Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AVG++] Lichtsilber Madafaka by Michał

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Michał dawaj ringi w czarny błysk. Będzie malina mówię Ci :naughty: podświetlanie zegarów pięknie będzie się od nich odbijało :kox:

w sumie niezły pomysł :naughty:

Opublikowano

Michał dawaj ringi w czarny błysk. Będzie malina mówię Ci :naughty: podświetlanie zegarów pięknie będzie się od nich odbijało :kox:

w sumie niezły pomysł :naughty:

Coś ala ringi w RS4 B5..RS6 :naughty:

Opublikowano

Środeczek pierwsza klasa :kox:

Jakie koszta co do obszycia kiery bo nie powiem bardzo mi się to podoba i też bym sobie tak zrobił :)

Opublikowano

Środeczek pierwsza klasa :kox:

Jakie koszta co do obszycia kiery bo nie powiem bardzo mi się to podoba i też bym sobie tak zrobił :)

standardowy cennik, jest w wątku Raggaman'a, bo to jego dzieło :wink4: powiem Ci tylko że robota pierwsza klasa :kox:

Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 00:01_________________________________________________

padło wystrojone, soft bez koksu, bezdymny i niuton dosyć płasko :)

175KM i 358Nm jak na seryjną pompę to całkiem przyzwoicie moim zdaniem :evil:

dscn0246n.th.jpg

jak mi Wojtek wyśle wykres mailem to wrzucę, będzie bardziej przejrzysty

Opublikowano

ile Ci pali w mieście przy tej mocy?

Opublikowano

ile Ci pali w mieście przy tej mocy?

nie wiem, przed chwilą wróciłem z dynosoftu :naughty:

Opublikowano

Tyle samo co seria, może lekko więcej :gwizdanie:

Pompa seryjna, większe wtryski to wzrost wydajności, brd dmuchnie mocniej i spalanie zostanie na tym samym poziomie.

Zresztą jak Michał miał to sprawdzić w ciągu jednego dnia :cool1:?

Gratuluję wyniku, ale pomyśl o 11 bo jak na razie masz założony kaganiec :wink4:

Opublikowano

fajna b5 i masa modow :good: i teraz pewnie fajnie sie odpycha jak wrazenia?

Opublikowano

Gratuluję wyniku, ale pomyśl o 11 bo jak na razie masz założony kaganiec :wink4:

dzięki :hi:

powiedziałem sobie że już nie robię nic przy tym klekocie, ale pewnie za miesiąc czy dwa znowu mnie najdzie :wallbash:

fajna b5 i masa modow :good: i teraz pewnie fajnie sie odpycha jak wrazenia?

wrażenia całkiem pozytywne, 2 bieg to walka z trakcją na oponie 225/45 :kox:

Opublikowano

Noi niezły wynik Gratulacje :oklaski: :oklaski:

:kox: taki zestawik BRD+230+11ka to chyba najsensowniejszy zestawik na moce, przynajmniej czuć róznice :decayed: moze kiedyś upgrade u siebie zrobie na takie graty :evil:

Opublikowano

Noi niezły wynik Gratulacje :oklaski: :oklaski:

:kox: taki zestawik BRD+230+11ka to chyba najsensowniejszy zestawik na moce, przynajmniej czuć róznice :decayed: moze kiedyś upgrade u siebie zrobie na takie graty :evil:

dzięki :hi:

rozmawiałem z Aligatorem na temat 11 i mówił, że bardzo ciężko teraz trafić pompkę w dobrym stanie, połowa aut zjeżdża z rolek nie wystrojona bo pompa kuleje :confused4:

No no dosc tak wyszło tych kucuf. :kox: :kox: :slina:

Musi juz zakurwiac ostro.

zakurwiać nie zakurwia ale już można jeździć jak człowiek :kox:

Opublikowano

O pompie słyszałem podobnie u Bogdana w Nadarzynie.

Bardzo ciężko znaleźć dobrą pompę albo chociaż dobre części (tłokorozdzielacz).

Ja tydzień czekałem :gwizdanie:

Opublikowano

:kox: z tego AVG można nieźle wyciągnąć :evil:

P.S.1.

z innej beczki to już fajną b6 byś znalazł za te pln'y co władowałeś :decayed:

P.S.2.

zamień się na mojego AVG, tak na kilka miesięcy co byś mógł troszke pomodzić :decayed:

Opublikowano

No Michał ładne kreski. Połowę mniej mam u siebie zrobione i podobny wynik :blink:. Jestem ciekaw jak te 8KM i 18NM robi różnicy. Szkoda że to nie AHH :tongue4:

Opublikowano

no stary musisz wpasc do mnie, pokazac jak to jezdzi, a moze zaliczyc jakas kreske :D

Opublikowano

z innej beczki to już fajną b6 byś znalazł za te pln'y co władowałeś :decayed

nie chce b6 bo się plastiki łuszczą :decayed:

zamień się na mojego AVG, tak na kilka miesięcy co byś mógł troszke pomodzić :decayed:

nie przesadzaj, nie narezałem znowu tak dużo :wink4:

No Michał ładne kreski. Połowę mniej mam u siebie zrobione i podobny wynik :blink:. Jestem ciekaw jak te 8KM i 18NM robi różnicy. Szkoda że to nie AHH :tongue4:

w sumie u mnie można by dorzucić jeszcze kilka KM/Nm, ale raczej chodziło o to żeby nie żyłować starego klekota na maksa, bo mam zamiar jeszcze chwilę nim pojeździć :wink4:

wstępnie soft był zrobiony na 181KM i ponad 380Nm, ale wtedy wykres nie był zrobiony do końca obrotów, więc myślę że byłoby w granicach 185KM

po drobnej korekcie 178KM i ponad 365Nm, ale wolałem żeby Wojtek rozpłaszczył trochę moment i finalnie jest to co na wykresie :)[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 15:29_________________________________________________

no stary musisz wpasc do mnie, pokazac jak to jezdzi, a moze zaliczyc jakas kreske :D

spoko, przytniemy się kiedyś z rolki :wink4:

Opublikowano

Jasna sprawa że lepiej mieć płaski moment :good: I masz już podkład pod większe moce bo tylko wrzucasz 11-kę i 190 spokojnie pęka :kox:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 18:42_________________________________________________Podjedziesz kiedyś na spota do katowic bo chętnie bym oblukał to padło na żywo :naughty:

Opublikowano
:kox::good: :oklaski:
Opublikowano

no to niezłe cyferki... ciekaw jestem teraz małej kreseczki :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...