H4mm3R Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Na ten rok może być A co tam fajnego w tle stoi
adamooo Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 tak jak mówiłem kibel straszny ---------- Post dopisany at 16:30 ---------- Poprzedni post napisany at 16:29 ---------- te fele są za małe..poza tym tak jak Ci wcześniej pisałem że do b6 nie pasują..
badboy Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 ewidentnie nie pasują, po za tym felgi tego typu muszą mieć większy rozmiar, w 18" nie robią roboty. Dużo bardziej podobało mi się na RS6tkach.
P-U-M-A Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Nie ma szału na jaki się zapowiadało. 19" i inny wzór bo to nie za bardzo.
Młody_drog Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Panowie, jednej rzeczy chyba nie zauważyliście... To auto na trochę odmienny styl niż większość aut na forum. Jak ktoś pakuje air ride do auta to idzie bardziej w show a rs 6 czy nawet ori rs 4 show nie zrobisz nie ważne jak byś chciał... Spoko, przyjmuje krytykę ale tu się liczy spasowanie rantu z nadkolem i tui ze wygląda odmienne od innych A4 ale szanuje opinie Tap Tap
P-U-M-A Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Ja ciebie rozumiem ale nawet do tego typu show nie wygląda za specjalnie. W takiej sytuacji bardziej jakieś rotiformy w kolorku lepiej wyglądały.
?uki1984 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Przesadzacie to już kwestia gustu. Jednym będzie się podobać a innym nie. Mi się podobają na B6 Mlodego. Najważniejsze żeby jemu się podobało:wink: A co do gumy to te 40 przy 205 jest idealne. Teraz to widać jak auto bokiem soi, bo przy tym naciągu guma wydaje się niższa. A mówiąc 35 profil to wrzuciłbym na 225 lub 215, na pewno nie na 205 bo to już byłby hardcore:kwasny: No ciekaw jestem jak na żywo się prezenci:naughty:
iconslave Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 tyl wyszedl mega , musze zobaczyc na zywca
iconslave Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Ja wiem bo dla większości to tylko S-line fele to rs6 albo avusy itd. Auto wyzwoliło w was emocje tylko to się liczy a skoro tyle osób się wypowiedziało to cel został osiągnięty. Dowidzenia
Pucek Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Ja wiem bo dla większości to tylko S-line fele to rs6 albo avusy itd. Auto wyzwoliło w was emocje tylko to się liczy a skoro tyle osób się wypowiedziało to cel został osiągnięty. Dowidzenia Emocje? przestań, to koło totalnie nie pasuje do tego auta.
iconslave Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Ja wiem bo dla większości to tylko S-line fele to rs6 albo avusy itd. Auto wyzwoliło w was emocje tylko to się liczy a skoro tyle osób się wypowiedziało to cel został osiągnięty. Dowidzenia Emocje? przestań, to koło totalnie nie pasuje do tego auta. A co pasuje RS6? Poczekajcie jeszcze Młody zdobędzie nagrodę za tydzień i wtedy pogadamy !
Pucek Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Ja wiem bo dla większości to tylko S-line fele to rs6 albo avusy itd. Auto wyzwoliło w was emocje tylko to się liczy a skoro tyle osób się wypowiedziało to cel został osiągnięty. Dowidzenia Emocje? przestań, to koło totalnie nie pasuje do tego auta. A co pasuje RS6? Poczekajcie jeszcze Młody zdobędzie nagrodę za tydzień i wtedy pogadamy ! Pasować pasuje z RS6, ale szału nie robi, po prostu jest fajnie, a to pomarańczowe wręcz szpeci, no ale skoro właścicielowi się podoba to nie ma o czym już gadać
HiRide Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 To *jest serio 18'? w ogole nie wyglada
spidzior Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Felgi i kolor kwestia gustu.... ale rant z tylu robi robote
kadafi Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 efekt koncowy jest :slina: jak dlamnie pieknie sie prezetuje na tym kole ale co ja sie tam znam Mlody wkladaj z powrotem rs6 bedzie kocur i jeszcze sobie air-a do gory podnies i tak lataj moze wtedy bedzie szal
Młody_drog Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Na żywo jeszcze nie spotkałem się z negatywną opinią Mi się podoba, koło zostaje, jutro będziemy jeszcze pracować nad dystansem co by przód wysadzić trochę bardziej :wink:No niestety, co zrobić, wszystkim nie dogodzę Może te foty nie oddają tego efektu bo w realu ten kolor super zgrywa się z resztą Małe może jest ale tu chodzi o szerokość i naciąg + air nadrabiają brak wielkości
Tony Stark Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 powiem krotko panowie Pie....ie glupoty tutaj na forum widze najwazneisze zeby bylo ORi albo pod slinepodchodzace, jak ktos zrobi cos innego to juz bura wielka i od razu ze nie pasuje, auto ma inny styl niez 95% tego forum i tyle, robione jest w innym kierunku Moze mi jeszcze powiecie ze auto rok temu wygladalo lepiej niz jest teraz? Kola rzeczywisice wydaja sie male bo patrzycie na sam rotor ktory wyglada na 17 czy nawet 16", ale rzy felgach z rantem zawsze tak bedzie Moim zdnaiem jest dobrze , fotka nigdy nie odda wrazenia na zywca
Rekomendowane odpowiedzi