt

Opublikowano

jeszcze raz probowalem wgrac wsad i nic. cwiara a programowo nic nie pojdzie?

Opublikowano
jeszcze raz probowalem wgrac wsad i nic. cwiara a programowo nic nie pojdzie?

jak bys zczytal na programatorze ori wsad to moze i jak by go wgral z powrotem na programatorze to by poszlo

tak to loteria niestety...

Opublikowano

Panowie po odłączeniu akumulatora, FIS pokazuje mi dużo zaniżony zasięg, jest daleko za czerwonym polem a zasięg według FIS to tylko 60km. Po zatankowaniu też zasięg jest zaniżony, o jakieś 50km. Czy to się unormuje po kilku tankowaniach?

Opublikowano
Panowie po odłączeniu akumulatora, FIS pokazuje mi dużo zaniżony zasięg, jest daleko za czerwonym polem a zasięg według FIS to tylko 60km. Po zatankowaniu też zasięg jest zaniżony, o jakieś 50km. Czy to się unormuje po kilku tankowaniach?

FIS Ci oblicza zasięg wedłu średniego spalania. Po resecie licznika masz 10/100 i według tego Ci oblicza. Jak się unormuje średnie, to też zasięg zacznie wskazywać jak należy.

Opublikowano

Czyżby zrywka zawstydził szybę i upierdolil licznik pomimo ostrzeżeń ? :polew:

---------- Post dopisany at 13:04 ---------- Poprzedni post napisany at 13:03 ----------

Zrywka poproś Hugo o zmiane Nicku na Turbodynoman

Opublikowano
Czyżby zrywka zawstydził szybę i upierdolil licznik pomimo ostrzeżeń ? :polew:

---------- Post dopisany at 13:04 ---------- Poprzedni post napisany at 13:03 ----------

Zrywka poproś Hugo o zmiane Nicku na Turbodynoman

:grin:

Niestety tak jak Arek pisze. Jakby sie programatorem odczytalo wsad przed ingerencja w licznik to daloby rade go postawic. Teraz to nie wiadomo czy cos z niego bedzie.

Opublikowano

skarbonka

Opublikowano
skarbonka

lechtaczkowy :grin:

:ot::whip2:

Opublikowano

Na przycisk do papieru się nada albo ozdoba na segment

Opublikowano

Można na zegarek przerobić w sumie nawet dwa duże i kilka małych dla różnych stref czasowych.

Opublikowano

Nie wien skad teza,ze ktos mnie ostrzegal przed wgrywaniem wsadu. prosilem kilka razy o pomoc, nikt mi nie pomogl. mialem kilka wsadow,a pech chcial ze mi padl laptop. ryzyk fizyk. no chyba ze padl tez wyswietlacz i silniczki od wskazowek,ladne ringi i kontrolki. pisalem wam przeciez ze mam fisa od a4 z padnietym wyswietlaczem,ze kupilem licznik na graty za smieszne pieniadze. pomyslalem ze sprobuje go przerobic,nauki nigdy dosc,ale jak widac czlowiek uczy sie na bledach i dlatego ponizej kikla przykazan:

1. Nie bedziesz mial innych forow przede mna. ;-)

2.przed jakimkolwiek modem,przeczytaj temat dokladnie,od dechy do dechy.

3.naladuj laptopa na max

.

.

.

reszte moga dopisac koledzy.

pozdrawiam

Opublikowano

W tym .doc`u z pierwszej strony jest opisane, aby rozdzielić masy żeby mi nie pokazywało spalonej żarówki, sensor, zjechanych klocków hamulcowych itd. W sumie to w tym dokumencie jest napisane że 6 mas trzeba podprowadzić na odpowiednie piny i napiszcie mi jak to zrobić aby było dobrze? Mamy dwa przewody masujące i tam jest napisane żeby je połączyć razem poprzez nacięcie izolacji i zrobić rozgałęzienie na resztę, ale w jaki sposób?

Opublikowano

Panowie poruszę temat emulatora udało się to komuś :D?? Ja walczę już 4 dzień 5 prób i wszystko poległo :D

Opublikowano

Ja mam emulator i jest dobrze. Tyle że dla zgaszenia alladyna.