Pikolo Opublikowano 6 Maja 2007 Opublikowano 6 Maja 2007 Na zewnątrz narazie wymienione lampy z przodu i z tyłu. Środek standard a w przyszłości planuję obramówki na zegary i wymiana drążka zmiany biegów. Silnik: Założony filter stożkowy, chip i z 174 KM zrobiło się 198 KM (tak ma być ale ile naprawdę to się dowiem na dniach) W przyszłości: Zmiana wydechu, felgi 17" i do dołu. ...... ...... ......
schiller Opublikowano 6 Maja 2007 Opublikowano 6 Maja 2007 jesli to twoje autko to grakty bo to piekna niunia. a skora to marzenia. jesli chodzi o moc silnika to sorry ale ... masz jakis wykresik przedstawiajacy to? ogolnie wiadome ze do stozka trzeba miec magnetyzer zeby byl efekty
pumaboy Opublikowano 6 Maja 2007 Opublikowano 6 Maja 2007 Też mam B5 2.8 z USA Pozostaje mi tylko życzyć maksymalnych wrażen z jazdy które napewo będą przy tym wspaniałym silniku. Pozdro
pet3r Opublikowano 6 Maja 2007 Opublikowano 6 Maja 2007 no furka wyglada slicznie zwlaszcza wnetrze i przednie lampy masz super, silnik brzmi tez pieknie. a co do tych 198KM - zmierzone na hamowni czy to wartosc 'na oko'?
marcin j Opublikowano 6 Maja 2007 Opublikowano 6 Maja 2007 v6 i skóra, w dodatku sedan , to sie mnie widzi.
Szewczenko7 Opublikowano 6 Maja 2007 Opublikowano 6 Maja 2007 zmiany jak najbardziej na + ogolnie ladna niunia no i srodek wypas
Pelex Opublikowano 6 Maja 2007 Opublikowano 6 Maja 2007 Witam! No ładne cacko, środek super (marzonko) pozdrawiam!
Gość Murzyn Opublikowano 6 Maja 2007 Opublikowano 6 Maja 2007 podzielam zdanie kolegów - wyglad super.... moc
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 6 Maja 2007 Opublikowano 6 Maja 2007 bardzo ładna seria a co do mocy, bez obrazy, ale nikt ci nie uwierzy bez wykresu
adamq Opublikowano 6 Maja 2007 Opublikowano 6 Maja 2007 co do mocy, bez obrazy, ale nikt ci nie uwierzy bez wykresu Buahahaha, czekamy na wykres Niuńka kojarzy mi się z miodem i z malinką Świetny furak...
Pikolo Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Opublikowano 6 Maja 2007 Wszystko będzie, wykresy i cały proces montażu filtra stożkowego. Co do koni narazie to napisałem tyle ile powinno być (mam nadzieję że, tyle będzie). W tym tygodzniu jadę na hamownię bo samochów wyszedł z warsztatu w sobotę popołudniu i już niezdążyłem. Tutaj po Greenpoincie krajowy jeżdzi Audikiem B5 A4 1.8 Turbo Quattro bodajże z 1998 roku i wycisną z niego 530 KM. Cała dokumentacja już w krótce.
Gość rob Opublikowano 6 Maja 2007 Opublikowano 6 Maja 2007 silnik, kolor, felga i szkoda, że nie avant :biggrin:
Rekomendowane odpowiedzi