Skocz do zawartości
IGNOROWANY

S4 w TVN Turbo w programie Moto ON

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :hi:

Właśnie oglądałem Moto ON i komentarze Kornackiego na temat nowej S4 z silnikiem 3.0 V6T

Widział może ktoś ten odcinek? Co twierdzicie na to co on opowiada? :)

Czerwone skury mu się nie podobały, czewone przeszycia w kierze i na mieszku drążka biegów tez zbytnio nie.

Dla mnie ten samochód był bez zastrzezeń tymbardziej ze nie było to chyba maksymalnie wypasiona wersja za 380 tys :blink:

Jak ktoś kto widział to niech się wypowie, ja zgadzam się z nim w kwesti tego, ze lepsze byłoby tam V8 :kox:

Opublikowano

V8 jest tylko ciężkie.

Czerwień naprawdę nie pasowała do tego auta.

Lepsza była by czarna lub ciemnoszara alcantara.

Opublikowano

No to jest fakt ze lepsza byłaby alcantara ale te przeszycia na kierownicy czerwoną nicią były :good:

Opublikowano

Ta czerwień ja wewnątrz ożywiala choć ja wolał bym wstawki z niebieskiej skory.Trochę sie czepiał tych obszyć z czerwonej nitki.To w końcu auto sportowe wiec nie może być nudne w środku.Żwawy silnik to i żywe wnętrze :good:

Opublikowano

ja się z nim zgadzam co do tej czerwieni, też jakoś mi się tam nie widziała, a co do testu całego no to cóż..... top gear to to nie jest :naughty:

Opublikowano

Dla mnie to nic dodać nic ująć - jak bym miał taką to bym nie marudził ... albo rybki , albo pipki :kox:

P.S. Każdemu podoba się co innego i odwrotnie - kwestia gustu ( gdzie Polaków trzech tam cztery opinie :polew: ) a Kornacki prezentując auto musi coś gadać na antenie :gwizdanie: Pozdrawiam :good:

Opublikowano

faktycznie ta czerwień tam nie pasowała

wogóle nie lubie czerwonego koloru :>

Opublikowano

Czerwone skury mu się nie podobały...

ja też jakoś nie jestem za :gwizdanie:

Opublikowano

Siemka :hi:

Właśnie oglądałem Moto ON i komentarze Kornackiego na temat nowej S4 z silnikiem 3.0 V6T

Widział może ktoś ten odcinek? Co twierdzicie na to co on opowiada? :)

np. to, ze ten silnik ma turbo to troche odbiega od prawdy :decayed:

Opublikowano

:naughty:

audis47041920x1200.jpg

Opublikowano

Właśnie przed chwilą skończyłem oglądać, bo leciała jakaś powtórka, rozwalił mnie stwierdzeniem że S4 produkowano od 2001, heh.

Wnętrze bardzo mi się podoba, ta czerwień dodaje drapieżności.

No i czemu on pałuje silnik od razu po włączeniu, i gasi zaraz po pałowaniu? :wallbash: Ale może to tylko tak nagrane.

I ta cena :( :(

Poczekamy pare lat aż stanieje i trzeba sie będzie na niego przerzucić :kox:

Żadnych S4 z wolnossakiem :sick3:

Opublikowano

:rolleyes:

Wszelkie wyżyłowania silnika turbinkami czy kompreseorem to lekkie "oszustwo" :wink4:

Prawdziwa moc płynie z dużej pojemności.

Poza tym jak tu porównywać skrzek V6 do pięknego mruku V8? :naughty:

Opublikowano

tez zwrocilem uwage , na gaszenie auta , praktycznie od razu hmmm ?? skury mi sie podobaly, ale nto ze jezdzil avantem juz nie , s4 podoba mi sie w sedanie . ,

Opublikowano

Wszelkie wyżyłowania silnika turbinkami czy kompreseorem to lekkie "oszustwo" :wink4:

No może i dźwięk bez porównania, z tym sięzgodze, ale jak Cię objeżdża takie S4 2,7 nawet w serii, a co dopiero po programie to nie czujesz się nieco nieswojo? :hi:

Opublikowano

Poza tym jak tu porównywać skrzek V6 do pięknego mruku V8? :naughty

Zgadzam się.

Ale musisz przyznać, że V6 w porównaniu z R4 to już :kox:

Jak to się mówi punkt widzenia zależy od punktu siedzenia :tongue4:

Opublikowano

No może i dźwięk bez porównania, z tym sięzgodze, ale jak Cię objeżdża takie S4 2,7 nawet w serii, a co dopiero po programie to nie czujesz się nieco nieswojo? :hi:

Nie wiem, nigdy żadne S4 2.7 mnie nie objechało więc nie mam pojęcia jak to jest.

Ale rozumiem, że Ty objechałeś całą masę S4 B7 :)

Co do Twoich "nieseryjnych" programów to do V8 4.2 jest kilka kompresorków podnoszących moc do 490PS.

Spróbuj się ścignąć z takim "nieseryjnym" S4 B7 :decayed:

Opublikowano

Panowie turbinki i kompresory to zadne oszustwo-to swiezy oddech dla silnika!!!!!!

Zycie i technika idzie do przodu,kiedys byly winyle,CD- teraz MP3 WMA i inne formaty.

Poza tym jak tu porównywać skrzek V8 do pięknego mruku V12? :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

A widzisz. I tu się zaczynają schody :P

Moim zdaniem nic nie brzmi tak pięknie jak V8. V10, V12 to już nie to ;)