slepy Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Michał, wrzucałeś już te 205/40? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 tak, ale mono to dziwne koło, naciąga się od wewnątrz:facepalm: poza tym federale mają twarde boki i to też wpływa na wygląd... ---------- Post dopisany at 15:02 ---------- Poprzedni post napisany at 14:57 ---------- Falken o identycznych parametrach, na identycznych felgach wygląda trochę lepiej:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 tak, ale mono to dziwne koło, naciąga się od wewnątrz:facepalm:poza tym federale mają twarde boki i to też wpływa na wygląd... http://i1049.photobucket.com/albums/s389/michal_s87/20130309_142443.jpg http://i1049.photobucket.com/albums/s389/michal_s87/20130309_142523.jpg http://i1049.photobucket.com/albums/s389/michal_s87/20130309_142500.jpg ---------- Post dopisany at 15:02 ---------- Poprzedni post napisany at 14:57 ---------- Falken o identycznych parametrach, na identycznych felgach wygląda trochę lepiej:wink: http://farm8.staticflickr.com/7158/6819209303_81058c8308_z.jpg no dunlopy 225/40, też sie mi ładniej układały niż Te Nexeny co miałem, teraz kupuje Achillesy 205/40, zobaczymy jak sie ułoży na 8,5J ---------- Post dopisany at 19:05 ---------- Poprzedni post napisany at 18:57 ---------- u mnie tak wyglądały N3000, na 8,5J Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klajtekkk21 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Michal powiem ci ze mialem to samo, na 10J wrzucilem 225 i od zewnetrznej strony srednio ale od srodka urywalo jaja niewiem czemu tak sie dzieje,tez mnie to wkurzalo moze jak by byl profil 35 to bylo by lepiej pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pete007 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 michal_s87 - czym najlepiej potraktować plastiki ? Możesz polecić cos do umycia plastików (APC tylko które?) i jakis smalec (PB Natural Look, AP303) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 michal_s87 - czym najlepiej potraktować plastiki ? Możesz polecić cos do umycia plastików (APC tylko które?) i jakis smalec (PB Natural Look, AP303) ? Uzywam APC Nielsena Cyclone, ale teraz zamowilem Shiny Garage. Wazne zeby apc do plastikow bylo mocno rozcienczone (przynajmniej 1:10) bo po kilku myciach poszarzeja. Na to Natural Look, najbardziej przypadl mi do gustu, bo nie zostawia tandetnego polysku. Mowa oczywiscie o plastikach wewnatrz;-) Jakbys szukal Pb Natural look to Mr.Cleaner mial go ostatnio w dobrej cenie. Ps dzieki Gracjan Wysłane z mojego GT-I9070 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pete007 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Uzywam APC Nielsena Cyclone, ale teraz zamowilem Shiny Garage. Wazne zeby apc do plastikow bylo mocno rozcienczone (przynajmniej 1:10) bo po kilku myciach poszarzeja. Na to Natural Look, najbardziej przypadl mi do gustu, bo nie zostawia tandetnego polysku. Mowa oczywiscie o plastikach wewnatrz;-) Jakbys szukal Pb Natural look to Mr.Cleaner mial go ostatnio w dobrej cenie. Ps dzieki Gracjan Wysłane z mojego GT-I9070 Dzieki michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 moze jak by byl profil 35 to bylo by lepiej pozdro no na pewno, tylko jak na tym jeździć nie kombinuję już nic, felgi po sezonie pewnie pójdą do żyda, a za rok będę szukał czegoś 8,5-9J i powinno być lepiej:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 powiem ci że jak miałem 35/215 oponki to na feli 8,5J też naciągały się z różnych stron, też była to wzmacniania oponka, może wystarczy je obrócić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 może wystarczy je obrócić ? raczej nie, obie opony na jednej osi ułożyły się na felgach w identyczny sposób czyli rant wystaje po wewnętrznej:kwasny: taki urok monoblocków po prostu... na ten sezon w końcu pozaginam błotniki i założę dystanse 15mm na przód, mam cichą nadzieję że nie będzie tarło:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klajtekkk21 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Wsumie masz racje, troche ciezko na 35, ale twoja fura robila mi dobrze i na starych oponkach wiec teraz tylko moze byc lepiej. pzd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazii Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Podobają mi się twoje dekory w kolorze piano black. Sam malowałeś czy też idzie takie dostać w ori? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarq Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 w ori nie bylo na 100% fajny sedanik pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Można pomalować lub obkleić folią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazii Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 to może ktoś wie jaki kod lakieru albo gdzie taką folię dorwać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarq Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 żaden kod, czarny pigment i kilka warstw klaru ładnie ulać ew schwartz II z bmw jest możliwie najczarniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 u mnie to zwykły czarny akryl motipa z puszki, sam malowałem:wink: ---------- Post dopisany at 21:03 ---------- Poprzedni post napisany at 21:02 ---------- w ori nie bylo na 100%fajny sedanik pozdr dzięki:wink: a czarny fortepian był ori, ale tylko w RSie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 u mnie to zwykły czarny akryl motipa z puszki, sam malowałem:wink: no i pozamiatał, kiedy wpada lato? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 kiedy wpada lato? pewnie dopiero w kwietniu, jak co roku czekam aż połatają trochę dziur:facepalm: na spokojnie sobie odświeżę felgi, przeczyszczę gwint i ogarnę kilka pierdół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 kiedy wpada lato? pewnie dopiero w kwietniu, jak co roku czekam aż połatają trochę dziur:facepalm: na spokojnie sobie odświeżę felgi, przeczyszczę gwint i ogarnę kilka pierdół no mi teź sie parę rzeczy uzbierało, i pewnie końcem marca bede składał lato:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi