yuhri Opublikowano 30 Października 2013 Opublikowano 30 Października 2013 panowie a co mam przerobić żeby z Ori grzania luster po zapłonie było po włączeniu tylnej szybki ?? zobacz tutaj: http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/all-b5-przerobienie-podgrzewania-lusterek-kluczyku-grzanie-tylnej-szybie-43145/index3.html#post1080474
puffi Opublikowano 30 Października 2013 Opublikowano 30 Października 2013 Panowie a gdzie ori podłączone są spryski szyby grzane?
harley22 Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Panowie potrzebuje grzane wkłady najlepiej ori. Jest szansa dostać takowe bo allegro nie widzę.
BzKSrz Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Jak sprawdzić czemu nie grzeja lustra ? Jest instalacja maty i wgl. A po wlaczeniu grzania tylnej szyby nie paruja lustra. A to jest rocznik 97 wiec lustra bez termostatow. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
ryba85 Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 maty sa podłaczone pewnie tylko do kostki w trójkącie.trzeba dorezac reszte instalacji.
BzKSrz Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 A moze tak byc jak mam jeszcze grzane spryski ? Bo one tez nie grzeje. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
ryba85 Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 spryski nie wiem bo nie przerabiałem jeszcze tego tematu.
BzKSrz Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Aha. A ta kostka jest pod oslona drzwi ? I trzeba to dolutowac tam koło nog kierowcy ? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
bidzio1 Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Aha. A ta kostka jest pod oslona drzwi ? I trzeba to dolutowac tam koło nog kierowcy ?Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Kostka jest w drzwiach. Musisz ściągnąć boczki, i później te małe zaślepki trójkątne. I tam są kostki.
ryba85 Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 tak jak kolega napisał sciagasz boczki potem te zaslepki i sprawdzasz czy z tej kostki wychodza przewody od podgrzewania.jesli nie to musisz dociagnac z tej kostki kable jeden do masy (-) a drugi (+) wlutowac w biały gruby kabel od podgrz.tylnej szyby który znajdziesz pod koło nóg kierowcy.
Rafal_ Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 też jestem po ogarnięciu grzanych luster u mnie plus był taki że okazało się że mam grzane lustra tylko maty nie grzały, a minus że musiałem kupić całe wkłady bo ze starych nie szło odkleić mat bez uszkodzenia odblasków (były w kiepskim stanie i odchodziły razem z matami) przerobiłem tylko podgrzewanie po tylnej szybie bo było po kluczyku i hula
musznik Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 Panowie czy każda audi po lifcie miała podgrzewane lusterka ? Bo nie wiem czy nie mam takiej instalacji w mojej czy po prostu nie działa
Banan Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 U mnie kable byly tylko w lusterkach
musznik Opublikowano 23 Listopada 2013 Opublikowano 23 Listopada 2013 Czyli każda miała przynajmniej instalacje w lusterkach?
musznik Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 Z tym, że w tej instalacji nie ma prądu? I trzeba trochę porobić tak jak jest to opisane w tym temacie ?
sokal Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 Bo instalacja idzie z lusterka do kostki pod boczkiem drzwi. Wszystko, dosłownie wszystko jest w tym wątku opisane a Wy zadajecie ciągle bzdurne pytania bo nie chce Wam się czytać. :facepalm:
ryba85 Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Bo instalacja idzie z lusterka do kostki pod boczkiem drzwi.Wszystko, dosłownie wszystko jest w tym wątku opisane a Wy zadajecie ciągle bzdurne pytania bo nie chce Wam się czytać. :facepalm: dokładnie tak.trzeba pierwsze poczytac a potem zadawac pytania.
xBladex Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Koledzy a jak sie ma to z całymi lustrami z lifta? zeby do przedlifta podłączyć?trzeba do tych samych kostek podpiąć?
Rafal_ Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) gdzieś ktoś kiedyś pisał że lusterka z lifta nie pasują do przedlifta - inne mocowania czy coś Edytowane 8 Października 2014 przez Rafal_
Rekomendowane odpowiedzi