Michał Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Michał dawaj ringi w czarny błysk. Będzie malina mówię Ci podświetlanie zegarów pięknie będzie się od nich odbijało w sumie niezły pomysł
Reggi Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Michał dawaj ringi w czarny błysk. Będzie malina mówię Ci podświetlanie zegarów pięknie będzie się od nich odbijało w sumie niezły pomysł Coś ala ringi w RS4 B5..RS6
PABLO Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Środeczek pierwsza klasa Jakie koszta co do obszycia kiery bo nie powiem bardzo mi się to podoba i też bym sobie tak zrobił
Michał Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Środeczek pierwsza klasa Jakie koszta co do obszycia kiery bo nie powiem bardzo mi się to podoba i też bym sobie tak zrobił standardowy cennik, jest w wątku Raggaman'a, bo to jego dzieło powiem Ci tylko że robota pierwsza klasa Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 00:01_________________________________________________ padło wystrojone, soft bez koksu, bezdymny i niuton dosyć płasko 175KM i 358Nm jak na seryjną pompę to całkiem przyzwoicie moim zdaniem jak mi Wojtek wyśle wykres mailem to wrzucę, będzie bardziej przejrzysty
RafuZG Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 ile Ci pali w mieście przy tej mocy?
Michał Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 ile Ci pali w mieście przy tej mocy? nie wiem, przed chwilą wróciłem z dynosoftu
Armi Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Tyle samo co seria, może lekko więcej :gwizdanie: Pompa seryjna, większe wtryski to wzrost wydajności, brd dmuchnie mocniej i spalanie zostanie na tym samym poziomie. Zresztą jak Michał miał to sprawdzić w ciągu jednego dnia ? Gratuluję wyniku, ale pomyśl o 11 bo jak na razie masz założony kaganiec
David Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 fajna b5 i masa modow i teraz pewnie fajnie sie odpycha jak wrazenia?
Michał Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Gratuluję wyniku, ale pomyśl o 11 bo jak na razie masz założony kaganiec dzięki powiedziałem sobie że już nie robię nic przy tym klekocie, ale pewnie za miesiąc czy dwa znowu mnie najdzie fajna b5 i masa modow i teraz pewnie fajnie sie odpycha jak wrazenia? wrażenia całkiem pozytywne, 2 bieg to walka z trakcją na oponie 225/45
Kowi87 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Noi niezły wynik Gratulacje :oklaski: :oklaski: taki zestawik BRD+230+11ka to chyba najsensowniejszy zestawik na moce, przynajmniej czuć róznice moze kiedyś upgrade u siebie zrobie na takie graty
Michał Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Noi niezły wynik Gratulacje :oklaski: :oklaski: taki zestawik BRD+230+11ka to chyba najsensowniejszy zestawik na moce, przynajmniej czuć róznice moze kiedyś upgrade u siebie zrobie na takie graty dzięki rozmawiałem z Aligatorem na temat 11 i mówił, że bardzo ciężko teraz trafić pompkę w dobrym stanie, połowa aut zjeżdża z rolek nie wystrojona bo pompa kuleje No no dosc tak wyszło tych kucuf. :kox: Musi juz zakurwiac ostro. zakurwiać nie zakurwia ale już można jeździć jak człowiek
Armi Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 O pompie słyszałem podobnie u Bogdana w Nadarzynie. Bardzo ciężko znaleźć dobrą pompę albo chociaż dobre części (tłokorozdzielacz). Ja tydzień czekałem :gwizdanie:
vdm Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 z tego AVG można nieźle wyciągnąć P.S.1. z innej beczki to już fajną b6 byś znalazł za te pln'y co władowałeś P.S.2. zamień się na mojego AVG, tak na kilka miesięcy co byś mógł troszke pomodzić
Bulczas Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 No Michał ładne kreski. Połowę mniej mam u siebie zrobione i podobny wynik . Jestem ciekaw jak te 8KM i 18NM robi różnicy. Szkoda że to nie AHH
!Tommy Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 no stary musisz wpasc do mnie, pokazac jak to jezdzi, a moze zaliczyc jakas kreske
Michał Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 z innej beczki to już fajną b6 byś znalazł za te pln'y co władowałeś :decayed nie chce b6 bo się plastiki łuszczą zamień się na mojego AVG, tak na kilka miesięcy co byś mógł troszke pomodzić nie przesadzaj, nie narezałem znowu tak dużo No Michał ładne kreski. Połowę mniej mam u siebie zrobione i podobny wynik . Jestem ciekaw jak te 8KM i 18NM robi różnicy. Szkoda że to nie AHH w sumie u mnie można by dorzucić jeszcze kilka KM/Nm, ale raczej chodziło o to żeby nie żyłować starego klekota na maksa, bo mam zamiar jeszcze chwilę nim pojeździć wstępnie soft był zrobiony na 181KM i ponad 380Nm, ale wtedy wykres nie był zrobiony do końca obrotów, więc myślę że byłoby w granicach 185KM po drobnej korekcie 178KM i ponad 365Nm, ale wolałem żeby Wojtek rozpłaszczył trochę moment i finalnie jest to co na wykresie [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 15:29_________________________________________________ no stary musisz wpasc do mnie, pokazac jak to jezdzi, a moze zaliczyc jakas kreske spoko, przytniemy się kiedyś z rolki
Bulczas Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Jasna sprawa że lepiej mieć płaski moment I masz już podkład pod większe moce bo tylko wrzucasz 11-kę i 190 spokojnie pęka [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 18:42_________________________________________________Podjedziesz kiedyś na spota do katowic bo chętnie bym oblukał to padło na żywo
SoMeS Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 no to niezłe cyferki... ciekaw jestem teraz małej kreseczki
Rekomendowane odpowiedzi