stomi Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Tomasz Adamek - Steve Cunningham (Boks: Gala w Bethlehem - waga ciężka) [22.12.2012] - Sporty walki - transmisje online - MeczeLive.tv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 co za teatr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Adamek wygrał ale miał duże problemy przejść przez jego obrone . Myślę że zdziwił się jak dobrze walczył Cunningham . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertos Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 A co mówiłem wcześniej-Cunn wygra z Adamkiem jak będzie walczył mądrze-i k**wa przegral!!!!! Mega WAŁEK!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekx Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 bez przesady z tym mega wałkiem. Dużo rund trudnych do punktowania, generalnie walka na remis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitshi Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Adamek dzisiaj na meeeeeega farcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Luknąłem sobie skrót walki na YT ale dzisiaj muszę zobaczyć powtórkę.Z tego co dzieje się w mediach to musiało być ewidentne przegięcie i Adamek wypadł słabiutko... Jakie komentarze ludziska wypisują Adamek się pogrążył tym wałkiem mogli zostawić remis. Szopka w Betlejem. Ale bydlęta tym razem przy stoliku sędziowskim....... Nie wiem, jak jeden z nich mógł widzieć trzypunktową wygraną Adamka. Może -3 to wada jego wzroku? Może myślał, że Polak to ten czarny, a Amerykanin ten biały? W końcu mieliśmy już Emmanuela Olisadebe..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabasko Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Adamek kaput. Niebawem kliczko wybije mu boks z głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Adamek kaput. Niebawem kliczko wybije mu boks z głowy. obawiam się, że jeszcze ze dwie rundy by były i zrobił by to Cunningham... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabasko Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Adamek kaput. Niebawem kliczko wybije mu boks z głowy. obawiam się, że jeszcze ze dwie rundy by były i zrobił by to Cunningham... Adamek miał szczęście bo o dobrych umiejętnościach nie ma co rozmawiać. Ledwo wygrał i to tez nie jednogłośnie. Myślę że Kolejna porażka o mistrzowski pas i będzie myślał o emeryturze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Myślę że Kolejna porażka o mistrzowski pas i będzie myślał o emeryturze. osobiście wydaje mi się, że dopuki Kliczkowie nie oddadzą pasów w sposób zrzeczenia się-nikt im tego nie odbierze, a już na pewno nie zrobi tego Adamek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertos Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Z tym pasem mistrzowskim i Kliczko to bym się wstrzymał,teraz prawdopodobnie walka z Pulewem o miano pretendenta.Jeżeli Adamek wygra (choć nie sądzę) to i tak może nie zawalczyć z Władymirem bo to bracia wybierają sobie przeciwników a pretendentem to on może być i parę lat,podobnie było z Povietkinem. Tak na chłodno to dalej podtrzymuje swoje słowa odnośnie wałka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabasko Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Myślę że Kolejna porażka o mistrzowski pas i będzie myślał o emeryturze. osobiście wydaje mi się, że dopuki Kliczkowie nie oddadzą pasów w sposób zrzeczenia się-nikt im tego nie odbierze, a już na pewno nie zrobi tego Adamek... Kiedyś już to pisałem ktoś powiedział w wywiadzie coś takiego " Dopóki Kliczko są w ringu, i nie są dziadkami, w wadze ciężkiej nic się nie zmieni" I to wydaje się być pardzo prawdziwa myśl, wiele osób mówi że Kliczko wygrywają warunakmi bo boksować nie potrafią, tylko że z mojej perspektywy samymi warunkami fizycznymi nikt jeszcze nie wygrał. To są naprawdę świetni bokserzy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Tak na chłodno to dalej podtrzymuje swoje słowa odnośnie wałka. remis-to max, co powinno być... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Szok, zasnąłem jakoś w 11 rundzie i byłem pewien przegranej Adamka a tutaj zwycięstwo..Wyjątkowo słabiutko sie zaprezentował Według mnie szopka jak nie wiem co z tym werdyktem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 jak dla mnie Adamek był bokserem po wodzą Gimitruka , teraz z tym gamoniem w narożniku nic nie osiągnie a wręcz jest coraz gorszy:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Co mnie jeszcze zaskoczyło to postawa Janusza Pindery encyklopedia wiedzy o boksie i zawsze zachowywał skromność i był obiektywny byłem zaskoczony tym co wygadywał podczas walki .... Odniosłem wrażenie że wszyscy tam wiedzieli o wygranej Adamka już w szatni a ring to tylko dopełnienie formalności. Jak się okazało że Cunningham ze swoim trenerem rozmontowali Adamka na części pierwsze i ten lewy prosty Cuna paraliżował Adamka to Pindera przestaje komentować kontry Cuna i co jakiś czas powtarza że Adamek przegrywa i jakby walczył w swoim stanie to byłaby pewniejsza wygrana nawet na punkty.... Prawdopodobnie NBC po werdykcie przerwała transmisje teraz pewnie następną gale nie pokarzą za 10 lat tylko za 20 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Jestem Wojownikiem .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi