AudioBas Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Będzie trochę zabawy ;-) Ale widać wszytsko robione "z glową"
The_Dzejms Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Opublikowano 15 Marca 2010 Już jeden panel udało mi się wyprodukować (2 dni dłubania, modyfikowania, poprawiania itd.) na jeden panel Teraz tylko obić i będzie cacy![br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 19:22_________________________________________________Po 4 dniach udręki z tym wszystkim udało mi się wyskrobać panele. Nie polecam dla osób o słabych nerwach Na razie psiknięty na sztukę aby zobaczyć jak będzie się prezentować w samej farbie ale jest, że tak powiem ,,mało elegancko" i zbyt ,,niefabrycznie", dlatego też jutro będą obite eko-skórką w czarnym kolorze. Tymczasem fotogaleria z obróbki i rzeźbienia
AudioBas Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Hmmm.... No nie jest źle... Polecam skórę (lub ala skórę) Oto z mojego Poldka ;-P
wojciu0308 Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 skora lepiej wylglada albo pomaluj boczek struktura zeby ladna w kolorze byla
The_Dzejms Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Opublikowano 15 Marca 2010 Oj Panowie nie czytacie nie czytacie! Skóra była w planach od samego początku, psiknąłem z ciekawości bo miałem spray pod ręką. Jutro będzie panelik obity czarną eko skórką.
AudioBas Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Czekamy na efekt ;-) A tak z ciekawości macie na forum więcej fotek z wytłumienia drzwi? A może jakieś jeszcze inne pomysły na zrobienie boczka??
Frimuś Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Powiem tak,jak na samodzielna robutke to wielkie gratulacje za efekt koncowy bo fanie to wyszlo. Choc osobiscie wolal bym miec cos takiego http://www.allegro.pl/item959720637_a_z_panele_drzwiowe_dystanse_vw_golf_2.html Zeby to bylo tak zabudowane jak to tak widze....
The_Dzejms Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Opublikowano 18 Marca 2010 Lukas4334 A po co robić panel ze stelażem na kieszeń skoro w A4 już jest kieszeń Poza tym jakbyś to zamocował? nie trzymało by się kupy moim zdaniem. Innym i na pewno ładniejszym ale znacznie droższym rozwiązaniem jest wkomponowanie w drzwi na ,,stałe" i obicie całych furtek od nowa ale to koszta :gwizdanie:
Frimuś Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 tak masz racje ja nie neguje raczej zazdroszcze tylko tak na moj gust to wolal bym zeby ta czesc twojej zabudowy szla wzdluz drzwi czyli glosnik laczy sie z kieszenia ,aby po otwarciu drzwi jak sie patrzysz to nie ma tej wystajacej zabudowy a.....tak jak na fotce ze jest to calosc.Ale co tam wielkie brawa za robote
The_Dzejms Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Opublikowano 29 Marca 2010 Doszła planowana zabudowa pod V12-stki oby nie latały w bagażniku, dojdzie jeszcze plexa w okienka ale jeszcze się zastanawiam nad grawerem i podświetleniem dlatego się wstrzymałem. Efekt pracy:
...:::BRYLANT:::... Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 ogólnie zabudowa może być ale te głośniki mi się nie widzą jak i zabudowa bagaja :gwizdanie: plus za rezanie
maja-m Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 Super najlepszy projekt jak dla mnie na forum, świetnie wykończone drzwi . Cały czas śledzę bo sam coś szykuje podziałać w wakacje.
The_Dzejms Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Opublikowano 15 Maja 2010 Dzięki ale instalacja jeszcze nie ukończona i kilka rzeczy ulegnie modyfikacjom, również w systemie [br]Dopisany: 13 Maj 2010, 22:50_________________________________________________Zmiana na przodzie, przeżuta z Powerków na DLSy RS 6a. Poprawiła się średnica i złagodniała góra. Jednak zestaw potrzebuje lepszego zasilenia ale to innym razem.
The_Dzejms Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Opublikowano 16 Maja 2010 Filmik nie odzwierciedli tego jak gra system, ale jak skończę z bagażnikiem to coś skręcę pewnie. Jest filmik pracy suba tylko na yt
Rekomendowane odpowiedzi