Gość Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 PABLO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucazzz Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Grill z londynczyka albo przekładka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snajper1998 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 klękajcie narody.... :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulmaster3m Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Rzeczpospolita Radarowa. Tego by nawet Pan Emil nie wymyślił. Ja się uśmiałem, właściciel tego Audi raczej też. Jechał na lawecie, ścigają go za przekroczenie prędkości. Absurd? "Nadgorliwość komendanta" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławuś Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 https://www.youtube.com/watch?v=ytP6gij_NoA#t=60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 http://m.youtube.com/watch?v=D9xwK_w_Ui0 Tapatalk Sony Xperia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 WOPR w akcji http://youtu.be/lDadkoPkjTs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tony84 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 naprawa domowym sposobem:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławuś Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 a propo napraw po domowemu to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Łyżka złamana. ☺ ---------- Post dopisany at 10:34 ---------- Poprzedni post napisany at 01:06 ---------- Golf od niemieckiej emerytki jezdzacej tylko do... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Wysłane z mojego Nexus 4 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Ed... Instrukcja mycia kota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frodus Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 I jeden z komentarzy pod zdjęciem: "A mnie zawsze interesowało. Skąd ludzie mówiący "to piwo smakuje jak siki" wiedzą jak smakują siki? ":grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbigok Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Rozmawia dwóch kumpli: - Wiesz...,jeśli chodzi o seks ,to wiesz...ja tam ru...m wszystko co się rusza i na drzewo nie ucieka... Na to drugi: - Eee, ja to sobie nie robię takich ograniczeń..... ------------------------------------------------- Rodzice Jasia uprawiali sex w pozycji na pieska. Nagle w drzwiach stanął Jasio. - Kurde, muszę wybrnąć z tej niezręcznej sytuacji - pomyślał tatko. - A ty, niedobra! Ty...! - ryknął tatko i zaczął walić mamci klapsy w pupę. Nie będziesz już Jasia więcej biła... A masz...! A Jasio krzyczy: - Super tatko, super! Wyru...aj jeszcze kota, żeby mnie nie drapał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=77a-k8_CAb8 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugi23 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi