Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] Black Bandit Czikita edition. Projekt zakonczony.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak wyzej :)

David, co z naszymi avatarami ?:<

a nie wiem mialem avatara Arnolda chyba z pol roku i nagle wchodze z tu ze avatar nie spelnia regulaminu forum moze jest za duzy bo widze ze inni maja mniejsze :gwizdanie: ale przy okazji se wrzucilem nowego :kox:

Mega furmanka :good: :good: :good: wszystko zrobione ze smakiem.

Końcówki masz Ulter'a 90 mm ? bo chyba takie same właśnie montowałem u siebie.

ja ci odpowiem :decayed: tak koncowki ulter sciete 90mm wiem bo mam takie same i BArt-S tez :cool1:

potwierdzam, że na żywca wyglądają very very good :good:

OT David musimy się spotnąć w Sz-nie :wink4: koniecznie :)

spoko tylko nie wiem kiedy :mysli: w Szczecinie bede moze za 3 tyg zakladac opony zimowe moze da rade wtedy jakiego spota :naughty:

Opublikowano

Slicza B6 :good: kolorek, mody, wszystko ze smakiem aby tak dalej :wink4:

Opublikowano

A tutaj nowe listwy:

DSCF1268%20[1024x768].JPG

DSCF1269%20[1024x768].JPG

DSCF1270%20[1024x768].JPG

DSCF1278%20[1024x768].JPG

DSCF1277%20[1024x768].JPG

DSCF1275%20[1024x768].JPG

DSCF1274%20[1024x768].JPG

DSCF1273%20[1024x768].JPG

I jak?

Moim zdaniem bardzo rozjaśniły środek

Opublikowano

listewki spoko..średnio wygląda tylko popielniczka z przodu :) a foteliki kox :kox:

Opublikowano

Popielniczka była cała srebrna ale widać było te listewki chromowane pod spodem, chciałem podciąć ładnie, żeby wyszły chromy na zewnątrz ale nie wyszło i trochę za szeroko podciąłem więc wpadłem na pomysł naklejenia 2 pasków czarnego carbonu 3m di-noc. Nie jest to ori ale moim zdaniem robi robotę. No i koszt znikomy w porównaniu do ori srebra :P

Opublikowano

Dołączam swój negatyw do popiela - poszukaj na ebay-u albo allegro czegoś do kompletu ;)

Opublikowano

do mnie też przyjechały dzisiaj listwy :gwizdanie: :tongue4: a jakie każdy wie :kox:

Opublikowano

Ob nie karbon z S4.

Lipa na maxa :chytry:

Opublikowano

Czego poszukać? Jak mam to niby zrobić? Przecież wszystko jest oklejone to nie mogę tak sobie wrzucić inną popielniczkę. Może ją jeszcze raz wyciągnę i zobaczę... Ale co zrobić?

Opublikowano

oklej ja jeszcze raz zeby wygladala tak jak moja :tongue4:

bc9c40358c8a2d86m.jpg

a te paski wytnij skalpelem i bedzie git :good: bo teraz popielniczka wyglada :sick3:

Opublikowano

Może się za to wezmę jeszcze raz, ale chodzi o to, że chrom na srebrnym zniknie...

Opublikowano

jakos ramka wokol lelarka ci nie znikla :polew: :polew: :polew: zrob to jeszcze raz :wink4:

Opublikowano

Mi się podoba i narazie zostaje. A jak będzie cieplej to ramka w koło lewarka pójdzie w czarny mat, i może wtedy też prysnę te 2 'paski chromu'

Opublikowano

oklej ja jeszcze raz zeby wygladala tak jak moja :tongue4:

bc9c40358c8a2d86m.jpg

a te paski wytnij skalpelem i bedzie git :good: bo teraz popielniczka wyglada :sick3:

dokladnie, ja chyba 2razy oklejalem ta klapke zanim ladnie przycialem

a te czarne paski to lipa troche

natomiast mialem te koncepcje by kupic nakladke popielniczki, tania porysowana

wyrwac te chromy, zaszpachelkowac rowek i okleic na gladko

Opublikowano

Mlody tak jak ci mowilem i pokazywalem na ostatnim zlocie,zrob tak jak ja mam zostaw tylko te chromowane paski i bedzie git :wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...