sebotrucker Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 A ile dajesz? pisz na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 A ile dajesz? pisz na PW ciekawski jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Jak tam mam wolny wieczor jemy pizze czy nie [br]Dopisany: 05 Grudzień 2011, 13:01_________________________________________________Jest jakis kurier w ostrowcu zeby wyslac paczke (zderzak) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 zajade po robocie do was jak jeszcze ktos bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Jest jakis kurier w ostrowcu zeby wyslac paczke (zderzak) Nie mam pojęcia dudi czy jest. Ja powinienem być dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Jak tam mam wolny wieczor jemy pizze czy nie [br]Dopisany: 05 Grudzień 2011, 13:01_________________________________________________Jest jakis kurier w ostrowcu zeby wyslac paczke (zderzak) a próbowałeś dzwonić nr do dhl i zapytać czy nmożna wysłać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Sebek to jaka cena za te felgi bo sa super jak nie masz klijenta to chyba ja je wezne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Bolek jak się będziesz czaił to fele pójdą w inne ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 właśnie jaka ta cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 właśnie jaka ta cena Ty byś chciał wszystko wiedzieć :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 właśnie jaka ta cena Ty byś chciał wszystko wiedzieć :tongue4: jestem chłonny wiedzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Wiedza kosztuje nic za darmo :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Prezes Ty se cewki kup na zapas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Prezes Ty se cewki kup na zapas cicho bo se przypomni że mam jego cewki- Łukasz nie czytaj tego :decayed: ale powaznie muszę kupić znowu komplet nowych bo czuję że te dwie też pupę warte- męczy się auto okrutnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Chłopaki mam dostęp do nowych części zamiennych jak i oryginalnych, myślę, że w konkurencyjnych cenach. Jak coś to walić na PW, a w nagłych przypadkach na tel 721 668 494 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebotrucker Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Rezał ktoś lampki w drzwiach podłączyłem wg. schematu nie świeci się trzeba vagiem coś zmieniać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Chłopaki mam dostęp do nowych części zamiennych jak i oryginalnych, myślę, że w konkurencyjnych cenach. Jak coś to walić na PW, a w nagłych przypadkach na tel 721 668 494 Dobrze wiedzieć a kolega czemu na spoty nie przyjedzie pogadać o i nie tylko ??? Prezes licznik bije jeszcze trochę i przekładamy do mnie :kox: a jutro to auto na testy latania bokiem możesz podstawić :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Chłopaki mam dostęp do nowych części zamiennych jak i oryginalnych, myślę, że w konkurencyjnych cenach. Jak coś to walić na PW, a w nagłych przypadkach na tel 721 668 494 Dobrze wiedzieć a kolega czemu na spoty nie przyjedzie pogadać o i nie tylko ??? Prezes licznik bije jeszcze trochę i przekładamy do mnie :kox: a jutro to auto na testy latania bokiem możesz podstawić :> Jakoś mi ten poniedziałek nie leży, i zawsze coś mi wypadnie. Ale spokojna Twoja poczochrana na pewno zawitam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Nie zapominać o halówce dziś a i każdy z parą ma być :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 mam drugą zmianą ale pewnie i tak bym spał :polew: kto ma od nas granatowego klekota TST b5 na fajnej glebie i kole 17-18 z A8?[br]Dopisany: 08 Grudzień 2011, 14:05_________________________________________________ Witam Zapraszamy do zamawiania kalendarzy klubowych na rok 2012 Wszystkie informacje są tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=232338.0 Pozdrawiam jakby ktoś jeszcze chciał kalendarz to w poniedziałek z kaską proszę się stawić- dwa będą szły do mnie więc można domówić jeszcze koszt przesyłki o pare zł miejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi