Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Pracy szukam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak laski nie chcą,to zagadaj z Bieńkiem,na spocie mówił,że jego kolega współlokator ma cycki :gwizdanie:

wiem, że lubisz jak ci taki auto myje :decayed:

nie bądźmy drobiazgowi :cool1:

cyce to cyce :polew:

wiem mówiłeś im więcej tym lepiej :polew: :polew:
Opublikowano

Kolejne OT i kropy polecą

Opublikowano

Mam do zaproponowania stanowisko (dobre) w faktoringu w Banku. Człowiek powinien znać na tyle zagadnienia żeby mógł stworzyć produkt i kierować nim. Stanowisko kierownicze :good: Będzie miał pod sobą podległe placówki odpowiedzialne za sprzedaż a później będzie tworzył sieć sprzedaży.

Miejsce pracy Wrocław.

Opublikowano

Ja zapłace za prace w kopalni KGHM ,stanowisko bez znaczenia.. :)

Opublikowano

podobno policja też szuka chętnych do pracy :)[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 21:44_________________________________________________A gdyby ktoś chciał pracę koło Nowego Sączą 12km od centrum to służę pomocą :good:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Generalnie, na rynku się ruszyło. Zaczęły się rekrutację. Jak ktoś jest w potrzebie, to pracuj.pl i do dzieła!

Pozdrawiam

Łukasz[br]Dopisany: 10-02-2010, 10:35:57_________________________________________________no to ja już skończyłem :) Powodzenia dla wszystkich innych !!

Opublikowano

Generalnie, na rynku się ruszyło. Zaczęły się rekrutację. Jak ktoś jest w potrzebie, to pracuj.pl i do dzieła!

Pozdrawiam

Łukasz[br]Dopisany: 10-02-2010, 10:35:57_________________________________________________no to ja już skończyłem :) Powodzenia dla wszystkich innych !!

gdzie się załapałeś??

Opublikowano
  • Autor

Duża, dochodowa firma :naughty:. Szef IT. Jestem very happy :notworthy::)

Opublikowano

Ja też szukam w Lublinie bo pierdolca dostaje i powiem, że chooja jest :decayed::chytry:

Same bzdurne ogłoszenia ze śmiesznymi rozmowami.. :wink4:

ja od marca/kwietnia bede szukał kogoś do pracy na terenie lublina i woj. lubelskiego, jakby co daj znać na PW

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Poszukuje kierowcy na ciężarówkę we Wrocławiu. Jeździ się ciężarówka po budowie obwodnicy wrocławia.Więcej info na priv

Opublikowano

Ja miałem ostatnio propozycję pracy na przedstawiciela handlowego produktów 3M..ale:

- własne auto - moim śmiga żona na uczelnie :kwasny:

- własna działalność - ja swoją zakończyłem :kwasny:

- Pod odpowiedzialność teren Lubelszczyzny i Podkarpackie :kwasny: - na tyle duży teren , aby nabić sobie kosztów i mało wskórać

- Kwestie finansowe - zero podstawy, zero wkładu ze strony firmy..wynagrodzenie ściśle prowizyjne :kwasny:.

Czyli " daj nam wszystko i sobie radź " :gwizdanie:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Prowadzę u siebie w oddziale rekrutację do 15 kwietnia,

praca w :

Miechowie

Krakowie

Bochni

Brzesku

Wieliczce do wyboru,

szczegóły : http://www.nordheim.pl/kariera.htm

Zainteresowanych proszę o kontakt na PW lub @ : [email protected]

BTW: gdyby ktoś z waszych znajomych chciał spróbować, niech zaznaczy kto go przysłał :hi:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Hej, koledzy :hi: Może ktoś z Was miałby jakieś info o pracy dla kierowcy/kuriera na kat. B we Wrocławiu, ewentualnie w okolicach? :wink4:

Opublikowano

jesli ktos mialby jaks prace w lublinie albo okolicach moze byc budowa to bylbym bardzo wdzieczny za cynk :naughty:

Opublikowano

A miał ktos do czynienia z pracą z Norwegii lub słyszał o warunakch tam panujących?

ja powoli ogarniam temat, szukam ofert na norweskich stronach ale sytuacja wygląda przeważnie tak że do prostych prac wymagany jest j. norweski a ja posługuje się angielskim :disgust:

Ofert jest duzo i jest w czym wybierać tylko ten jezyk..

Jechać zupełnie w ciemno to duże ryzyko bo utrzymanie tam kosztuje krocie, a myśle ze aby cos tam złapać trzeba by szukać 1-2 mcy. Rozważam jeszcze opcje zeby umówic się na kilka interview w krótkim odstępie czasu, zawsze to troche pewniejsze ...

Opublikowano

A miał ktos do czynienia z pracą z Norwegii lub słyszał o warunakch tam panujących?

ja powoli ogarniam temat, szukam ofert na norweskich stronach ale sytuacja wygląda przeważnie tak że do prostych prac wymagany jest j. norweski a ja posługuje się angielskim :disgust:

Ofert jest duzo i jest w czym wybierać tylko ten jezyk..

Jechać zupełnie w ciemno to duże ryzyko bo utrzymanie tam kosztuje krocie, a myśle ze aby cos tam złapać trzeba by szukać 1-2 mcy. Rozważam jeszcze opcje zeby umówic się na kilka interview w krótkim odstępie czasu, zawsze to troche pewniejsze ...

Mam znajomych którzy od kilku lat pracują w Norwegi i w zupełności wystarcza im angielski.

Każdy z nich buduje dom w Polsce.

Podobno warunki pracy jak i wynagrodzenia czy zabezpieczenia socjalne na poziomie nie spotykanym w innym kraju.

Opublikowano

A w jakich zawodach pracuja jesli mozna wiedziec? Podobno kiedys tak było, jednak teraz pracodawcy preferują osoby potrafiące sie dogadac po norwesku :gwizdanie:

Co do zarobków to wiem że są kilkukrotnie wyższe niż u nas, średnia stawka robotnika na budowie to ok 130 NOK/h czyli ~ 65zł :wink4: a jak ma się konkretne wykształcenie to juz wogole zarobki :kox:

Nic tylko uczyć się norweskiego i droga wolna :hi:

Opublikowano

Też będę potrzebował znaleźć jakąś pracę od sierpnia...

Bygdoszcz-Toruń-Grudziądz-Świecie..

Fajnie w branży motoryzacyjnej etc.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć. Szukam pracy, gdyż obecna firma w której pracuję kończy swoją działalność. Jestem kierowcą zawodowym od 15 lat. Posiadam Kategorie: A, B, C, E, T, + uprawnienia HDS i żurawie samojezdne do 32t. Szukam pracy w zawodzie kierowcy, lub innej dobrze płatnej w Warszawie i bliskich okolicach prawobrzeżnej strony. Z góry bardzo dziękuję za jakieś propozycje. Szczegółowe CV mogę wysłać na maila. Kontakt- gg-6022293, Tel-504-518-435.

Mamy sporo przedsiębiorczych klubowiczów i mam nadzieję, że znajdzie się coś dla mnie smiley Pozdrawiam smiley

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam i Ja szukam pracy od kilku dni jako kierowca lecz nie koniecznie, mam prawko kat B,C,D (doświadczenie na autobusach) kurs na przewóz osób i rzeczy , wózki widłowe ,pracowałem trochę w branży kamieniarskiej a i audi też sobie sam naprawiam to co potrafię , jak by ktoś gdzieś coś słyszał to niech da znać zawsze to inaczej pracować z kolegą z Klubu A4 :cool1:

pozdrawiam