bediks Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 to Gryfino, na wprost masz Komende Policji
marianek Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 Czyje srebrne A4 B5 sedan ZS 19**l stało wczoraj około 15.15 pod pizzerią Marco Polo Na rogu Pl. Kościuszki i Al.Piastów? Pozdrawiam
mirget Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 To nie on jego jest obecnie czarne B6 awant na olbrzymich alu czarnych
spiidy Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2012 granatowe b5 z białymi felgami i dachem ok 14 z castoramy koło makro czyje to ?
bediks Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 a kogo to czarne b6 na czarnej feldze avant, deski DKL ....., wczoraj stało na karola miarki a niedawno widzialem na limanowskiego obok sadu?? ---------- Post dopisany at 19:13 ---------- Poprzedni post napisany at 10:34 ---------- A dzisiaj z kolei na potulicka wyjeżdżała taka sympatyczna blondynka za kółkiem avanta b5 granat z tylu na klapie klubowa naklejka i na szybie jakieś naklejki, kto to ?
Waszkiel Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Kolega ze Złotowa, mieszkał i pracował w sz-n ale teraz emigracja do NL.
SotoM Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 granatowe b5 z białymi felgami i dachem ok 14 z castoramy koło makro czyje to ? chyba yamahayzfr13 spiidy czy ty czasem nie mieszkasz opodal szosy polskiej?? bo jakos tak samo wygladające B6 otarło by sie o mnie ścinajac zakret w ogrodniczą (osoba prowadzaca wygladała na starszego pana )
spiidy Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2012 ja mieszkam na Gumieńcach a mój Tata to auto bardzo rzadko prowadzi więc musiał być to ktoś w podobnym autku jak by to było gdzieś bliżej mnie i kierowcą nie była by starsza osoba to kto wie.. hehe
terrorbps Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 dzisiaj karin24 widziany w lewinie:)
yamahayzfr13 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Moje moje takie ładne Musze wkońcu kupić klubowe ramki To bedzie wiadomo ze auto z A4-klub.pl
mloody Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 czarna b6 kombi na blachach DKL podajże, klubowe ramki, na karola miarki
bediks Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 No fajnia niunia, ktoś wyżej pisał ze koleś ze zlotowa
Aruzzz Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 Też ja często widuje jak idę na uczelnie obok dworca
Gik Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 Witam Panów, to czarne na czarnych kółkach z rej. DKL to moje ostatnio dawno na forum nie zaglądałem, ale szykuje się nowy mod więc znów mnie tu przyciągnęło ps. Jakiś czas temu miejscówkę zajmowała mi pod domem jakaś A4 coś czuje, że klubowa - Limanowskiego obok sądu. ---------- Post dopisany at 21:21 ---------- Poprzedni post napisany at 21:21 ---------- Witam Panów, to czarne na czarnych kółkach z rej. DKL to moje ostatnio dawno na forum nie zaglądałem, ale szykuje się nowy mod więc znów mnie tu przyciągnęło ps. Jakiś czas temu miejscówkę zajmowała mi pod domem jakaś A4 coś czuje, że klubowa - Limanowskiego obok sądu.
bediks Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 Gik to ty wczoraj siedziales za fajera DKL po południu na światłach koło kaskady z jakas blondyna z przodu i dzieckiem z tylu?
Gik Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 Gik to ty wczoraj siedziales za fajera DKL po południu na światłach koło kaskady z jakas blondyna z przodu i dzieckiem z tylu? Tak to byłem ja ze swoją blondyną a dziecka nie mam jeszcze.
bediks Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 stalem obok ciebie na swiatłach , chcialem Cie zatrzymac i powiedziec siemano ale wszyscy w pasach byliscie to nie mialem powodu hihihihihihihihi
Gik Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 No to chyba muszę zacząć bez pasów jeździć Chociaż ciężko powstrzymać nawyk zapinania...
bediks Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 Mi jest ciężko nabyć nawyk zapinania , zapinam tylko w trasie, w sumie mogłem puścić wiązkę sygnałami ale nie chciałem Cię stresować, byś pomyślał ze psiarnia na darmo się Cię czepia
spiidy Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Opublikowano 25 Maja 2012 Gik to ty wczoraj siedziales za fajera DKL po południu na światłach koło kaskady z jakas blondyna z przodu i dzieckiem z tylu? Tak to byłem ja ze swoją blondyną a dziecka nie mam jeszcze. to czyje ty dziecko wiozłeś :shock3:
Rekomendowane odpowiedzi