Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Strefa Śmiechu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy na tym je**nym smogu musi byc tyle sfakanych reklam tego sie nie da w spokoju ogladac !

• Odpowiedzi 18,4 tys.
  • Wyświetleń 1,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Raz na zawsze o przednionapędowych dieslach :)

!
Opublikowano

czy na tym je**nym smogu musi byc tyle sfakanych reklam tego sie nie da w spokoju ogladac !

to nacisnij odswiez 3 razy i juz po reklamach

Opublikowano

!

Dlaczego to w strefie śmiechu? :mysli:

To znaczy tylko tyle że by fajnie jeździć nie trzeba miec BMW ani Q a tylko troche oleju w głowie i ośka wystarczy :decayed:

Opublikowano

!

do tego video mam taki komunikat -->

Dieses Video ist in Deutschland leider nicht verfügbar, da es möglicherweise Musik enthält, für die die erforderlichen Musikrechte von der GEMA nicht eingeräumt wurden.

na polski -- to video jest w niemczech nieosiagalne bo mozliwe ze zawiera muzyke dla ktorych nie zostale oplacone prawa GEMA -- >> to wlasnie poczatki ACTA panowie :)))

wiem ze to nie jest smieszne ale blokowanie video z powodu urywka kawalka jakiejs piosenki to jest smieszne to jest moim zdanie mega smieszne paranoja wrecz!!

Opublikowano
667dcc2c00212fc54f319ea4
Opublikowano

!

To znaczy tylko tyle że by fajnie jeździć nie trzeba miec BMW ani Q a tylko troche oleju w głowie i ośka wystarczy :decayed:

To taka wyrafinowana forma żartu, śmiejemy się z tych co się śmieją z tych co mają przednionapędowe diesle :decayed::naughty::kox: :kox:

Opublikowano

!

To taka wyrafinowana forma żartu, śmiejemy się z tych co się śmieją z tych co mają przednionapędowe diesle :decayed::naughty::kox: :kox:

jesli tak to żart się udał :decayed::good:

Andrzej Lepper i jego kierowca jeździli przez wiele dni po Polsce. Pewnej nocy przed limuzynę wyskoczyła im świnia. Nie przeżyła tego spotkania. Lepper, widząc co się stało, kazał kierowcy iść wytłumaczyć wszystko rolnikowi i powiedzieć, że wszelkie straty zostaną zrekompensowane.

Kierowca wrócił dopiero po godzinie z cygarem w zębach, butelką wina w ręce i w poszarpanym ubraniu.

- Mój Boże, co ci się stało? - pyta Lepper.

- No cóż, rolnik dał mi wino, jego żona obiad, a ich 19-letnia córka, chwile szalonej, niezapomnianej rozkoszy.

- Cóżeś ty im powiedział?

- Że jestem kierowcą Andrzeja Leppera i właśnie zabiłem świnię.

Opublikowano

!

jesli tak to żart się udał :decayed::good:

Andrzej Lepper i jego kierowca jeździli przez wiele dni po Polsce. Pewnej nocy przed limuzynę wyskoczyła im świnia. Nie przeżyła tego spotkania. Lepper, widząc co się stało, kazał kierowcy iść wytłumaczyć wszystko rolnikowi i powiedzieć, że wszelkie straty zostaną zrekompensowane.

Kierowca wrócił dopiero po godzinie z cygarem w zębach, butelką wina w ręce i w poszarpanym ubraniu.

- Mój Boże, co ci się stało? - pyta Lepper.

- No cóż, rolnik dał mi wino, jego żona obiad, a ich 19-letnia córka, chwile szalonej, niezapomnianej rozkoszy.

- Cóżeś ty im powiedział?

- Że jestem kierowcą Andrzeja Leppera i właśnie zabiłem świnię.

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

!

daje radę...co to za muzyka?

Opublikowano

!

wystarczy dobrze ręcznym operować i mieć troche umiejętności też podobnie tak robiłem we wakacje ... :cool1:

Opublikowano

Coś ma z kołami pastą wysmarował :polew:

Opublikowano
431180_208437382588151_208338445931378_367153_29753532_n.jpg
Opublikowano
:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano
! :polew: :polew: