fayera Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 Kliczko mam wrażenie,że ciągnie to tylko z rundy na rundę dla stacji TV i skończy kiedy będzie chciał...
jacekm Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 Kliczko mam wrażenie,że ciągnie to tylko z rundy na rundę dla stacji TV i skończy kiedy będzie chciał... O właśnie. Kasa, misiu, kasa
wypsiu Opublikowano 10 Września 2011 Autor Opublikowano 10 Września 2011 Kliczko mam wrażenie,że ciągnie to tylko z rundy na rundę dla stacji TV i skończy kiedy będzie chciał... dokładnie nie chce kończyć imprezy bo ludzie zapłacili
paput Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 Kliczko mam wrażenie,że ciągnie to tylko z rundy na rundę dla stacji TV i skończy kiedy będzie chciał... racjawierzyłem w adamka myśąłem że zabiega Kliczkę a tu całkiem inna taktyka
truckmaniac Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 HAHAHAHA. Ale Tomka na deskach nie było :polew:
Tomeks Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 mówta co chceta,ale Kliczko dechy już zaliczył,a Adamek nie :gwizdanie:
fayera Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 Adamek miał wytrzymać 5 rund,zamęczyć Kliczkę i atak czekamy
wypsiu Opublikowano 10 Września 2011 Autor Opublikowano 10 Września 2011 Kliczko mam wrażenie,że ciągnie to tylko z rundy na rundę dla stacji TV i skończy kiedy będzie chciał... racjawierzyłem w adamka myśąłem że zabiega Kliczkę a tu całkiem inna taktyka Kliczko powiedział że ma niespodziankę dla Adamka i zrzucił trochę wagi aby być szybszym i jest [br]Dopisany: Wrzesień 10, 2011, 23:43:55_________________________________________________KURWA niech ktoś to przerwie .... :wallbash:
jacekm Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 mówta co chceta,ale Kliczko dechy już zaliczył,a Adamek nie :gwizdanie: Adamek podstępem zawalczył. Napluł na podłogę i Kliczko wpadł w poślizg Chyba mu się Q zjebało
PABLO Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 3/4 zawodników już by leżała na deskach, szacun dla Adamka!!!
jacekm Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 Koniec na szczęście bo by mu krzywdę Kliczko zrobił
Rekomendowane odpowiedzi