Michał Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 wpadnij do mnie to Ci powiem co jest nie halo bardzo chętnie bym wpadł, ale w takim stanie jak była wczoraj furka to nie wiem czy bym dojechał... na szczęście dzisiaj zdiagnozowałem usterkę, mianowicie rozłączyłem niechcący przewód podciśnienia idący z trójnika do N75, wczoraj tego nie zauważyłem bo było już ciemno Nieszczelności przy kolektorze raczej nie ma, przegazowałem go zdrowo i nic nie puszczało. Zobaczymy jeszcze jak pod obciążeniem, ale jak na razie warunki nie pozwalają żeby coś popróbować, napierdala śniegiem tak to wygląda: gumowy łącznik jak na razie ori, ale już zamówiłem silikon u SID'a ps dzięki wszystkim za zainteresowanie tematem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 uwielbiam mieć rację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Michał zrób fotke jak zamocowałes ta rurke platikową po przesunięciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Dobra robota fajne te pokrywy w AVG były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Kowi, na tej widać: zdjąłem ją z ori uchwytu, wyjąłem gumową podkładkę, uciąłem trochę plastiku bo stykał się z pokrywą silnika, wywierciłem dziurę, podłożyłem gumową podkładkę i przykręciłem do ori uchwytu węże nigdzie się nie ocierają a rura jest w osi z wlotem kolektora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Tez tak bede musiał zrobić, tylko z tym wężem gumowym jest jajo albo jakoś skróce, albo tak jak SMS kwasiaka dam, bo przez fmic styka sie z alternatorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Dobra robota fajne te pokrywy w AVG były pokrywa jak pokrywa przejechałem się, pogoniłem go trochę (niestety warunki nie pozwalają na wiele) i mam wrażenie że na tym kolektorze lepiej reaguje na gaz ale też potrzebuje jakieś 2km więcej żeby osiągnąć 90stopni... teraz kolej na FMIC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 lepiej Michaś reaguje lepiej... to samo wrażenie odniosłem... i jak wywaliłem tą gumową eske i dałem po prostej to kolejny raz takie wrażenie miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarucki Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Czarny Kolektor Bardzo Ładnie to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Czarny Kolektor Bardzo Ładnie to wygląda prawda? jeszcze tylko kosmetyczne poprawki i będzie bosko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarucki Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 mój Czarnuch czeka na Cieplejsze dni Kosmetyka to podstawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 dzisiaj przyszły nowe pierdoły :> zastanawiam się jeszcze czy kombinować coś z tymi pedałami... hmm czas pokaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 dzisiaj przyszły nowe pierdoły :> zastanawiam się jeszcze czy kombinować coś z tymi pedałami... hmm czas pokaże cóż to za nakładki? RS? czy RS style? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 cóż to za nakładki? RS? czy RS style? wyglądają jak ori, mają bite numery katalogowe które zgadzają się z ETKą , ale wątpię żeby były ori... gryzę się czy je zakładać zobaczę jeszcze czy dorwę gdzieś podstopnicę i gaz -> wtedy zapadnie decyzja czy montować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 podstopnice po 400zł chodzą :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 podstopnice po 400zł chodzą :gwizdanie: no niestety... taka sobie fotka setupu zimowego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 A co ty za zawias masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 podstopnice po 400zł chodzą :gwizdanie: no niestety... taka sobie fotka setupu zimowego: dobry cichociemny madafaka mam te same fele teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 A co ty za zawias masz 1BA :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 A co ty za zawias masz 1BA :gwizdanie: dziwne to 1BA, albo ci amory siadły jak u mnie, bo niskie bydle sie wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi