tommylee Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 pytanie jak w temacie. Jaką markę przegubu założyć do A4 B6? Problem drugi to to, że na allegro nie ma przegubów zewnętrznych do A4 B6, jakaś lipa czy co? Jakie są tego ceny? pzdr
slodki79 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Też polecam SPIDAN'a,nigdy nie miałem z tą marką problemów we wcześniejszym aucie Poza tym w zakupy na allegro takich części lepiej się nie bawić. Tylko sprawdzony sklep,ale jak kto woli :>
tommylee Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2009 Spidan i lobro to to samo. jak to samo?
Daimos Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Spidan i lobro to to samo. dokładnie, ten sam producent tylko inna marka, poszukajcie dobrze w necie
tommylee Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2009 odgrzebując temat, może ktoś mi podać numer OEM przegubu do mojego auta i numer zamiennika z Lobro/Spidan? Może ktoś na forum handluje częściami i ma jakieś rabaty dla klubowiczów??
spetsnaz Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 odgrzebując temat, może ktoś mi podać numer OEM przegubu do mojego auta i numer zamiennika z Lobro/Spidan? Może ktoś na forum handluje częściami i ma jakieś rabaty dla klubowiczów?? SPIDAN 23695, ten sam co do AWX`a.
tommylee Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2009 Mozna wsadzic ruvila za 120zl. z tego co czytałem to najlepiej wsadzić Spidan/Lobro PS daj numer tego ruvila
marewel Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 75717S Oczywiście najlepsze lobro,ale nigdy nie miałem reklamacji na ruvila metelli czy meyle,najlepiej dodać do tego gumę spidana.
tommylee Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2009 co ciekawe, jak zapytałem wczoraj o ten przegub w pewnym sklepie moto we wrocku, facet wklepał numer VIN i powiedział, że ten co mu wyskoczył w ETCE nie ma go w zamienniku tylko ori za 800zł!!! Nie wiem o co chodzi, ale wg katalogu on-line intercars jest taki przegub spidana??!!
tohn Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Ja wsadziłem do swojego ruvilla i pochodził jeden dzień,teraz wymienię tylko na spidana.Nie wiem czy miałem dużego pecha czy po prostu taka firma.
marewel Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Ja wsadziłem do swojego ruvilla i pochodził jeden dzień,teraz wymienię tylko na spidana.Nie wiem czy miałem dużego pecha czy po prostu taka firma. Nie żartuj z takimi tekstami.
bartek1605 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Ja wsadziłem do swojego ruvilla i pochodził jeden dzień,teraz wymienię tylko na spidana.Nie wiem czy miałem dużego pecha czy po prostu taka firma. a sprawdziłeś czy faktycznie w opakowaniu był Ruvill
domjenick Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 no to i ja przyłącze sie do rozmowy-potrzebuje zewnętrzny przegub prawy,do AVJ /FWD/2001 "anglik"-jeśli to ma znaczenie...może mi ktoś powiedzieć ,jaki nr,bo pytałem sie w serwisie Audi w Newcastle i krzyknęli mi 317 funtów za cały przegub-w serwisie nie mają samych zewnętrznych,tylko cały,znowu w innym sklepie z częściami mają,ale wole mieć nr,tak dla pewności-z góry dziękuję
siemian Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 ja kupiłem pół roku temu lobro ale niestety po 3 miesiącach zaczął stukać... Narazie tak jeżdze ale będe musiał coś z tym zrobić... I mam mały kłopot ponieważ nie ma chyba nic lepszego na rynku a ori jest strasznie drogi i podejrzewam że też będzie to Lobro. Ostatnio dowiedziałem się że na pierwszy montaż do fabryki idą czasem inne częsci niż te dostępne w ASO (na pierwszy montaż idą częsci lepszej jakości). Zresztą potwerdził mi to pracownik ASO. Przydały się taki przegubik... Jako ciekawostke powiem że przegub w ASO kosztuje cos ok. 900 zł gdy odda się stary (ori) lub 1400zl bez oddawania.
tohn Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 nie ma co żartować, po prostu trzeba stawiać na oryginały, przekonałem się o tym nieraz ...
marewel Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Ostatnio dowiedziałem się że na pierwszy montaż do fabryki idą czasem inne częsci niż te dostępne w ASO (na pierwszy montaż idą częsci lepszej jakości). Nie trzeba sie nigdzie dowiadywać wystarczy popatrzeć.
Rekomendowane odpowiedzi