kamilus7 Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 Witam, oto moje pierwsze AUDI 1,9 TDI 90KM (fabrycznie) wciepane jakieś dwa chipy nie wiem ile ma koni ale ma więcej niż 90, i pali troszkę mniej. -CLIMATRONIC -4 AIRBAG -Podgrzewane fotele -elektryczne szyby -fabryczny subwoofer -el.lusterka -koła 17'' 225/45/17 OTO ZDJĘCIA, JESZCZE NA NIEMIECKICH BLACHACH:
mA4ciek Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 mieszane uczucia odnośnie felg... A koni to ma pewnie z pińcet :gwizdanie:
mrogal Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 mieszane uczucia odnośnie felg... A koni to ma pewnie z pińcet :gwizdanie: tysionc 500 100 dziwincet co dwa c*py to nie jeden mi sie podoba, dac fest glebke gril i swiatelka poliftowe i bedzie maszyna :gwizdanie:
.Szczepan. Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 Pewnie nią dziewczyna jeździła z rocznika 44 Przebieg pewnie 180kkm.??
Gość -makaveli- Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 fajna furka....tylko te felgi
Olaf Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 autko fajne ale gleba i fajna 17stka zrobi wieksze wrazenie niz dotychczasowe felgi
Armi Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 2 chipy już to widzę, ktoś Ci kitów nawciskał Felgi okropne, maźnij je na czarno chociaż na chwilę bo na tych to wstyd jeździć. Mnie trochę razi różnica w odcieniach lakieru na poszczególnych elementach np. drzwi - błotnik. Poza tym ok a jak włożysz trochę pracy i kasy to będzie :kox:
fusse Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 widze,ze kolega wyzej zauwazyl.. wlasnie mialem o to zapytac, wiesz cos o histori wypadkowej tego auta? zderzak z przodu troche niebardzo spasowany:/ ale ogolnie ladna, tylko te felgi
mA4ciek Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 E tam się czepiacie, to napewno światło h....wo pada, na żywo kolory muszą być tip top identyczne
kamilus7 Opublikowano 19 Października 2009 Autor Opublikowano 19 Października 2009 Opcja jest taka, że autko dziele z moją żoną Jej felgi się podobają a mi nie przeszkadzają dla Niej ważne felgi dla mnie wszytko powyżej felg No ale idzie zima, na zimę będą też 17'' tyle że koloru srebrnego Co do koloru i odcieni blachy to ciulate zrobione zdjęcia, kolory pasują właśnie tip top. Pozdrawiam
Filemonl Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 spoleruj te felgi i bedzie idealnie
wojtas-audi Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 I wyrzuc te chipy w zamian zmodyfikuj program u jakiegos normalnego tunera
kamilus7 Opublikowano 19 Października 2009 Autor Opublikowano 19 Października 2009 zobaczymy, nie wiem nie znam się na tych czipach, ale jak w germani to założyli niech sobie jest . Wiem tylko tyle, że z tego czipa podlączenie idzie na czujnik temperatury, na potencjometr przepustnicy,do pompy wtryskowej i na przepływomierz, tam jest podłączony.
KANAL Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 zobaczymy, nie wiem nie znam się na tych czipach, ale jak w germani to założyli niech sobie jest . Wiem tylko tyle, że z tego czipa podlączenie idzie na czujnik temperatury, na potencjometr przepustnicy,do pompy wtryskowej i na przepływomierz, tam jest podłączony. Zainwestuj 100zl i jedz na hamownie, bedzie wszystko jasne. Co do odcieni lakieru... albo moj LCD jest jakis kiepski albo ja nic rzucajacego sie na pierwszy rzut oka nie widze.
Olaf Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 no mi sie tez tak zdaje ze te kolory ok. Pozatym jak po zdjeciu mozna zobaczyc ze kolor ma inny odcien i czy auto to wypadek czy nie
KANAL Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 no mi sie tez tak zdaje ze te kolory ok. Pozatym jak po zdjeciu mozna zobaczyc ze kolor ma inny odcien i czy auto to wypadek czy nie Czasem widac golym okiem ze odcien poszczegolnych elementow jest inny albo w ktorym miejscu sa robione 'zakurzki' (szczegolnie na srebrnym to widac). Aparat czesto wiecej uchwyci niz oko. Ale w tym przypadku nie widze nic co by bylo jakies podejrzane... ale z wyksztalcenia nie jestem blacharzem ani lakiernikiem.
Armi Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 KANAL, na pierwszym zdjęciu widać - np. błotnik-drzwi.
arielo Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 KANAL, na pierwszym zdjęciu widać - np. błotnik-drzwi. Ja też chyba nie widzę, albo coś z LCD. Różnica jest tylko w miejscu gdzie pada światło.. Z tego ujęcia naprawdę ciężko wywnioskować, że był malowany.
A-rek Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 nawet fajna i wybierz sie z nia na hamownie
Rekomendowane odpowiedzi