wypsiu Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Abraham chyba zakończy karierę,wielki Helmucki Król został po raz trzeci rozbity... Arreola jak zapowiadał sporo tłuszczu zrzucił ,było widać szybkość rąk ale brakowało jeszcze szybkości poruszania się na nogach, ogólnie zaprezentował się nie źle.... jeśli weżnie się za siebie to jeszcze może w ciężkiej zamieszać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Koleś nie wykorzystał wczoraj życiowej szansy,wystawiali,go ciągle z młodymi bokserami niemieckimi,na galach w Hamburgu...teraz miał swoje 5 minut niestety.... http://bokser.org/_special_service_AleksKuziemski_level3_PL.jsp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Koleś nie wykorzystał wczoraj życiowej szansy,wystawiali,go ciągle z młodymi bokserami niemieckimi,na galach w Hamburgu...teraz miał swoje 5 minut niestety.... http://bokser.org/_special_service_AleksKuziemski_level3_PL.jsp ...ale za to 46-letni Hopkins pokonał Pascala i został najstarszym Mistrzem Świata.... .... Lebiediew w Moskwie znokautował w 10 rundzie Roya Jonesa Jr i to już chyba koniec kariery Roya po tym ciężkim nokaucie ...najlepszy był Pudzian..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek5170 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Jones Jr myślałem, że już nie wstanie po nokaucie, ale dał rade a Pudzian niech idzie tańczyć a nie na ring Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Lebedev vs. Jones Jr - świetna walka jak dla mnie - piękna technicznie i do tego ciekawie się oglądało Sędzia niestety zachował się jak ostatni lamer, przez co Jones doznał tak ciężkiego KO Wcześniej oglądałem walkę Lebedev vs. Huck - szkoda Rosjanina, że go sędziowie tak oszukali :thumbdown: Ewidentna walka dla Lebedev'a jak dla mnie w starciu z niemieckim tworem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 pany może wy pomożecie, gdzie w internecie będę mógł kupić bilety na walkę Adamka? Wiem że jest jakaś stronka z biletami ale ni choooja nie mogę sobie jej przypomnieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 26 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Odbyła się konferencja prasowa.... KLICZKO-ADAMEK ..... ...Kliczko martwcie się aby stadion do września był skończony a resztą to się ja już zajmę ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Na zdjęciach Kliczko wygląda jak nauczyciel wuefu z katolickiego gimnazjum :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kod_m Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Panowie są już do nabycie bilety na walkę Kliczko - Adamek na http://www.eventim.pl/pl/ . Sprzedaż ruszyła wczoraj a już mało co zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 połowa z tych biletów poszła dla sponsorów, rodziny i organizatorów..zostały same kiepskie miejsca..nawet te najdroższe są średnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 4 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Dzisiaj następna walka Super Six ... Carl Froch "Kobra" zmierzy się z Glenem Johnsonem.... a w Kopenhadze Mehdi Bouadla - Mikkel Kessler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 no i zaraz Cygan zrobi sieczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Polacy dobrze wczoraj wypadli . Miałem nadzieje że Cygan wygra przez nokaut a nie na punkty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 ja też miałem taką nadzieję..ale Dawid musi zabawiać publiczność i oszczędzać przeciwników wiedząc że i tak każdą rundę wygrał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Może nie każdą ,był na deskach i był liczony .To mnie zaskoczyło i zepsuło jego wizerunek w tej walce. Ważne że wygrał . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 poza tym Cygan złamał rękę sobie w 2 rundzie i walczył do końca ze złamaną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 No to prawdziwy twardziel z niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Jak tam nastroje przed sobotą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 qźwa ja mam wesele i nie zobaczę walki w zakładach dają : Wladimir Klitschko (UKR) - David Haye (UK) 02-07-11 21:00 1,40 51,00 2,70 ale fajnie by było jakby Władimir dostał a tak na poważnie to teraz młodszy brat jest w dobrej formie więc powinien wygrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 browar kupiony oto Kliczko przed walką Pełną transmisję gali przeprowadzi TVP HD od godziny 20.45, natomiast główną walkę wieczoru od godziny 22.45 zobaczyć będzie można na TVP1 oraz TVP Sport. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi