Gość rob Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 termin spotu w Zatorze - patrz ankieta http://www.a4-klub.pl/smf/malopolskie/spoty_chrzanowskie_ii_wielki_spot_w_zatorze-t17154.2430.html
stimon Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 jest już nas więcej Marcin z Andrychowa mieszkam trochę też w bielsku i w Andrychowie bywam również w Krakowie tak ze mozemy się na jakiś spocik umówić[br]Dopisany: 18 Marzec 2008, 11:07 _________________________________________________witajcie ja tez się dołącze po śwetach pasuje zresztą ja sie jakoś dostosuje
proton2 Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 Bardzo ciężko jest się nam zebrać do kupy widzę. Mi niestety pasują tylko weekendy, bo w tygodniu ze względu na pracę nie jestem w stanie.
S1 Hołek Opublikowano 22 Marca 2008 Opublikowano 22 Marca 2008 Elo Co powiecie na spot w niedziele?? oczywiscie przy dobrej pogodzie np przy auchan?? reflektuje ktoś??
cayenne Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zapraszamy wszystkich na pierwszy dwudniowy-weekendowy ogólnopolski spot Świdnicki,który odbędzie się w Mietkowie. Chętnych proszę o zadeklarowanie się. Mamy nadzieje,że możemy na Was kochani liczyć Planowany termin to kwiecień-początek miesiąca. Serdecznie zapraszamy http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_swidnickie-t23933.945.html
nippo83 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Panowie co powiecie na spocik dzisiejszego dnia w bielsku?
proton2 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Ja już przestałem wierzyć w spociki na podbeskidziu. Raczej nie ma szans na zebranie zgranej ekipy. Nie za często więc tu zaglądam i nie zauważyłem zaproszenia. Choć oczywiście chętnie wpadnę i pogadam następnym razem. Pozdrawiam
christophe1977 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Witam kolegów z okolic! W sumie to i ja chetnie bym się z wami spotkał w Bielsku...miło by było poznac kolegów z klubu! Ja od niedawna tutaj zawitałem, ponieważ wczesniej byłem posiadaczem Seata Ibizy i tam należałem do klubu, ale teraz jestem szczęśliwym nabywcą AUDI no i trzeba by było zmienic klub Jak będziecie mieli czas to ja chętnie się spotkam! Namiar na mnie to e-mail [email protected] gg 6793712 (przeważnie niewidoczny)
stimon Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 witajcie kiedy jakiś spocik robimy w okolicach bielska-białej pozdrawiam
xandmar Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 też bym sie pisał na taki spocik tylko wszystko zalezne od terminu. a udało sie w końcu coś zorganizować w naszych okolicach
proton2 Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 ... a udało sie w końcu coś zorganizować w naszych okolicach Udało się i to nawet dwa razy, ale stawiliśmy się tylko ja i nippo83. Po tym jakoś straciłem nadzieje, ale może rzeczywiście udałoby się zebrać szerszą ekipę. Można pomyśleć ponownie
xandmar Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 Pogadam z kumplem może on też by sie pisał tylko musimy ustalić pewny termin i parę osób żeby potwierdziło i wszystko bedzie :th:
igor0111 Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 Chetnie dojade z Żor na takie spotkanie- bylem trafił i oczywiscie data musiałaby pasowac do mojej tyry
xandmar Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 to może przyszły weekend sobota lub niedziela popołudniu tak ok 16
domar63 Opublikowano 10 Maja 2008 Opublikowano 10 Maja 2008 Witam, również się piszę na jakąś imprezkę data i miejsce nie gra roli obecnie jestem czasowy tylko muszę przywróci niunię do porządku bo wczoraj coś nabroiłem i diablica się buntuje
xandmar Opublikowano 10 Maja 2008 Opublikowano 10 Maja 2008 no to co zdecydujmy niedziela g 16 sarni stok czy gdzieś indziej mój pierwszy raz
proton2 Opublikowano 11 Maja 2008 Opublikowano 11 Maja 2008 Mi pasuje tylko weekend, w tygodniu odpada całkowicie. Może być przyszła niedziela o 16-tej, ale myślę, że na sarnim stoku nie ma za dużo miejsca, więc jak będzie więcej aut to się pewnie nie zmieścimy.
xandmar Opublikowano 11 Maja 2008 Opublikowano 11 Maja 2008 mi też pasuje tylko weekend popołudniu oprócz sarniego gdzie można zorganizować?
Rekomendowane odpowiedzi