Sebastian Kaleta Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 Termostat jest chyba tylko w polifcie i jest on ma wkładzie, więc do wkładów prąd płynie cały czas. Sprawdź kostkę pod trójkątem przy lusterku, strona wewnętrzna (kabina) Ok sprawdzę .
maciucha512 Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Termostat jest chyba tylko w polifcie i jest on ma wkładzie, więc do wkładów prąd płynie cały czas.Sprawdź kostkę pod trójkątem przy lusterku, strona wewnętrzna (kabina) Mój 1996, termostaty w lusterkach, napięcie na kostkach podawane cały czas, nie wiem jak wtryski.
Sebastian Kaleta Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 (edytowane) Termostat jest chyba tylko w polifcie i jest on ma wkładzie, więc do wkładów prąd płynie cały czas. Sprawdź kostkę pod trójkątem przy lusterku, strona wewnętrzna (kabina) Mój 1996, termostaty w lusterkach, napięcie na kostkach podawane cały czas, nie wiem jak wtryski. dziś sprawdziłem kostkę od lusterka i okazuje się że nie ma instalacji od grzania lusterek , niestety Edytowane 4 Listopada 2016 przez Sebastian Kaleta
soulmaster3m Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Nie rozumiem takich pojęć jak "nie ma" czy "niestety". Zrób tak aby były Ale najlepiej z osobnym wyłącznikiem bo termostat załącza poniżej iluś tam, ale nie zawsze to grzanie jest zasadne.
maciucha512 Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 (edytowane) Nie rozumiem takich pojęć jak "nie ma" czy "niestety". Zrób tak aby były Ale najlepiej z osobnym wyłącznikiem bo termostat załącza poniżej iluś tam, ale nie zawsze to grzanie jest zasadne. A termostat jest w lustrach, więc jak założysz lustra bez termo do dorobionej instalacji bez włącznika to będą grzały cały czas. Miałem u siebie ori instalację, ale przerobiłem na włączaną razem z tylną szybą i działa dobrze. Chyba nawet w tym temacie jest info jak się do tego zabrać. Edytowane 5 Listopada 2016 przez maciucha512
Langista Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Jest różnica jak się je podepnie? Bo oznaczeń na kabelkach nie mam który do którego, oba w tym samym kolorze
soulmaster3m Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Nie ma znaczenia, Oba są białe.
soulmaster3m Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Nie rozumiem, u mnie wszystkie są szare Zgodnie z schematem do kostki lusterka idzie brąz - masa i biały - plus a po stronie lusterka oba są czarne. [/url] Pomińmy tęczę przewodów bo mam regulowane i składane elektrycznie, wszystko poza fotochromu stąd tyle ich. Tak jak widać, od spodu wchodzi biały plus i brąz masa:
wyzyk83 Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) przed w a4 b5 lusterka grzeją po przekręceniu stacyjki cały rok bez względu na temperaturę. w a4 b6 załączają się wraz z tylną szybą. nie wiem jak ma a4 b5 po lifcie bo nie miałem okazji dłubać Edytowane 6 Listopada 2016 przez wyzyk83
soulmaster3m Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 (edytowane) Polift na bank ma termostat [/url] Chyba, że mamy kupowane z alledrogo to wtedy oczywiście nie, Z przedliftem to nie jest takie oczywiste bo widziałem grzane bez termostatu, ale są też z: Przedlift grzany bez termostatu: https://7.allegroimg.com/original/017b1c/df78546b4a219ef2f0f66bce4f97 Edytowane 7 Listopada 2016 przez soulmaster3m
Langista Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 No ja zauważyłem, że nawet jak szyby przymarzły, to lusterka nie, ale nie bazowałem się na tym bo drugie (nie grzane) też nie było zaszronione, więc dalej nie jestem pewien, czy to lusterko grzeje, czy nie Niby kształt lusterka sugeruje, że termostat jest, ale elektryka w moim aucie to zlepek Seata, Golfa i Audi, dzisiaj np. czujnik temperatury cieczy chłodzącej kupiłem z Seata Ibizy 105km silnik, bo każdy inny nie pasował
Damian Cygler Opublikowano 11 Listopada 2016 Opublikowano 11 Listopada 2016 Gdzie moge dostać owe maty grzewcze nigdzie nie moge znaleźć?
Langista Opublikowano 11 Listopada 2016 Opublikowano 11 Listopada 2016 http://lmgtfy.com/?q=maty+grzewcze+do+lusterek+audi+a4+b5 tak trudno..
kacperos2020 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Mistrzostwo świata Założenie tych mat kosztowało mnie baaardzo dużo, z jednego prostego powodu-zakładałem je przed domem -18°C, ciemno i tylko latarka na czole Skończyło się gigantycznym katarem, ale działa. Zrobione wg opisu, który jest tak genialnie napisany, że nie mając o tym najmniejszego pojęcia można to bez problemu zrobić.
mates08 Opublikowano 24 Września 2017 Opublikowano 24 Września 2017 Mam pytanko. Będę u siebie wymieniał wkłady na gotowe z matami i muszę ciągnąć instalację. Wpinam się pod biały przewód od grzania szyby. Czy dać jakiś bezpiecznik? Ewentualnie jak go zamontować w skrzynce z bezpiecznikami aby było orginalnie?
Revont Opublikowano 28 Września 2017 Opublikowano 28 Września 2017 Siema. W ostatni weekend podłączyłem lusterka według schematu z 2009 roku. Dziś rano patrzę i mam pekniete lusterko. Czy winna może być zbyd duży prąd ? Czy źle mata założona ?
szala90 Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 (edytowane) Cześć. Sorry że odkopuje temat, ale chciałbym się dowiedzieć czy zamiast mat grzewczych można zamontować gotowe lusterka np takie . Czy wstawiając takie gotowe podgrzewane lusterka mają one jakiś termostat żeby zabezpieczyć je przed przegrzaniem? Edytowane 25 Października 2017 przez szala90
Banan Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 Tak śmiało możesz , jak są termostaty to można wpiąć jak fabryka po stacyjce
szala90 Opublikowano 26 Października 2017 Opublikowano 26 Października 2017 21 godzin temu, Banan napisał: Tak śmiało możesz , jak są termostaty to można wpiąć jak fabryka po stacyjce Dzięki wielkie za informacje
Rekomendowane odpowiedzi