MAGIC87 Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 (edytowane) Kiedys był Seat. ,,Prawie'' jak Audi :gwizdanie: Po auto wybrałem sie do holandi, moze kolor nie do konca taki jaki chciałem ale coz Wyposażenie -Pełny FIS -Klima 2-strefowa -6x airbag -Podlokietnik przod i tyl -ABS + ESP -Szyby elektryczne przod tył korba -tempomat -podgrzewale lusterka -centralny zamek sterowany z pilota + domykanie szyb z pilota -skórzana kierownica i gałka zmiany biegów -hak bleh to wywalenia dziadostwo -Zamek schowka... myslałem ze w standardzie jest ale nie kazda ma - Cb radio TTI770 + president Missouri - Emblemacik 1.6 na klapie To chyba było wszytko co pamietamSilnik -1.9 AWX -Wywalony kat, srodkowy, koncowy tłumik przelotowy z podwójna koncówka -Program By Rogal -Zalany olejem motul 505.01Zawiesznie -Była seria. -Sa amortyzatory Z S-line + sprezyny H&R -35 mmAudio -Jednostka JVC KW AVX-810 -Głosniki przod JBL 6507C -Bagaznik skrzynia JBL 1260 BR -Wzmacniacze JBL GTO 2060 i 4060 -Kondensator 1F Dietz -Kable 25 mm2plany na przyszłość Alu 17-18 cali + RS6 c5 225/40/18 + dystans 5 mm (obecnie Et30) Dokladki w kolor + lotka na Klape S4 + Srebrne dekory + Ściagniecie haka + IC, wtryski, turbo + FMIC+ BQ+ BRD Xenon jest soczekwa to trzeba to wykorzystac -- HID 5K Swiatłe Ledowe z Tyłu + Lusterka S4 + Pozdrawiam forumowiczów chwila czasu i podlaczyłem na szybko radio jedynie co potrzeba to kosz pod 2 din climatornic pod 2 din i pozniej ramke:) całosc około 500 zł ale i tak załoze a tak to wygladało w ibizie Pierwszy Mod wywalenia kata i koncowego Tłumika ale chyba jeszcze srodkowy wywale bo dzwiek mi sie nie podoba do konca [br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 16:36_________________________________________________ Ledy z tyłu Radio 2 DIN Edytowane 8 Lipca 2019 przez MAGIC87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Umieść fotki w większej rozdzielczości bo praktycznie nic nie widać i nie ma jak komenta wystawić o Twojej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Wystarczy powywalac .th i bedzie normalny rozmiar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tas2die4 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Dokładki w kolor, wieksza felga, wywalic ten hak, sciemnic lekko szyby i juz bedzie calkiem inaczej. Pokaz fotki wnetrza jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 kolejny latający Holender :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Fajna baza do modow Zapraszamy na spociki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 10 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Fajna baza do modow Przesiadłem sie z ibizy SDI wiec narazie wystarczajaco mocy mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 no prawdziwa seria, pokaż środeczek, tak jak koledzy wyżej juz napisali, 17'' to minimum, dokładki w kolor, szyby nie koniecznie ale jak lubisz to ściemnij obiecuje Ci że jak się wkręcisz w ten klimat forum, to pojedziesz na chip zresztą takie B6 i tak szału z mocą nie robi, więc na 170 kucyków moc musi skoczyć powodzenia w modach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 12 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 xxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 17 za male...minimum 18 ja mam 17 ktore wzialem sobie z b5 i smiesznie jakos dla mnie wyglada 17 w b6 jedyny sluszny kolor masz jak dla mnie pierwsze co to dokladki w kolor powodzenia w modach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 minimum 18 ja mam raczej tez na 18 nastawiony jestem b6 jedyny sluszny kolor masz jak dla mnie To jest granat bardziej czarny mi pasuje ale trafił sie taki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 plany w dobrym kierunku zbieraj teraz przez zime PLN-y i do dziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 "Wygłuszenie drzwi i dystans MDF" a po co Ty to robisz i na czym to polega? nie znam tego skrotu MDF... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 a po co Ty to robisz i na czym to polega? nie znam tego skrotu MDF... nie rozbierałem jeszcze drzwi ale sadze ze głosnik zamontowany jest na plastiku....na MDF głosnik nie drga. drzwi po wygłuszeniu mata tez nie pzrenosza drgan nie słychac grajacej blachy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Plany były inne na poczatek... bardziej chciałem fele, ciemna szybe , xenon. jednak po spotakch i kreskach z chłopakami z czewy doszedlem do wniosku ze MOC... na poczatek wywalenia kata + przelot i po tym program. jak ogarne wszystko i bedzie po programie wrzuce wykres. :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hidden22 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 ladnna furka :0 no i te radyjko wypasss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 13 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Pierwszy mod w marcu wizyta u Rogala. zobaczymy jak to bedzie jezdziło. Jeszcze 7 miesiecy tememu jezdziłem SDI :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlo 2004 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Furacz ładny Mody na duży plus. Felge która chcesz założyć to dobry wybór 18" od RS6 robi robote Radyjko też takie miałem, sprzedałem ziomalowi za 2000 tys 2 lata temu, kupiłem za 2700zł Ps. Mój wydech też tak gwizda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 tak obecnie sie to odpycha... troche halasuje[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2010, 20:30_________________________________________________na chwile obecna czesc audio, wiem ze kable nie pochowane itd ale jest to seput przejsciowytak było poprzednio http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=da50598af9d9f5c6 http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=f475844491087cfaale w innym aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 ...dobra , to teraz pisz mi tu jak to "pierdzenie zrobić" , bo ja mam tylko fszyyyyyyyy głośne ,a pierdzenia nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi