MAGIC87 Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Opublikowano 10 Listopada 2011 Za mody które poszły w moc mogłbym miec srodek s-line. kiere z b8 z MF, wymienic rysniety przycisk od ESP. Rns nie chce bo mam inne radio Ale to tylko 4 koła do przemieszczenia sie z punktu Ado punktu B, czasem troche Adrenaliny
tymonA4 Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 maedzik jak ty pierd. moje kangoo robocze jest czystsze od twojej b6 nie mówie o przetarciach za to co wpakowałeś w ''moc'' to starczyło by ci moze na rns-a i progi s-line i nie pitol tak o tych wytarciach bo je miałeś
Wandej Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 Bieniek, co Cie ugryzlo? Twoje auto wyglada, ale nie ma serii, jego nie wyglada, ale jedzie duzo lepiej niz seria na jego miejscu juz bym dawno eksmitował 2,5 na rzecz czegos co nie stwarza problemu :gwizdanie:MAGIC musisz mi przyblizyc co bylo rzezbione w tym golfie 1.6 co pisales :gwizdanie: daje rade pewnie co?
MAGIC87 Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Opublikowano 10 Listopada 2011 maedzik jak ty pierd. moje kangoo robocze jest czystsze od twojej b6 nie mówie o przetarciachza to co wpakowałeś w ''moc'' to starczyło by ci moze na rns-a i progi s-line i nie pitol tak o tych wytarciach bo je miałeś wytarta kiera... i lewarek. i 2 guziczni od szyb( bolaczka B6 z poczatku produkcji) aaa zarysowany przycisk ESP. od wyciagania konsoli srodkowej ( pomocnicy Leman dzo dzo Tymon) zrobie pranie tapicerki i bedzie ok.
PIXI Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 Seb , ch*** z tym środkiem idź w moc ...... jak tam vacum pompa
MAGIC87 Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Opublikowano 10 Listopada 2011 w poniedziałek jade załozyc, racja ch.uj z srodkiem 3/4 aut i tak nie zdazy zobaczyc srodka, jedynie 1.6 na klapie i dym z kominów :naughty:
PIXI Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 w poniedziałek jade załozyc, racja ch.uj z srodkiem 3/4 aut i tak nie zdazy zobaczyc srodka, jedynie 1.6 na klapie i dym z kominów :naughty: Wiedziałem Szacunek
andr3i Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 w poniedziałek jade załozyc, racja ch.uj z srodkiem 3/4 aut i tak nie zdazy zobaczyc srodka, jedynie 1.6 na klapie i dym z kominów :naughty: co racja to racja
wojciu0308 Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Seba ma ładny środek co wy chcecie :gwizdanie: widzialem gorsze
MAGIC87 Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Opublikowano 11 Listopada 2011 ,, KIJ wam w oko'' na wiosne bedzie powymieniane co potrzeba i srodek S-line
PIXI Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Ale się dałeś podpuścić W zimę sprawy silmikowe i ect. , a na wiosnę rezaj co tylko chcesz
wojciu0308 Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 ,, KIJ wam w oko'' na wiosne bedzie powymieniane co potrzeba i srodek S-line zakup see rękawiczki
MAGIC87 Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Opublikowano 14 Listopada 2011 załozyłem vacum i hmm. sam nie wiem czy to jedzie czy nie ;( trzeba k-powera w ruch i sie okaze
Kowi87 Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 załozyłem vacum i hmm. sam nie wiem czy to jedzie czy nie ;( trzeba k-powera w ruch i sie okaze teraz juz nie odczujesz jakis mega wzrostów, wiem po sobie miałem przyrost 15km wzgledem wcześniejszego softu, pierwsze odczucie, kurfa jedzie tak samo :gwizdanie: korekta moze tu jeszcze troche podratować sytuacje
P-U-M-A Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Rób kreche z piotrkiem to będzie wiadomo czy jedzie.
MAGIC87 Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Opublikowano 14 Listopada 2011 Rób kreche z piotrkiem to będzie wiadomo czy jedzie. naughty raczej z tym 3.0 z A6 bo z nim ostatni raz jechałem i wiem co sie działo. a z Piotrkiem to nie wiem, jak obliczyc jak mi uciekał 4-5-6-7 dlugosci. bo nie wiem ile
P-U-M-A Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Rób kreche z piotrkiem to będzie wiadomo czy jedzie. naughty raczej z tym 3.0 z A6 bo z nim ostatni raz jechałem i wiem co sie działo. a z Piotrkiem to nie wiem, jak obliczyc jak mi uciekał 4-5-6-7 dlugosci. bo nie wiem ile
Piotrek98igo Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 kowi tutaj koretka jakby miala byc, to polegala by raczej na odjeciu koxu niz dodaniu
Kowi87 Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 kowi tutaj koretka jakby miala byc, to polegala by raczej na odjeciu koxu niz dodaniu Ale moment by sie moze inaczej rozłożył, a na kpowerze mierzyliscie już
MAGIC87 Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Opublikowano 15 Listopada 2011 Ale moment by sie moze inaczej rozłożył, a na kpowerze mierzyliscie już mysli jeszcze nie. byc moze jutro. jeszcze jakby co to moze pompka w baku, moze syfem zaszła ostatnia deska ratunku
Rekomendowane odpowiedzi