sokolnh Opublikowano 24 Października 2009 Autor Opublikowano 24 Października 2009 sokolnh a jak plastiki w środku? niedawno oglądałem taką tylko, że środek w beżu i normalnie jakaś porażka tam była. Wszędzie ten beż był zjechany i biały plastik świecił spod spodu. Kolo mówił, że trzeba wymieniać co chwile bo się zdziera... pzdr w porządku, wygląda jak nówka
nex Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Popytaj właścicieli B6tek i B7ek z beżowym wnętrzem, okolice gałki biegów i plastik przy otwieraniu szyb na pewno jest brzydko wytarty, nawet po przebiegu ok 100 tkm, znajomek miał B7 i przy 80 tkm zaczynał przezroczysty plastik wychodzić spod beżu wszystko zależy jak wnętrze było szanowane. Ja mam beż i 160k nalatane i jest jak nówka, nic nie pościerane. Co prawda nie jest to B6 ani B7 ale też jest to ten materiał tu możesz obejżeć http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avf_passat_19_tdi_131km-t95012.0.html
_Solar_ Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Ładny ten bolid młodzieżowy Widziałbym to autko na jakimś dobrym kółku http://www.moto.allegro.pl/item790551472_rial_daytona_race_19_5x120_bmw_e39.html felga dosłownie
poziek Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 czips już był?? jeżeli się rozwiedli z Trzeniem to na bank już był
Iverson Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 no chwal się panie tu , bo co nieco już widziałem
lapek85 Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 sokół, dzisiaj w koszalinie widziałem identyczną beme jak Twoja, fele, kolor, lampy zciemnione z tyłu ładnie sie prezentowała masz kopie, a moze to byles Ty?
sokolnh Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2010 nie nie, na pewno nie ja [br]Dopisany: 04 Listopad 2009, 20:53_________________________________________________trochę odświeżę stwierdziłem że pasowałoby troche pomodzić, bo już nudno okleiłem stare lampy czerwoną folią, teraz wyglądają na a'la poliftowe ale na razie ich nie zakładałem kolejną sprawą są felgi, obecnie mam dwa komplety jedne od M5: drugie ASA ZR2 i to chciałem troche "odświeżyć" teraz wygladają tak : plan jest taki żeby rant wypolerować a środek pomalować, tylko nie wiem własnie na jaki kolor oryginalnie występowały też w czerni : a ja zastanawiam sie jeszcze nad grafitem jak myślicie ?
moskal Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 czrne fela pasuja do białego auta idealnie , czy do szarego , takiego jak twój ?? zrób sobie małe VT
sokolnh Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2010 czarny dobrze pasuje VT czarne: grafit:
moskal Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 czarny dobrze pasuje VT czarne: grafit: skoro tak , to zapitalaj do lakiernika
keżor Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 czarny dobrze pasuje te są wypas i grill czarny też super sie prezentuje
variocustoms Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Z czarnym środkiem OK ale z grafitem z auta jeszcze lepiej będzie
Nowak_zg Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 masz 4 takie same czy 2 wezsze 2 szersze szczerze powiem ze jesli sie ma felge z rantem to fajnie ona wyglada dopiero wtedy kiedy z tylu jest wiekszy parapet niz z przodu
soolek Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Środek czarny - po lekkim przykurzeniu będą wyglądały jak grafit
boseron Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 moim zdaniem czarny środek bo grafitowe wyglądają jak wyblakła czerń
sokolnh Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2010 koncepcja sie zmieniła, ale też bedzie piknie
Reggi Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 koncepcja sie zmieniła, ale też bedzie piknie Fajne te ASA Maluj w czerń i będziesz kozak
Rekomendowane odpowiedzi