mm.max Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Krawcu i jak wizyta w Kielcach kupiliście coś ? Co z sobotą jedziemy ?
krawcu11 Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 krawcu byles dzisiaj w komisji na próbnej maturze bo zona dzisiaj miala z matmy i mowila ze cie widziala ano byłem ale niestety nie znam małżonki twej wiec nie wiedzialem komu pomagac jakby co Krawcu i jak wizyta w Kielcach kupiliście coś ? Co z sobotą jedziemy ? kupił ibize 1.9 tdi wyciągnę go kiedyś na spota to obejrzymy , miała być a3 ale wyszło inaczej trochę szkoda w sumie, w sobote jedziemy jak najbardziej o 8 muszę tam być dojechalem,jak ja kocham zakrety czas na zimówki dudi chyba już :gwizdanie:
dudi75 Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Wybiera sie ktos na spota do kolegow z VAG OSTROWIEC , fajnie by bylo gdybysmy na pare autek ich odwiedzili Krawcu moja zona jest najstarszym uczniem w tej szkole
krawcu11 Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 tez bym podjechal chetnie z wami bo samemu to lipa troche
mm.max Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Krawcu o 8 rano w sobote :shocked: w środku nocy chcesz jechać :kox: Jak coś to dzwoń do mnie to ugadamy się jeszcze tel. 602194289
krawcu11 Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Krawcu o 8 rano w sobote :shocked: w środku nocy chcesz jechać :kox: Jak coś to dzwoń do mnie to ugadamy się jeszcze tel. 602194289 no niestety a może przesunąć poniedzialkowy spocik na niedziele i sie zintegrowac z vag-owcami
Łukasz 23 Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 a gdzie oni sie spotykaja i o jakiej godzinie ???
Krycha Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 godzina 16 niedziela parking nad targowicą
krawcu11 Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 no to co jedziemy bo ja jeszcze jednego nowo upieczonego vag-owca ze sobą biore a gdzie oni sie spotykaja i o jakiej godzinie ?? Łukasz zarejestruj sie na http://vag-ostrowiec.pdg.pl
Krycha Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Mieli przenieść na 17:30 ale zostało wkońcu na 16 o ile dobrze czytam.
Łukasz 23 Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 krawcu już obecny na vagu jestem
MARCIN607 Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Opublikowano 7 Listopada 2009 już się wykurowałem po 2tygodniach ale znowu w poniedziałek mam 2 zmianę [br]Dopisany: 07 Listopad 2009, 15:17_________________________________________________Panowie za tydzień spot w Kielcach jedzie Ktoś?
Łukasz 23 Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 krawcu jak autko po wizycie u panow mechanikow????
krawcu11 Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 krawcu jak autko po wizycie u panow mechanikow???? jak nowe :> serwis sie spisał i nie zdarł ze mnie skory dostałem rabat na wszystkie czesci i robocizne elegancki wpis do ksiazki i gwarancje na dwa lata. jakby ktos mial cos do roboty to polecam ten serwis. w aso audi za zmiane rozrządu chcieli 1700 zl a tu za 1500 wymienili mi rozrzad pompe wody ,pompe spryskiwaczy xenonow, pasek wielorowkowy, i klocki hamulcowe z tyłu, dolali płynu do pelna do spryskiwaczy i wszystko na ori czesciach. niestety jak to zwykle bywa wyszly kolejne rzeczy do wymiany na nastepna wizyte. i jeszcze dostalismy subaru impreze na testy.a i mają motula jakby ktos chcial zmieniac olej mm.max dzieki za udana wycieczke :>
dudi75 Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Jak to dostaliscie subaru impreze na testy to kto oprucz frogera leci na ten spocik Vag ostrowiec
krawcu11 Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Jak to dostaliscie subaru impreze na testy to kto oprucz frogera leci na ten spocik Vag ostrowiec a no pojezdzilismy sobie troche Michał ma takie uklady dobre, ale na tor w miedzianej nas nie wpuscili ja bede raczej a gdzie sie zbieramy ? moze tak na pare samochodow pojedziemy, bylo by spoko zebrac sie najpierw pod casto i ekipa ruszyc dalej [br]Dopisany: 07 Listopad 2009, 19:15_________________________________________________ już się wykurowałem po 2tygodniach ale znowu w poniedziałek mam 2 zmianę Marcin dawaj w niedziele na vag-spota a poniedzialek odpuscimy i zrobimy za tydzien albo dwa
Łukasz 23 Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 no to spoko jak autko smiga na nowo, ja jutro nie dam rady na vaga sie wybrac
dudi75 Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Jak to dostaliscie subaru impreze na testy to kto oprucz frogera leci na ten spocik Vag ostrowiec a no pojezdzilismy sobie troche Michał ma takie uklady dobre, ale na tor w miedzianej nas nie wpuscili ja bede raczej a gdzie sie zbieramy ? moze tak na pare samochodow pojedziemy, bylo by spoko zebrac sie najpierw pod casto i ekipa ruszyc dalej [br]Dopisany: 07 Listopad 2009, 19:15_________________________________________________ już się wykurowałem po 2tygodniach ale znowu w poniedziałek mam 2 zmianę Marcin dawaj w niedziele na vag-spota a poniedzialek odpuscimy i zrobimy za tydzien albo dwa Spot jest o 16 to o 15. 50 nozna sie spotkac pod casto i udezyc razem o 16.15 Ja bede o 15 .50 pod casto
Rekomendowane odpowiedzi