Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] [ALL B5] A4 by Cypis :)postojówki US str.65

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmiany jakie planujesz na pewno na + kiera i fis w środku zrobi robotę no i felga z zewnątrz poprawi wygląd. Auto od razu młodsze o 2-3 lata :decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

niunka nareszcie dorobila sie alu :kox: padlo na 16" no ale kit nic na to nie poradze :) lepsze to niz kolpak :decayed:

ffa698abafe9fbd7med.jpg

c65f7e4fb5b23110med.jpg

0add34f9eb104682med.jpg

1b6b2f09bb355115med.jpg

e8eca3e24122f09emed.jpg

8a13db045821475cmed.jpg

do tego jeszcze podloketnik i czekam na nowe dekory mysle ze w nastepnym tyg juz beda :naughty:

99f194f411dfad57med.jpg

i oswietlenie wnetrza w ledach:

526567e51dde0602med.jpg

Opublikowano

daj link do tych ledow no i szkoda ze 16 !! :confused4:

Opublikowano

czeka mnie malowanie dokladek w kolor

dowiadywales sie jaki koszt farby?? rozumiem, ze po numerze dobierasz?

Opublikowano

padlo na 16" no ale kit nic na to nie poradze

autko rodziców ?

ale luzik , jak już będzie Twoje , to wrzucisz jakieś ładne 17" i będzie pięknie :good:

Opublikowano
  • Autor

padlo na 16" no ale kit nic na to nie poradze

autko rodziców ?

ale luzik , jak już będzie Twoje , to wrzucisz jakieś ładne 17" i będzie pięknie :good:

no rodzicow :confused4: narazie mam 16lat wiec powoli do przodu mysle ze za 2 lata na 18stke bedzie albo zmiana feli :decayed: albo auta na ladnego polifta jakies 1,9 TDI albo 2,8 :)[br]Dopisany: 23 Maj 2010, 11:31_________________________________________________

czeka mnie malowanie dokladek w kolor

dowiadywales sie jaki koszt farby?? rozumiem, ze po numerze dobierasz?

farbe mam dorabiana po numerze i placilem z tego co pamietam 115zl za 1l + do tego bezbarwny podklad i uelastyczniacz [br]Dopisany: 23 Maj 2010, 11:33_________________________________________________

daj link do tych ledow no i szkoda ze 16 !! :confused4:

kup sobie poprostu zarówki ledowe 1szt. rurkowa 2sztuki postojowek na wcisk i 2 szt.zarowek tez postojowych tylko ze nie na wcisk tylko wkrecane. z tymi ostatnimi jest tak ze bedziesz je musial rozlutowac i zmienic biegunowosc bo w Audi oswietlenie sterowane jest minusem :) ale spokojnie dasz sobie rade :wink4::good: a warto zmienic bo naprawde fajnie to wyglada :good: nie wiem czy ktos zauwazyl ale te czerwone diody tez sam robilem :decayed: za***iście oswietla to tunel i galke od biegow :decayed:[br]Dopisany: 23 Maj 2010, 11:37_________________________________________________Mysle ze niedlugo do auta zawita nowa kiera :cool1: no i oczywiscie xenio :) w domu lezy jeszcze tylni zderzak z polifta(czeka na malowanie)...teraz tylko poluje na ladne kubelki :naughty:

Opublikowano

Rozkręca się, i masz racje lepszy taki alu niż kołpak :cool1:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

http://www.fotosik.pl/video/353ec458cd60574b.html

353ec458cd60574bm.jpg

maly filmik pokazujacy jak w OOOO gra :) moze szalu nie ma i filmik nie oddaje tego co tak naprawde sie w aucie dzieje :wink4: trzesie sie wszystko :decayed: tylna polke musze wygluszyc bo bardzo dudni i bardzo to wkurza :wink4: czeka mnie jeszcze zmiana glosnikow z przodu na PB tylko zastanawiam sie jeszcze dokladnie nad modelem :)

Opublikowano

szkoda że 16", ja się przymierzam do 17" avus lub jakieś inne mają być czarne :>

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

szkoda że 16", ja się przymierzam do 17" avus lub jakieś inne mają być czarne :>

narazie zostanie 16" ale mysle ze za rok bedzie zmiana :naughty:

dziś zalozylem xenony 6K barwa ladna :wink4: teraz audiczka czeka na male malowanko i lekkie poprawki co bedzie sie dzialo dalej nie wiem :decayed: czas pokaże :wink4:

