marians81 Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 Czym czyścicie siedzenia welurowe? Ostatnio rozlałem redbulla na siedzeniu , probowałem to wyczyścic letnią wodą z odrobiną proszku ale została, duza plama i nieładnie to wyglada jak temu zaradzić?
Wihajster Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 Czym czyścicie siedzenia welurowe? Ostatnio rozlałem redbulla na siedzeniu , probowałem to wyczyścic letnią wodą z odrobiną proszku ale została, duza plama i nieładnie to wyglada jak temu zaradzić? vanish do dywanów i całe siedzenie przeprać tzn sama pianą...
Elber Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 są też takie specjalne do tapicerek w sprayu, w tesco kupisz
zbychzz Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 tu powinieneś sporo się dowiedzieć: http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t1514.0.html;highlight=meguiars
fireman tom Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 są też takie specjalne do tapicerek w sprayu, w tesco kupisz Pytanie jaka jest ich skuteczność?
darkopolo Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 Mi wylała się niedawno kawa w samochodzie(zalany fotel pasażera).Byłem w trasie i nie miałem jak tego wyczyścić.Po powrocie do domu(od rozlania mineło 2 dni)zakupiłem na stacji BP coś takiego: Efekt:po kawie nie zostało żadnych śladów,wyczyściłem przy okazji fotel kierowcy i tylną kanapę i jest koszt specyfiku 25 pln.
.Pablo. Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 A ja polecam płyn do czyszczenia tapicerki "moje auto" czy jakoś tak używam tego do czyszczenia tapicerki i daje rade jutro zrobię fotkę płynu i wrzucę . Cena jest niska w porównaniu z innymi markowymi odplamiaczami ale one się nie sprawdzają a ten środek jest the best
steve69 Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 A ja coraz poważniej myślę o zakupie jakiegoś odkurzacza piorącego KARCHERA, np SE 4001. Kosztuje to niemało ( ok. 700zł ) , ale przy mojej beżowej tapicerce sprawdzi się chyba najlepiej, a i w domu się przyda do prania dywanów. -- Pozdrawiam. Sławek
Armi Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Używam środka firmy Merida i jestem bardzo zadowolony. http://www.merida.com.pl/catalogue.phtml?cat_category_id=799&action=cat_product_show&cat_category_id=799&cat_product_id=3092 Jakiś czas temu wyczyściliśmy razem z dziewczyną tapicerkę 13letniego samochodu, który nigdy nie miał pranych ani czyszczonych siedzeń.
mikefoto Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 ja mam plamę na siedzeniu kierowcy po mokrych kąpielówkach z morskiej słonej wody myślicie, że bez problemu da się zlikwidować zacieki? Chyba dziś wypróbuje Vanisha
grzesu3 Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 ja mam plamę na siedzeniu kierowcy po mokrych kąpielówkach z morskiej słonej wody myślicie, że bez problemu da się zlikwidować zacieki? Chyba dziś wypróbuje Vanisha Nie zaszkodzi. tylko przepierz całe siedzenie
Armi Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Vanish jest za słaby do niektórych plam. Za to Merida Tapis poradzi sobie ze wszystkim.
Reggi Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Mi wylała się niedawno kawa w samochodzie(zalany fotel pasażera).Byłem w trasie i nie miałem jak tego wyczyścić.Po powrocie do domu(od rozlania mineło 2 dni)zakupiłem na stacji BP coś takiego: Efekt:po kawie nie zostało żadnych śladów,wyczyściłem przy okazji fotel kierowcy i tylną kanapę i jest koszt specyfiku 25 pln. Idealna rzecz na małe i średnie plamki ! Ja woziłem ze sobą w samochodzie..jak mnie kobitka pochlapała tapicere to od razu zaprałem i po kłopocie
maxim Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Vanish oxi action intelligence plus. Działa rewelacyjnie, zprałem tym smar z foteli.
Rekomendowane odpowiedzi