tomash77 Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Jeden dzień z życia pewnej pary - Joe Monster
POWER-KRIS Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Policja Wrocław. A to chyba o nas;-) http://warsztatowiec.info/narzeczona-besserwissera/ Sony Xperia Tapatalk 4.
szczuraz Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Jak klepanie maski w cenie to można jechać. :-) Nadane z nory szczura
Gość Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 ĐОП ŃМаŃОв в ĐŃŃСии Amusement Park "Panic Room" - YouTube
Arturoo Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 oparskałem monitor w pracy.......................................:nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie:
Dev Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Ty sie za robotę weź a nie za głupoty
Arturoo Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Ty sie za robotę weź a nie za głupoty ...pw...skrzynkę wyczyść.......yyyyy...albo .....maila luknij...
pastaldo Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 Project Manager usiadł w samolocie obok małej dziewczynki. Manager zagadał do dziewczynki czy ma ochotę trochę z nim porozmawiać. Dziewczynka zamknęła spokojnie książkę którą czytała i powiedziała: - ok. Bardzo chętnie. Więc o czym będziemy rozmawiać? Manager na to : - może o logistyce? - OK - odpowiedziała - to bardzo interesujący temat. Mam jednak pytanie: jak to się dzieje że koń, krowa i jeleń jedzą to samo, czyli trawę. Jeleń wydala małe suche kuleczki, krowa duże, płaskie, rzadkie placki, a koń wysuszone klumpy. Może potrafi mi Pan wytłumaczyć co jest tego przyczyną? - Nie mam pojęcia - odpowiedział manager po chwili zastanowienia. Na to dziewczynka odpowiedziała: - czy czuje się Pan zatem naprawdę wystarczająco kompetentny by rozmawiać o logistyce skoro temat zwykłego gówna przekracza pańskie możliwości...?
Dev Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 http://img17.allegroimg.pl/photos/oryginal/36/43/79/36/3643793689
Gość Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 Prze*ebane to mało powiedziane... - wiocha.pl absurd 1022072 Nieszczęścia... - wiocha.pl absurd 1021285 Rumiany - wiocha.pl absurd 1020827
Majkel Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 śmiać się czy płakać.....:facepalm: showup.tv - patologia jaka panuje na serwisie showup czyli córka z matką .. + dziadek UWAGA 18+ - YouTube Ale Panowie felgi są do wzięcia w 1:00 :grin:
Rekomendowane odpowiedzi