David Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Tak jak wyzej David, co z naszymi avatarami ?:< a nie wiem mialem avatara Arnolda chyba z pol roku i nagle wchodze z tu ze avatar nie spelnia regulaminu forum moze jest za duzy bo widze ze inni maja mniejsze :gwizdanie: ale przy okazji se wrzucilem nowego Mega furmanka :good: wszystko zrobione ze smakiem. Końcówki masz Ulter'a 90 mm ? bo chyba takie same właśnie montowałem u siebie. ja ci odpowiem tak koncowki ulter sciete 90mm wiem bo mam takie same i BArt-S tez potwierdzam, że na żywca wyglądają very very good OT David musimy się spotnąć w Sz-nie koniecznie spoko tylko nie wiem kiedy w Szczecinie bede moze za 3 tyg zakladac opony zimowe moze da rade wtedy jakiego spota
dudi75 Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Slicza B6 kolorek, mody, wszystko ze smakiem aby tak dalej
Młody_drog Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Opublikowano 21 Listopada 2010 A tutaj nowe listwy: I jak? Moim zdaniem bardzo rozjaśniły środek
adamooo Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 listewki spoko..średnio wygląda tylko popielniczka z przodu a foteliki kox
Młody_drog Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Opublikowano 21 Listopada 2010 Popielniczka była cała srebrna ale widać było te listewki chromowane pod spodem, chciałem podciąć ładnie, żeby wyszły chromy na zewnątrz ale nie wyszło i trochę za szeroko podciąłem więc wpadłem na pomysł naklejenia 2 pasków czarnego carbonu 3m di-noc. Nie jest to ori ale moim zdaniem robi robotę. No i koszt znikomy w porównaniu do ori srebra
Remik-A4 Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 wyglada nawet ok oprocz tej popiolki choc ori w mojej ocenie robi lepsza robote
Bart-S Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Dołączam swój negatyw do popiela - poszukaj na ebay-u albo allegro czegoś do kompletu
adamooo Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 do mnie też przyjechały dzisiaj listwy :gwizdanie: a jakie każdy wie
Wojtek_A4 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Ob nie karbon z S4. Lipa na maxa
Młody_drog Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 Czego poszukać? Jak mam to niby zrobić? Przecież wszystko jest oklejone to nie mogę tak sobie wrzucić inną popielniczkę. Może ją jeszcze raz wyciągnę i zobaczę... Ale co zrobić?
kadafi Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 oklej ja jeszcze raz zeby wygladala tak jak moja a te paski wytnij skalpelem i bedzie git bo teraz popielniczka wyglada
Młody_drog Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 Może się za to wezmę jeszcze raz, ale chodzi o to, że chrom na srebrnym zniknie...
kadafi Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 jakos ramka wokol lelarka ci nie znikla :polew: zrob to jeszcze raz
Młody_drog Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 Mi się podoba i narazie zostaje. A jak będzie cieplej to ramka w koło lewarka pójdzie w czarny mat, i może wtedy też prysnę te 2 'paski chromu'
niekrasz Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 oklej ja jeszcze raz zeby wygladala tak jak moja a te paski wytnij skalpelem i bedzie git bo teraz popielniczka wyglada dokladnie, ja chyba 2razy oklejalem ta klapke zanim ladnie przycialem a te czarne paski to lipa troche natomiast mialem te koncepcje by kupic nakladke popielniczki, tania porysowana wyrwac te chromy, zaszpachelkowac rowek i okleic na gladko
Ukasz699 Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Hey Mateusz sorry za ot możesz zerknąć do tematu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=119880.msg1985848#new mój post na dole
kadafi Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Mlody tak jak ci mowilem i pokazywalem na ostatnim zlocie,zrob tak jak ja mam zostaw tylko te chromowane paski i bedzie git
Rekomendowane odpowiedzi