slepy Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Ja maluje na żółto :gwizdanie:, bedzie jeszcze jeden zółty detal także będzie pasować , a do srebrnego malowałbym na czorno
michu93 Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 nooo, yyy no tak tak głupio wyszło, bo nigdy nie malowałem
slepy Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 ja będę malował końcówy na ciorno , cerB a czemu nie polerowałeś fajek :gwizdanie:
michu93 Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Opublikowano 10 Marca 2010 nie chcę polerowanych, nie podoba mi się odkąd pierwszy raz wyczyściłem tłumik wkrętarką to się zakochałem, lecz tutaj mialem baterie rozładowaną we wkrętarce i czyściłem wiertarką i chyba za głęboko ale farba daje radę :good:chociaż myślałem o takim motywie że tłumik byłby właśnie szary a przy końcach czarną otoczkę prysnąc bo tak i tak takie coś się robi samo [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 20:02_________________________________________________Wolne do końca tygodnia - przydatna sprawa wykorzystałem czas i ładną pogodę i wyszczotkowałem fele od środka oraz zaciski zrobiły się żółte jak dla mnie wygląda świetnie a więc tak, wstałem o 9 rano - bardzo wcześnie i zabrałem się do roboty. po ściągnięciu koła ukazał się zacisk, brudny, brzydki: więc wiertara, druciak i jazda. Po wyszczotkowaniu oplułem go farbą : i druga strona no to zaciski niech schną, a wezmę się za felgi - mówię. I tu się okazał problem, bo były one na tyle brudne, ale to nie było błoto, tylko jakiś osad i nie po hamulcach chyba... ale założyłem druciaka na wkrętarkę i delikatnie drapałem, przemywając CIF'em, no ii udało się: no i później każde koło tak samo i efekty tego są następujące: a tak ogólnie to te felgi widzą mi się lepiej jak nie ma tych kołpaczków przy okazji okazało się, że lewy przegub jest do wymiany Teraz planuję jeszcze: -nowe dywaniki do środka -białe migacze boczne -czarny znaczek OOOO na dupe -może będą 17" jak sprzedam 16" -ori radio Na koniec fotka sprzed tydonia. Autko było tak uje*ane że aż mi go żal było Pozdro
maja-m Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 Ładnie doczyściłeś ten felunek i fakt dla mnie bez dekielków też wyglądają lepiej.
michu93 Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Opublikowano 27 Marca 2010 tym bardziej, że znaczki firmowe poodlatywały mam tylko 2... no ale narazie nic nie robię, bo felgi są na sprzedaż raczej i później będzie 17" prawdopodobnie z audi a8 polerowane
Kowi87 Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 Cerbie u ciebie tak stoi na -30 z tyłu to źle to nie jest
loco87 Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 Przy -30 z ten tył jakos wysoko sie wydaje. Pewnie ze względu na 16` Felgi z A8 sam mam założone po polerce własnie Wygląda to całkiem znośnie. Poza tym są cholernie wytrzymałe....Uważaj tylko żebys nie miał po napawaniu rantów i lakierowaniu bo to już nie ta sama felga A co ładniejsze na allegro są już polakierowane i szybko matowieją i wpadają takim brązem zamiast błyszczeć
dykan Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 Cerb Jakiej farby użyłeś na pomalowanie zacisków? i czy je ściągałeś czy malowałeś jako założone? i czym malowałeś czy sprayem czy pędzelkiem? pzdr dykan
michu93 Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Opublikowano 27 Marca 2010 malowałem taką farbą, ale nie była specjalnie do zacisków, która wytrzymuje wysokie temperatury, i moja wytrzymuje tam jakieś niższe ale będę je poprawiał jak będzie felga większa a malowałem założone a że wysoko stoi to tylko tak na foto nawet zabardzo nie mam czym fotki robic teraz bo aparat roz*ebałem... ale został telefon jeszcze... dzisiaj miała byc polerka, ale niestety ze względu na pogode nie udało się... [br]Dopisany: 27 Marzec 2010, 14:52_________________________________________________ dzisiaj miała byc polerka, ale niestety ze względu na pogode nie udało się... co się nie udało... - mnie musi się udac a więc po polerce - niestety zdjęcia są jakie są, bo aparat mi się wysrał... i robione komórką a oto efekty: (po lewej przed - po prawej po) a tutaj zdjęcia, gdzie dach był przed a "słupek" po: i takie oo:
f16mysliwiec Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Jednak ta granatowa była ładniejsza :tongue4: :tongue4:
michu93 Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Opublikowano 28 Marca 2010 Jednak ta granatowa była ładniejsza :tongue4: :tongue4: twoje 17" napewno też były ładniejsze niż te 16" choc ich jeszcze nie widziałem..
michu93 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Witam ponownie Dzisiaj przytachałem od kumpla mały gadget :gwizdanie: Mianowicie znaczek czterech pierścieni na doope. Przemalowałem go na czarny połysk i przyłożyłem do autka. A wygląda to następująco: Jeszcze nie jest przyklejony bo wydaje mi się, że w macie będzie wyglądał lepiej. A przedwczoraj na przeglądzie wyleciała z zimowej oponki śubka i efekt tego był taki: Ale już od wczoraj siedzą letnie kapcie: Przy okazji wymienione: lewy przegub oraz prawy drążek kierowniczy. A tutaj krótki filmik - jak to chodzi http://w408.wrzuta.pl/film/2DbIvIGTgzv/audi_a4_ahu_tdi_a4-klub.pl
Armi Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Wszystko fajnie tylko po co przegazówki na zimnym silniku? Chociaż do właściciela pewnej esy dużo brakuje
mrogal Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 A tutaj krótki filmik - jak to chodzi http://w408.wrzuta.pl/film/2DbIvIGTgzv/audi_a4_ahu_tdi_a4-klub.pl no warczy , a czemu nie gwizdze? :gwizdanie:
michu93 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2010 nie był zimny - czujnik temp. zawodzi a gazu tylko delikatnie. mrogal - gwiżdże gwiżdże - ale nie głośno.
Rekomendowane odpowiedzi