Hauzer Opublikowano 3 Maja 2007 Opublikowano 3 Maja 2007 Znalazłem pare zdjęć swojego samochodziku, seria jak seria ale i tak mi się podoba
arkolek Opublikowano 3 Maja 2007 Opublikowano 3 Maja 2007 fajne to Twoje "sreberko". wyposażenie w porządku ale felunie ładniejsze by się przydały
Szewczenko7 Opublikowano 3 Maja 2007 Opublikowano 3 Maja 2007 ładna seria :twisted: zmien lampki z przodu koniecznie na ori Valeo
Tony Opublikowano 3 Maja 2007 Opublikowano 3 Maja 2007 Bardzo ładne A4 Jak u siebie pomaluję klamki i wymienię tylne lampy to będzie niemal identyczna... Z jednym wyjątkiem... dużo bym dał za drewniane listewki w środku... Po maturach muszę pochodzić po jakichś szrotach, może mają A może się wymienisz za wzór "carbon" :biggrin:
ykk Opublikowano 3 Maja 2007 Opublikowano 3 Maja 2007 Hauzer, Pomaluj dokladki, i bedzie jeszcze piekniejsza..
Hauzer Opublikowano 3 Maja 2007 Autor Opublikowano 3 Maja 2007 Dzięki za dobre słowo Co do felg to chyba zostaną te /w domu mi niedadza wiekszych / A dokładki pomaluje tylko troche kasy uzbieram to odrazu dam na polerke. Choruje na lampy valeo od roku czasu i jakoś zawsze pilniejsze wydatki są
Gość spedyt Opublikowano 4 Maja 2007 Opublikowano 4 Maja 2007 Ładna ta twoja skromna A4 Zmień kierunki
Gość rob Opublikowano 4 Maja 2007 Opublikowano 4 Maja 2007 te felgi zostaw sobie na zimę, a na lato zapodaj większe
Hauzer Opublikowano 5 Maja 2007 Autor Opublikowano 5 Maja 2007 te felgi zostaw sobie na zimę, a na lato zapodaj większe Felgi felgami ale chyba wole tą kasę, co miałbym dać na jakieś 17 + opony, wydać na jakiś wydech (np. robiony przez el-tec ). Ładniejszy felunek będzie ale w następnej a4 :twisted:
schiller Opublikowano 5 Maja 2007 Opublikowano 5 Maja 2007 autko ladne i felunie tez. ale prosze cie nie ran swojej niunia jakims wiejskim wydechem....
Hauzer Opublikowano 5 Maja 2007 Autor Opublikowano 5 Maja 2007 jakims wiejskim wydechem.... A kto napisał że to będzie wiejski wydech Ja chciem założyć wydech podobny do oryginału, tylko że z nierdzewki i pewnie bez katalizatora. Wydech musze zmienić, bo jechać się nie da, tak hałasuje
Hauzer Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Opublikowano 6 Maja 2007 REMUSA sobie załóż ALe remusa chyba będzie drogie
adrian2,6 Opublikowano 7 Maja 2007 Opublikowano 7 Maja 2007 Hej, ładna Audiczka ,te felgi mimo ,że nie największe to bardzo pasują do b5 poza tym to oryginały , Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi