Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kto, Gdzie, Kiedy , Kogo widział

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

wiedzieli co robią.. znowu byś wygrał a tu szanse innym dać trzeba :banan:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

powiem Ci tak, na finałach w słupku startuja po dwie najlepsze ekipy z kazdego województwa, tamtym razem bylem przygotowany z 10 razy lepiej niz teraz i bylem ledwo 12 na 34 ekipy, moze dobrze ze nie jade bo tam poziom jest kosmiczny

a teraz wygrałem ten turniej mozna powiedziec doswiadczeniem , bo juz wiedzialem na co trzeba zwracac uwage i jak wygrac ten turniej który tak naprawde nie ma nic wspolnego z rzeczywistoscia na ulicy, ale do tvn twardo klamalem ze ma :kox:

---------- Post dopisany 14-09-2012 at 21:59 ---------- Poprzedni post napisany 03-09-2012 at 16:29 ----------

Dzisiaj jak ciemno juz było pod rayskiego 23 czarny avant b6 na klubowej ramce ZPL......

Opublikowano
  • Autor

żeby tak ci wszyscy widziani na spoty wpadali to może by te spoty jeszcze istniały.. eh :decayed:

Opublikowano

A był ktoś wczoraj w teatrze letnim ma Dancu ?

Opublikowano
powiem Ci tak, na finałach w słupku startuja po dwie najlepsze ekipy z kazdego województwa, tamtym razem bylem przygotowany z 10 razy lepiej niz teraz i bylem ledwo 12 na 34 ekipy, moze dobrze ze nie jade bo tam poziom jest kosmiczny

a teraz wygrałem ten turniej mozna powiedziec doswiadczeniem , bo juz wiedzialem na co trzeba zwracac uwage i jak wygrac ten turniej który tak naprawde nie ma nic wspolnego z rzeczywistoscia na ulicy, ale do tvn twardo klamalem ze ma :kox:

---------- Post dopisany 14-09-2012 at 21:59 ---------- Poprzedni post napisany 03-09-2012 at 16:29 ----------

Dzisiaj jak ciemno juz było pod rayskiego 23 czarny avant b6 na klubowej ramce ZPL......

Bediks z czarnymi dużymi felgami był ten czarny avant?

Opublikowano

Ta

Opublikowano

to moja ex, nabywca mocno zajęty ale fajny chłop

Opublikowano

B6 zamieniłeś na b5 czy jeszcze czymś jeździsz ?

Opublikowano

czerwonym 2 drzwiowym 911 - suzuki swift :)

Opublikowano

Dzisiaj koło południa na 9maja czarny avany b6 zs.... Na klubowej ramce z tylu

---------- Post dopisany 21-09-2012 at 16:27 ---------- Poprzedni post napisany 18-09-2012 at 15:51 ----------

Dzisiaj o 16.40 w Stargardzie na armii krajowej mijałem się z czarnym sedanem b6 zst... Na klubowej ramce jak do kosiaka jechałem , a no i dzisiaj interes z kosiakiem ubile:kox:

Opublikowano

czarny sedan w b6 obstawiam Aruzza :D

Opublikowano

Hehe możliwe że ja ;P jak tak to sry ze nie poznałem ;P hehe

Opublikowano

Nie mam ramki z przodu to nikt nie pozna , tylko z tylu bo z przodu rozjebalem.

Za późno się skapnalem bo bym mrugnął

Dzisiaj widziałem zaparkowane b5 sedan ciemnoszary polift, na parkingu skrzyżowania Łokietka i kr. Jadwigi z tylu ramka klubowa

Opublikowano

Pozdro dla niebieskiej B6 rej. ZGL**** odjeżdżającej z podziemnego parkingu w centrum handlowym w Stargardzie :wink:

Opublikowano

widziany srebrny polift b5 na klubowych ramkach na łowieckiej we Wroclawiu;) ja 'po kolarsku' ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jak wygladaja te ramki klubowe? bo czesto mijam różne a4 to bym może zaczął zwracać uwagę ;)

Opublikowano

ramka2r.jpg

lub:

SAM_1269.jpg

Opublikowano

spoko, to bede sie rozgladał ;) mnie to łatwo rozpoznać bo na tablicy mam naklejony srebrny pas z flaga polski na srodku i zapisem POLAND na blachach ZWA ;)

Opublikowano

Ja jeżdżę jeszcze nienaznaczony :naughty: Może wkrótce zainwestuje w ramki klubowe.

Opublikowano

Przyznaj się szkoda Ci 12 zet:kox: