marcinA4 TDI Opublikowano 16 Czerwca 2006 Opublikowano 16 Czerwca 2006 tak tylko z ciekawości po prawej stronie od kierowcy pod maską przy szybie jest skrzyneczka dochodzi do niej wiązka kabli i wężyk odpiełem go i zobaczyłem że jest delikatnie zaolejony do czygo to jest ???
Hugo Opublikowano 16 Czerwca 2006 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Jedyna skrzyneczka jaka przychodzi mi teraz do głowy to komputer :roll:
wojtas-audi Opublikowano 16 Czerwca 2006 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Jesli chodzi o to to komp :mrgreen:
Gość zdeniu Opublikowano 16 Czerwca 2006 Opublikowano 16 Czerwca 2006 ObrazekJesli chodzi o to to komp :mrgreen: piękne to coś pod maską kiedyś tez mialem takie cudo w C4 :mrgreen:
spanky Opublikowano 16 Czerwca 2006 Opublikowano 16 Czerwca 2006 piękne to coś pod maską kiedyś tez mialem takie cudo w C4 :mrgreen: e tam kupa plastiku :twisted:
pet3r Opublikowano 16 Czerwca 2006 Opublikowano 16 Czerwca 2006 ObrazekJesli chodzi o to to komp :mrgreen: ale czyscioch! zazdrosc mnie bierze jak tak czysty silnik widze
alfuta Opublikowano 16 Czerwca 2006 Opublikowano 16 Czerwca 2006 to jest napewno makieta ze szkoły na wakacje uczniowie wyczyścili
marcinA4 TDI Opublikowano 19 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2006 tak właśnie o tą samą mi chodzi co na zdjęciu jeśli to komp to pod sidzieniem jest 2 ?
spanky Opublikowano 19 Czerwca 2006 Opublikowano 19 Czerwca 2006 tak właśnie o tą samą mi chodzi co na zdjęciu jeśli to komp to pod sidzieniem jest 2 ? a co masz pod siedzeniem ??? :roll:
Hugo Opublikowano 19 Czerwca 2006 Opublikowano 19 Czerwca 2006 tak właśnie o tą samą mi chodzi co na zdjęciu jeśli to komp to pod sidzieniem jest 2 ? a co masz pod siedzeniem ??? :roll: Spanky nie mów , że nie zagladałeś :mrgreen: Idź i podnieś siedzisko tylnej kanapy
Pikuś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Spanky nie mów , że nie zagladałeś Idź i podnieś siedzisko tylnej kanapy Zauwazylem taka puszke w benzynie. W dieslach chyba nie ma bo ja u siebie nie zauwazylem. Albo tak patrzylem. :mrgreen:
spanky Opublikowano 19 Czerwca 2006 Opublikowano 19 Czerwca 2006 tak właśnie o tą samą mi chodzi co na zdjęciu jeśli to komp to pod sidzieniem jest 2 ? a co masz pod siedzeniem ??? :roll: Spanky nie mów , że nie zagladałeś :mrgreen: Idź i podnieś siedzisko tylnej kanapy a myslalem ze juz wszedzie zagladalem ...... :twisted: P.S juz mi sie nie chce isc do garazu .... :razz:
Hugo Opublikowano 19 Czerwca 2006 Opublikowano 19 Czerwca 2006 a myslalem ze juz wszedzie zagladalem ...... :twisted: P.S juz mi sie nie chce isc do garazu .... :razz: To jak jutro zajrzysz to napisz czy coś znalazłeś.Być może w Tdi nie ma
dziarule Opublikowano 19 Czerwca 2006 Opublikowano 19 Czerwca 2006 z tego co wiem w audi pod tylnym siedzeniem montowalo wzmacniacze do glosnikow a ten komputer o ktorym mowicie (ta skrzynka) jest narazona na dzialanie wody bo u mnie po myciu autka tam wlasnie woda stala :roll:
Gość Artex Opublikowano 20 Czerwca 2006 Opublikowano 20 Czerwca 2006 To i ja sie przyłączę do tej waszej rozmowy , mam też to cudeńko tylko TDi i także sie zastanawiałem do czego służy ta czarna mała skrzyneczka przy szybie pod maską i co to takiego pod tylną kanapą ?
Hugo Opublikowano 20 Czerwca 2006 Opublikowano 20 Czerwca 2006 To i ja sie przyłączę do tej waszej rozmowy , mam też to cudeńko tylko TDi i także sie zastanawiałem do czego służy ta czarna mała skrzyneczka przy szybie pod maską i co to takiego pod tylną kanapą ? A przczytaj ten temat od początku.Tam wszystko było napisane
dark79 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Opublikowano 20 Czerwca 2006 a pod siedzeniem jest komp od ABS-u czy się myle
Pikuś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Opublikowano 20 Czerwca 2006 pod siedzeniem jest komp od ABS-u czy się myle U mnie ten komp jest chyba w komorze silnika przy samym ABS-ie No i sprawdzalem dzisiaj i nic u mnie nie ma pod tylnim siedzeniem oprocz wiazki kabli. :mrgreen:
Rekomendowane odpowiedzi