Krzysiiek Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 kebab dobra myśl-pomysłodawca stawia nie mow tak bo nie przyjedzie czy Wy panowie chcecie mnie podpuścić?? macie tam gdzies dobrego kebaba na frytkach ,odnosnie poniedzialku mamy mamy ale czy dobry?? okaże sie w poniedziałek, co najwyżej będziemy tam po raz pierwszy i ostatni :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 ja slyszalem ze najlepszy kebab jest u tego turka na sienkiewicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 2 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 najlepszy kebab jest w barze Diana na Marszałkowskiej :gwizdanie: :kox: może tam skoczymy? jak tam jest tu kto?? czy już was jesiena deprecha złapała i wszyscy pod kołdrą się grzeją? jak widać ja dzisiaj w Pracy na drugą zmainę jestem ja jak taką pogodę widzę już czekam na pierwszy śnieg zimówki zakładać i na jakiś plac (może być parking oczywiście) jechał co by asię pokręcić na karuzeli trochę Krawcu co Ty o 6 rano na forum robisz?! lunatykujesz i na www siedzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 mnie juz dopadla ale grypa Krawcu co Ty o 6 rano na forum robisz?! lunatykujesz i na www siedzisz? nie tylko przy sniadaniu sprawdzam odpowiedzi na forum [br]Dopisany: 02 Październik 2009, 19:17_________________________________________________no przegrały z Holandia ale nie mialy startu niestety, dobrze grały ale jeszcze im troszke brakuje. zobaczymy co teraz pokaza Niemki z Włoszkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 To co bedziecie jutro bo niewiem czy przyjezdzac ,bedzie cos z tego kebaba . Bo mam pilne sprawy i jak ma was nie byc to nawet nie bede zajezdrzal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 5 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 byc będziemy przyjeżda-jak coś kanapkę z domu i wymodzę :polew: To co bedziecie jutro bo niewiem czy przyjezdzac ,bedzie cos z tego kebaba . Bo mam pilne sprawy i jak ma was nie byc to nawet nie bede zajezdrzal brąz też medal-prawie jak złoto no przegrały z Holandia ale nie mialy startu niestety, dobrze grały ale jeszcze im troszke brakuje. zobaczymy co teraz pokaza Niemki z Włoszkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Będziemy .tak jakoś nigdy nie ma listy obecności przed spotem a później wszyscy się zjawiają . A jeszcze dzisiaj ten kebab... :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 5 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 to dzisiaj lekko przez cały dzień żeby kebabika na noc przyjąć. nie może być żadnej listy kto przyjedzie-ponieważ jak tylko się wpiszę że będę to mi jakaś pierdoła wypada :laghing2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 nie może być żadnej listy kto przyjedzie-ponieważ jak tylko się wpiszę że będę to mi jakaś pierdoła wypada swieta prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm.max Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 O której w końcu się spotykacie i gdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 5 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 o 19:00 Siennieńska za meblowym nie da się minąć O której w końcu się spotykacie i gdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm.max Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Jak starczy miejsca na parkingu to moze przylecę z kolega na 2 wózki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Jak starczy miejsca na parkingu to wpadne moze z kolega na 2 wózki bardzo chetnie zobaczymy twoje "szarawe pudło" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 5 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 o to już Krawcu nie będzie jedynym B7- Max zrobimy Ci test na korby :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Kuzwa jednak nawalilem zonie rozsypalo sie mondeo i musialem za czesciami jezdzic . Jak tam byl kekab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Ano Dudi widziałem Cię jak jechałeś w Mostkach przed 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver_leon Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Dziękuje za spotkanie. Miło było Was poznać. Uwaga na tego "łysego" ... chciał bić ze mu fure fotografuje. Krawcu - dziekuję w imieniu Miśka - nareszcie ma wygodny fotelik. Jak tam byl kekab Kebab był psedudo-turecki ale dało się zjeść. Zeby nie było nudno mamy takiego jednego kaskadera co wyprzedza po krawężnikach kolegów ! - Ale szacun za opanowanie auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 jeszcze moje zdjecia Krawcu - dziekuję w imieniu Miśka - nareszcie ma wygodny fotelik. no problemo :> Kuzwa jednak nawalilem zonie rozsypalo sie mondeo i musialem za czesciami jezdzic . Jak tam byl kekab spoko, kebab byl i to całkiem niezły bym powiedział to co panowie nastepny spocik za 2 tygodnie to bedzie 19.10 jak dobrze patrze mm.max dzieki wielkie za wszystko wreszcie moge pogadac z moja a4 w zrozumialym dla mnie jezyku :> na nastepny spocik mozesz nie brac portfela ja stawiam podsumowanie: frekwencja pobita i jedna felga do malowania :polew: musimy wolniej jezdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 zlocik ciekawy owszem, no a mój popis z krawężnikiem nie planowany i nie życzę nikomu takich spotkań a fela do zrobienia bedzie [br]Dopisany: 06 Październik 2009, 00:36_________________________________________________a uczyłem się jeździć w kaskaderze ale to zbieg okoliczności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 6 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 jest nas coraz więcej :) ciekawy spot był-jedna awaria, każdy się najadł, zostaliśmy zvagowani(dzięki Max) i sesja była- kolega Krawcu pouczył nas w zakresie składania fotelika-tylko fotostory nie ma :bicz3: :polew: DUDI żoną się tu nie zasłaniaj :laghing2: :laghing2: na następny dawaj śmiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi