Vagowiec Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Ksiądz chodzi po kolędzie, wchodzi do domu jednej rodziny, tam Ojciec, Matka, jeden syn. Jak to ksiądz, po kolędzie chce poznać swoją parafię, i parafian, gada wypytuje rozgląda się po domu. W pewnym momencie dostrzega w przedpokoju na komodzie czarno - białe zdjęcie młodej ładnej dziewczyny …. Zaciekawiony dopytuje: - Co to za młoda niewiasta na tym zdjęciu? Ojciec odpowiada: - A wie ksiądz to nasza córka…. Ksiądz ciągnie temat dalej….. - To gdzie ona, że księdza nie przyjmuje…. Ojciec wzdychając odpowiada: - A wie księdza ona jest tam gdzie się prędzej czy później wszyscy znajdziemy….. W tym momencie ksiądz się połapał jakie popełnił „Fopa” i czym prędzej dodaje, cóż za tragedia, taka młoda… to pomódlmy się za duszę zmarłej…. Na co ojciec wykrzykując i machając rękoma…. - Nie, nie!! Proszę księdza!! Ona jest w Irlandii )
chudy13101980 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jaka wieś, taka impreza - YouTube
Arturoo Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:poszło w świat u mnie też :grin::grin::grin::grin::grin::grin:....się poświęcił :polew::polew:
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 BMW driver behaves like an idiot at an intersection - then pays the price for being a dumbass - YouTube 0.40 - cało przemyka B6 ...
MAGIC87 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 upolowałem dzisiaj w Radomsku, Znaczek W12, czyli nie przelewki ---------- Post dopisany at 14:53 ---------- Poprzedni post napisany at 14:46 ---------- Sssssssssnnnnnneeejjjjjjkkkkkkk........ klubowa Audi S4 21999.00 PLN. PORĘBA / ZAWIERCIE - otoMoto.pl opis tez na maxie pisałem o niej u nas na spotach, kolega przyjeżdżał na spoty z 1,5 roku
kiciafirerek Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Grand Theft Auto Liverpool - Joe Monster
siara Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/1549470_797358563622885_1436761397_n.jpgupolowałem dzisiaj w Radomsku, Znaczek W12, czyli nie przelewki ---------- Post dopisany at 14:53 ---------- Poprzedni post napisany at 14:46 ---------- Sssssssssnnnnnneeejjjjjjkkkkkkk........ klubowa Audi S4 21999.00 PLN. PORĘBA / ZAWIERCIE - otoMoto.pl opis tez na maxie
szczuraz Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 To ten sam co miał b2 na tablicach S2 NAKE ? Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2
slimaczek89rz Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Kiedyś na forum kadetta był koleś co miał kadeta pomalowanego podobnie, też miał nick snake:whistling:
kiciafirerek Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Fail na stoku! Czyli kulą w przepaść! - video w cda.pl
H4mm3R Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Fail na stoku! Czyli kulą w przepaść! - video w cda.pl Podobno jedna osoba zmarła od przeciążeń, więc nie wiem czy to takie śmieszne...
skrab Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Fail na stoku! Czyli kulą w przepaść! - video w cda.pl Podobno jedna osoba zmarła od przeciążeń, więc nie wiem czy to takie śmieszne... Ludzie idioci co tu dużo gadać...
RS Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Fail na stoku! Czyli kulą w przepaść! - video w cda.pl Podobno jedna osoba zmarła od przeciążeń, więc nie wiem czy to takie śmieszne... Takie coś to chyba tylko ruski może wymyślić - taka kula w wysokich górach i to jeszcze bez jakiegos zabezpieczenia, lub płotu... Wysłane z hajźla
kiciafirerek Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Fail na stoku! Czyli kulą w przepaść! - video w cda.pl Podobno jedna osoba zmarła od przeciążeń, więc nie wiem czy to takie śmieszne... Ludzie idioci co tu dużo gadać... głupota mnie śmieszy śmierć już nie Tragiczny wypadek podczas zorbingu - GeekWeek.pl - gadżety, nowinki techniczne, nauka
boseron Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Fail na stoku! Czyli kulą w przepaść! - video w cda.pl stare
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 W konkursie na króla wiochy... - wiocha.pl absurd 1050456 Kici kici mamusia przyszła koteczki - wiocha.pl absurd 1048903 Typowy dzień na Rosyjskiej budowie - YouTube
Rekomendowane odpowiedzi