2ccb602e7ce7f6c4med.jpg[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 20:32_________________________________________________dzis polecialy chromy wokol szyb :thumbdown: teraz jest o niebo lepiej :kox: mala fota strzelona na szybko :naughty:

5facaa56ea3a1c51med.jpg

Opublikowano

narazie zostanie 16" ale mysle ze za rok bedzie zmiana :naughty:

dziś zalozylem xenony 6K barwa ladna :wink4: teraz audiczka czeka na male malowanko i lekkie poprawki co bedzie sie dzialo dalej nie wiem :decayed: czas pokaże :wink4:

2ccb602e7ce7f6c4med.jpg[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 20:32_________________________________________________dzis polecialy chromy wokol szyb :thumbdown: teraz jest o niebo lepiej :kox: mala fota strzelona na szybko :naughty:

5facaa56ea3a1c51med.jpg

Robi się naprawdę ładnie :good:

Opublikowano
  • Autor

powoli do przodu :tongue4: jak myslcie na jaki kolor mlowac lustra i zaciski od hebli?? :wink4:

Opublikowano

powoli do przodu :tongue4: jak myslcie na jaki kolor mlowac lustra i zaciski od hebli?? :wink4:

zółty lub seledynowy róz :polew:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

zaciski mam zółte i chyba je tylko poprawie :decayed:[br]Dopisany: 07 Lipiec 2010, 11:10_________________________________________________dzis nareszcie podlokietnik zostal zamontowany :) jeszcze bede male poprawki do dobrze nie dolega to tunelu z polifta :naughty: auto nareszcie doczekalo sie prania srodka, wyciagajac fotel zauwazylem 2 kostki jedna czerwona druga zolta, od czego jest ta zolta? :mysli: od poduszek? bo nimy powinienem miec 2 a caly czas wyskakuje mi blad poduszki powietrznej lewej bocznej, czyli napewno nie chodzi o poduszke kierowcy tak? bo z tego co pamietam raz mialem blad poduszki lewej przedniej i to tyczylo sie poduszki w kierownicy :mysli: czyzbym w audi mial 4 poduchy? dodam ze na fotelach nie ma nigdzie napisu airbag

df702728228c2b32med.jpg

943a3e0d75ac812cmed.jpg

Opublikowano

żółta jest od poduch w fotelach , czyli wcześniej musiałeś mieć inne fotele , a w czerwonej siedzą kable od sterowania elektrycznego i kontroli pasów,

ale ty masz tylko pin od kontroli pasów,

wiec kiedyś były inne fotele w tym audi.

Opublikowano

żółta jest od poduch w fotelach , czyli wcześniej musiałeś mieć inne fotele , a w czerwonej siedzą kable od sterowania elektrycznego i kontroli pasów,

zolta steruje zaplonnikami poduszek w fotelach, czerwona wtyczka z brazowym kablem to tzw "masa" [br]Dopisany: 15 Lipiec 2010, 19:25_________________________________________________

zolta steruje zaplonnikami poduszek w fotelach, czerwona wtyczka z brazowym kablem to tzw "masa"

tak jak napisal mysliwiec,powinienes miec fotele z poduchami :good: zapraszam do dzialu sprzedam :decayed::tongue4:

Opublikowano

Sprawdź boki siedzeń - u mnie wystaje "metka" z napisem airbag :naughty:

Opublikowano
  • Autor

na zime beda kubly :kox: to mnie pocieszyliscie :kox:[br]Dopisany: 15 Lipiec 2010, 22:04_________________________________________________pranie ukonczone :wink4: nareszcze czysto i pachnaco :rolleyes:

Opublikowano

Bardzo ładny kolor :P ale nie zazdroszczę :P mam taki sam hehehe zapraszam do siebie ;) zmiany naprawdę pozytywne.

powodzenia w dalszych modach

Opublikowano
  • Autor

tak to mniej wiecej wyglada :) szalu nie ma ale wazne ze jest czysto :rolleyes: teraz pora na zmiane kiery i radia bo to bardzo mnie razi swoim srebnym kolorkiem :wallbash:

c8ba09ee6681dd24med.jpg

f2bc3ba59fbb6d20med.jpg