joker-lukasz Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Witam klubowicze, razem z rodzicami jeszcze nienarodzonego chłopca prosimy o pomoc, zajrzyjcie do tego wątku, każdy grosz się liczy: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=160387.0 pozdrawiam i dziękuję za każdą pomoc
Hubi24v Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 Siemka Ludziki Co Tam slychowac? Pozdrawiam;)
marcys Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 Siemka Ludziki Co Tam slychowac? Pozdrawiam;) ooooooooo żyjesz a co to w profilu gratulacje [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2010, 15:44_________________________________________________tylko czemu nie a4
Hubi24v Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 Dzięki żyje,żyje czemu nie A4 nie wiem no tak wyszło no ale Grunt że jest A w emblemacie a czy 4 czy 3 to i tak pozostaje wierny marce a no i kolory już były męskie bo ten nowy jest czarny a nie zielony jak poprzednik hehe
marcys Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 Dzięki żyje,żyje czemu nie A4 nie wiem no tak wyszło no ale Grunt że jest A w emblemacie a czy 4 czy 3 to i tak pozostaje wierny marce a no i kolory już były męskie bo ten nowy jest czarny a nie zielony jak poprzednik hehe a radyjko jakie :tongue4:
Gość Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 ooo Hubi, gratuluje zmiany wreszcie będziesz mógł wyprzedzać to jest okazja żeby się spotkać pzdr, monti
Tomson Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 gratki Hubi można spota ogarnąć, doszło kilka nowych autek
marcys Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 hmmm ja też zakupiłem ale tym razem kruka
Tomson Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 gratulację! to teraz obowiązkowo spot musi być, żeby loża szyderców (w składzie ja i monti) samochody oceniła :gwizdanie:
Hubi24v Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Spokojnie nie rozpędzajcie się ja muszę go jeszcze zarejestrować i dopieścić hehe;)dajcie mi ze 3y tygodnie co bym ogarnął temat;)P.S. Tomson mijaliśmy się ostatnio na wysokości Ujscia jeszcze wtedy leciałem LIMONKĄ
Tomson Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 no wiem wiem, widziałem mrugałeś awaryjkami
marcys Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 no wiem wiem, widziałem mrugałeś awaryjkami ja też Ci mrugałem w obornikach w piątek około 17 tej ale ty byłeś tak zafascynowany jazdą że to już któryś raz mnie niezauważyłes
Tomson Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 no wiem wiem, widziałem mrugałeś awaryjkami ja też Ci mrugałem w obornikach w piątek około 17 tej ale ty byłeś tak zafascynowany jazdą że to już któryś raz mnie niezauważyłes ło kurde a czym jechałeś?
marcys Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 co tam Marcys chyba grypa mnie łamie
musti Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Witajcie Trwają jeszcze zapisy na ręczniki klubowo-plażowe Oto link : RĘCZNIKI KLUBOWE - http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html ZAPRASZAM WSZYSTKICH CHĘTNYCH
marcys Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 pojechałem dziś na przegląd starym punciakiem.diagnosta sprawdzał mi numery instalacji gazowej w bagażniku i w tym momencie palił fajke, nagrałem to na komórke, i jak mi zakomunikował że nie podbije mi przeglądu ze względu na słabszy hamulec tylnego koła pokazałem mu filmik i zgadnijcie :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi