Michał Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 będzie, może nawet jeszcze dzisiaj:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Szkoda, że nie blondynki koło 25tki spoko, drugi dzień na nich jeżdżę po cichu liczę na 16-35, no chyba że zadbana 40-stka to też bym nie odmówił Stary chłop a za 16stki sie bierze..... ,,ciasna ale własna'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Stary chłop a za 16stki sie bierze..... dożyliśmy tak pięknych czasów że fajne 16tki wyglądają jak 22ki, mało tego - czasami umieją więcej niż te 22ki:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 seria z jajem, nic więcej nie trzeba wg mnie jest lepsza niż 99% tych body s4, pół rs4 itp hujuf mujów dzikich węży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 seria z jajem, nic więcej nie trzeba wg mnie jest lepsza niż 99% tych body s4, pół rs4 itp hujuf mujów dzikich węży Lubie to:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 no to mamy komplet:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mtm Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 piękna sucz!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Michał ile takie dekle może być trochę inny wzór żeby nie było bo muszę moje z vw wy***ać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 nawet nie dużo, a jakość przyzwoita:wink: http://motoallegro.pl/bbs-rc-rs-rm-lm-dekielki-chrom-logo-dowolne-cult-i2267587057.html robią dowolne logo, dowolnej średnicy, a mi zależało żeby były z lustrzanym połyskiem i dali radę poza tym sam zrobiłem projekt, więc to kolejne +5pkt do lansu:decayed: co prawda nigdy nie byłem przekonany do tego typu wynalazków, więc jestem ciekaw co się będzie działo z tym laminatem po jakimś czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Ok to potestuj trochę i jak się sprawdzi to zamówię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 też chętnie bym przytulił takie dekle, tylko kolory odwrotnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 ależ mnie wykończył dzisiejszy dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lubi Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 a mi się odkurzyć auta nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 bardzo ładnie michał, niema to jak zawstydzić ciemny samochód srebrnym autem:banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 koler jest idealny dla mnie- można nie myć tygodniami i jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 koler jest idealny dla mnie- można nie myć tygodniami i jest brednie z tym nie myciem tygodniami:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 koler jest idealny dla mnie- można nie myć tygodniami i jest brednie z tym nie myciem tygodniami:facepalm: miałem więc wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 koler jest idealny dla mnie- można nie myć tygodniami i jest brednie z tym nie myciem tygodniami:facepalm: miałem więc wiem no to nie widzisz niestety różnicy w umytym i czystym aucie a takim co 5 dni na dworze stoi lub jeździ, albo nie widziałeś naprawdę czystego srebrnego:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi