Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 ASB] 3.0 tdi Audi Exclusive, Milltek, Kiera RS5, BOSE, MS Design DTM, pedały RS4, srabilizatory RS4, hamulce S4, skóry Valcona Black/Cognac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wow. Super robota. Jaką masz pianownice, reczna czy do karchera. Napisz dokładnie co to jest ta twoja pianownica. Ile dałeś za ta maszyne Kestrel Das-6 DA??

Opublikowano

Świetna robota.:)

Widzę, że polerka się sprawdziła.:)

Nie wiedziałem, że masz grilla od RS4, wlepy V6 na bokach.

Opublikowano

(..) wlepy V6 na bokach.

Rzucilibyście numerem z ETKI tego "V6" ....

:kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

Wow. Super robota. Jaką masz pianownice, reczna czy do karchera. Napisz dokładnie co to jest ta twoja pianownica. Ile dałeś za ta maszyne Kestrel Das-6 DA??

Pianownica dokładnie taka jak ta, na tym zdjęciu piana już spłynęła, w rzeczywistości daje dużo grubszą i gęstszą pianę, jak powiedziała moja córa, wyglądała jak bita śmietana na gofrze :)

http://allegro.pl/profesjonalna-pianownica-karcher-hd-hds-dobra-cena-i1614508173.html

Polerka jest stąd, polecam ten zestaw z padami monstera - są bardziej wytrzymałe. Pasty Scholla lepiej sobie radziły z twardym lakierem audi niż megsowe na tej maszynie. Może gdy megsowe używa się z rotacyjną sprawdzają się lepiej ale na DA nie bardzo. Das-6 super rozprowadza politurę i woski:

http://www.mrcleaner.pl/kestrel-das-6-scholl-monster-shine-kit-p1487.html

Świetna robota.:)

Widzę, że polerka się sprawdziła.:)

Polerka fajna ale nie ma się co oszukiwać, pełną korektę bardzo ciężko nią zrobić :wink4: Jeednak do nauki bdb :good:

Nie wiedziałem, że masz grilla od RS4, wlepy V6 na bokach.

Grill wleciał razem ze zderzakiem we wrześniu, a znaczek jest z S4 B8 tylko T wywaliłem z V6T :wink4: niestety nie pamiętam numeru części.

Opublikowano

zdjęcia nie działają

Opublikowano
  • Autor

Sprawdziłem, otwierają się :wink4:

Opublikowano

teraz działają :) efekt zacny jak i cały zapas kosmetyków... majątek wydałes na kosmetyki widze :)[br]Dopisany: 26 Maj 2011, 21:54_________________________________________________60 godzin pracy... stary to ja raczej już bym był na walizkach... od czterdziestej godziny ;):polew:

Opublikowano
  • Autor

Powiem Ci, że podszedłem do czasu lightowo, to taki chyba mój konik będzie jako alternatywa dla wędki :> cały stres z człowieka schodzi :wink4:

Opublikowano

Powiem Ci, że podszedłem do czasu lightowo, to taki chyba mój konik będzie jako alternatywa dla wędki :> cały stres z człowieka schodzi :wink4:

zgadzam się :) powiem Ci, że ja w sumie tylko glinkowałem i woskowałem - tylko 2,5 godziny, a człowiek się od razu odstresował :good:

Opublikowano

A w znacie nazwy tych produktow na pamiec , czy powtarzacie sobie je na glos przed spaniem :decayed:

Wyglada super :cool1:

Opublikowano

Grill wleciał razem ze zderzakiem we wrześniu, a znaczek jest z S4 B8 tylko T wywaliłem z V6T :wink4: niestety nie pamiętam numeru części.

160-180PLN za strone... tez chcialem kupic sobie :kwasny:

Opublikowano

na kazdej gieldzie samochodowej znajdziesz podobne za 1,70 zl :decayed:

Opublikowano

A w znacie nazwy tych produktow na pamiec , czy powtarzacie sobie je na glos przed spaniem :decayed:

:polew:

Opublikowano

Ty tez wedkujesz :naughty:

Opublikowano

Bardzo fajny wynik, elegancki zapasik kosmetyków :)

Daj namiary na tego gościa od części S4 :) Może lusterka ma w ciekawej cenie, a może coś jeszcze się wyrwie :)

Opublikowano

Ciekaw jestem jak taki zestawik bedzie hamował :mysli:

Po tych kosmetykach to auta nie można poznać, wygląda jak z salonu :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Nabijaj się, nabijaj :evil: zobaczymy jak odbierzesz nową audicę czy nie będziesz świrował z kosmetykami :decayed:

... znaczek jest z S4 B8 tylko T wywaliłem z V6T ...

160-180PLN za strone... tez chcialem kupic sobie :kwasny:

Na pewno tyle nie płaciłem, po rabacie było coś koło 100, ale nie pamiętam czy za 1 czy za kpl :mysli:

Zostały mi dwie literki TT więc mogę ci podarować w gratisie :wink4: strzel sobie V6TT z każdej strony :decayed:

... numer części jest taki:

V6_T.jpg

Ty tez wedkujesz :naughty:

Coś tam od czasu do czasu na haczyk wpadnie :wink4: a myślisz, że od czego ten tylny zderzak tak wyglądał :wink4: buty narciarskie też się fajnie w bagażniku zakłada :decayed:

Bardzo fajny wynik, elegancki zapasik kosmetyków :)

Daj namiary na tego gościa od części S4 :) Może lusterka ma w ciekawej cenie, a może coś jeszcze się wyrwie :)

Dzięki :) Namiar na gościa od części. Dzisiaj doszły heble od niego, tarcze są ori, mają 21,85 mm grubości więc parę stówek w kieszeni :kox:

http://allegro.pl/listing.php/search?string=s4&category=0&us_id=10370862

Opublikowano

popieram, odstresowuje taka renowacja autka i satysfakcja gwarantowana, robiłem podobną operację u siebie ale nie aż na takim poziomie, gratki efektu

Opublikowano

Zostały mi dwie literki TT więc mogę ci podarować w gratisie :wink4: strzel sobie V6TT z każdej strony :decayed:

biore ! :decayed: